CRYSTAL AGEN

34 thoughts on “CRYSTAL AGEN

1. No man mi Love dah giiiiirl yaaaa :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk :peluk Kill dem!

1. You mean call a piano maker cause this big bitch need a special burial box! Gross looking and gross with that hair bump argument!!!
      Jodie! Onu tek lesbo shit far till all hair bump onu a remove!!!! Yu bitches fi burn!

2. _____________________________________________:tkp
    no she a work fi mi draw fi de glock,wah kine a sound dem pus-c mek :ngakak

3. Anybody hear dat big bang. I drop right pon di ground lick mi head n bruk mi arm. Dat pussy tongue argument dead mi real dead tu shit. 1 thing I know we can thank shebada fi di new age chasing cuz dem ya ppl mouth nu normal not everybody gifted in the chasing gam but I have one just one problem. Big n serious dat hair bump argument has got to stop. I can’t support dat kinda slackness n it is nothing to be said out of nobody mouth. Otherwise big up di fluffy gyal dem.

1. Fluffy relates to nice clean bath towels, comforters, marshmallows, clouds, proper rice fi eat wid curry NOT THIS DUSKY ASS GAL and hair bumps :sup2: !

4. Yo this girl say pussy look like chewing gum oh lord :matabelo :mewek no she can cuss nasty Jodi she say :dp you wash the baby nipple backle yet :hammer no sa she empty Jodi bad in her videos kick wey :tabrakan: buck up .

5. Ha ha ha ha I had been entertained !!!!! Chrissy funny bad !!! this tea is too hot and sweet right now !!!!

6. I truly believe that one of these entertainers should use a clip of her in a song, she is something else oook, and she need fi teach me how fi trace lol. When she did the comparison with the gun was the best part dwl

7. damn i need her as my best friend…she bad wit it. damn I feel for whoever Jody is lol embarrassing

8. Boom flick through me back way. Lorttt I kaint. But inna real life, if what Crstal seh is true. Jody and her friend nasty bad bad. I cannot tek woman who don’t have ambition and wuck less.

9. KIM U A HIDE AN LICK U A TELL JODIE FI NOH ANSA YET DIS MORNIN U CUM OUT BIG AN BAD U DUTTY BITCH U U DAG SHIT U A CAUSE CRYSTAL DUN U WUD D TRUTH U A TELL JODIE DONT ANSA

10. CRYSTAL DONT TELL A LIE CAUSE MI BACK IT A TRUE U HOUSE DUTTY U MATTRESS DAH PON D GRUNG U CAH ANSA NOW y kim yyyyy u fraid fi ansa now yyyyyy

11. A soh mi kn crystal a speak truth dis morning big foot kim cum out a dash out now u a tell jodie dont ansa jodie goh change u sheet an pack out u clothes dem wen last u goh laundrymat kim u a dutty bitch same wey u use to behave a yaad wid u body a 7 u gwan now tap it u affi a back jodie cause if jodie ever cuss u jankrow stay a yaad a draw u wey u is a nasty bitch goh tiday up u house an look bout u bathroom it dutty u poor mada u lef d kids dem pan u wicked like wen last u send dem sum clothes lowe crystal a long time shi a ignore d 2 a u

12. A di fus war dis mi si wid sumuch honesty wan agree seh har mouth stink an di nex wan agree seh seh di odda did a buss bump pon har front loll

13. Rent a center bed??????? Omg Kim stop go dance for one mont and take your 25 dollars that you f**k for every night and save so you can pay off the rent bed lmfao big dancehall mattress a rent mattress in America

14. Gal a live outa a bag and the next one rent mattress omg mi like it Gwan through crystal dun dem Nast bloodclat yes . Kim go was the baby bottle nasty gal buy a dresser so you can unpack those garbage

15. Kim left 5 kids in Jamaica and never look back two of them is disable and she never help any of those kids she don’t even post they pic she don’t even tell ppl she have them . Worthless gal Kim your kids in Jamaica need help

16. Jodi give who what lmfao!!!!!! No man! So why jodi posting ova ig bout first ting jamaicans cuss and talk bout is stinking mouth and pussy and baby father dont want??? Jodi is where you come from??? And everybody know say you pussy and you mouth stink fi true yuh fren dem talk it n man talk it. And from you keep the baby shower when you 3 months pregnant the world know say the baby father neva want you. Stop try look like mizhani you dumb f**k! Make sure you go fix you mouth and you hole before you go touch you breast and batty again. Bitch go make them pieces hit at a clinic or a dental office.

17. Babette a fool Jodi bin sleeping with daffy when Jodi give daffy std Babette thought he got it from his babymother that’s why she keep harrasing the girl and her child . Jodi remember when daffy f**k you on the floor and 3 1 week later he call you cussing you say is you give it to him ? And you bring God off the cross that it wasn’t you but when you left your bag round of you know where and the ppl look in it and find the medication?

18. Nasty Jodi everytime Babette comment on your page you and Kim laugh at her remember what you say , she’s a fool cause she keep asking daffy about you like she don’t know man must share ? Jodi you f**k daffy for liquor no just the other day you was running joke or speaking facts that your baby resemble daffy daughter? Nasty lick out batty Jody

19. Well mi can tell uno sah crystal nah tell no lie dat is y wen dem a truble her shi keep her mout lock cause shi is not the type fi jus chat bout ppl wah shi use to b friends wid u affi get to her nuff a uno gal dont even kn how dese girls uno si dress up pon fb an IG live dem live like dag dem noh wah a 9 to 5 dem dont wah pay rent or bills nuff a dem live like queen a day an dog a nite kim a ediat a shi slow dats y d kids dem cum soh an shi noh wah luk bout dem all uno si kim a keep party her kids dem need care kim cah tap talk to jodie cause jodie will disgrace er kim a ole long time big ooman shi cah chat to crystal a jodie an shi cum out pon fb an dem all of a sudden shi a tell jodie DONT ANSA bitch y. Uno party gal love obeah man dats all uno do buy pure candle an rite d ppl dem name pon it an freeze d ppl dem name inna ice inna uno freeze kim u is a dutty dog