CHINEY MAN A GO COLLECT PEOPLE DOG

12 thoughts on “CHINEY MAN A GO COLLECT PEOPLE DOG

1. Xoxo rise of the Phantom phoenix..stay up don’t mek dem dra u dung!! Every shot dem fire miss u so dem can’t clip ur wing!

1. Imagine u pay couple thousands$ well and buy u 2 doberman or German shepards to guard ur house and dem chink ya come teef dem?? Not only are u and ur property defenseless but the thought of Rex being meatball n lo mein must be literally hard to stomach!!

No less than 12yrs dem must serve if the authorities ketch dem!!

2. Damn he also kill da dog, but if them a watch dog n they allow him to enter, they deserve to be took

3. Them 2 dog deh fi get cook fi true cuz them don’t even try defend dem self..how man fi jump yu fence n u nu bite him a su mi know seh a nu jamaican dog dem cuz if a Jamaica dat happen a su u jump ova a su yu jump back

4. lol the coney den get so bright them a thief dog. That why j do not want the food. Thank for he update Met.

Leave a Reply to SMDH Cancel reply