DEAR MET, CAN YOU PLEASE PUT ME ON THE PINK WALL……….

To whom it may concern..
This is Empress Tashai here to set the record Stright, SuzieQ have rush into and been married to Spanna Bonner for more than year to date, Horace Henry and my relationship really have nothing to do with the rest of the world, we are only dating and loving each other not rushing to get married at this time.

0 thoughts on “DEAR MET, CAN YOU PLEASE PUT ME ON THE PINK WALL……….

1. Morning Metty…di ooman dem dry & thirsty is ah shame. Empress next time nuh badda wid di public service announcement…cah it is what it is : :mahongintip

1. And for the record miss Empress Suzie Q no rush into a damn thing. A years Spanna Bonner a lie down in a di bed after Mr. Absolute spread it up so get that streight

2. “Horace Henry and my relationship really have nothing to do with the rest of the world” But yet you feel the need to post it on here for the world to see ieh? (an nuh badda act like yuh nuh know JMG is global) :hoax2
    “We are only dating and loving each other not rushing to get married at this time”
    ^^^ who asked yuh if unuh a rush ina marriage…. bwoy yuh sure set we “stright” :thumbup
    @Empress Tashai
    that picture in the black dress & pose do you no justice, yuh nuh si how yuh arm look fatta dan yuh leg? mi nuh likehow it look.

1. u nuh si how much picho mi get?? mi really haffi ask mi foot dem if mi was outside dem window wid a big cannon camera why dem a gwaan like paparazzi a run dem dung and mi nuh move

3. You should a charge them for this public announcement, cause the only time we did know bout absolute a when you watch suzie q pon ch.73 and a pure a fe him video she play.

4. Exactly Met, evrybody know Suzie Q business deh pon the big clock up a half way tree so why this chic want to keep.up with har. If you and di.mam a.live unno one another that’s fine cause crying men and big girls need love too. But please don’t throw unno business out deh and whn people catch it unno having a fit.

5. good morning metty!! what’s wrong with these people? shaggy wonder need fi guh hide him face,& take 10 seats bck,uno get pon mi nerves,i guess whoring suzie q never bus yu,a hope this lady do that for you,shaggy wonder you need fi stop dj,and guh wash pot,shaggy & tashai uno come a de right pLace JMG,so now consider your self bus cah yu de pon JMG every week!

6. I didn’t even recognize say a di chick from 106.5 connecticut radio station, she chat too much fi a radio disc jockey and always ah ex-halt har self about how much of a christian she is and she a rasta from birth and how much award she win etc, mi swear mi just see some pics of her cozying up with some younger man wha day yah pon social media.

7. A hope Mr Henry realize seh him have to dump this a one yah , this one is an attention seeker, bout Empress Tashai !!!! (SMDH).

8. MISS LADY NEED ATTENTION MUCH? PLEASE NOBODY NO CARE BOUT YOU AND THE MAN WHEY RIDE INNA THE SHORT YELLOW BUS.

9. First of all Suzie Q is the craziest stalker I have ever known. . She lef di man and get married and still a beg fi attention from him.. Suzie q check yourself into the psych ward!! Or go suck you husband dick… Artist mattress!!

Leave a Reply to Met Cancel reply