Blem in Jamaica, Portmore July 8, 2016 by Met Send them one name Tedane one name stinga Wilson one name duzs Them come from Portmore the man Weh name fabbie a f**k them the car Weh them stand on a fabbie own \
Amba yuh need fi lef di yute dem alone man, Jeez!! must you send this in! Di yute dem straight!! Reply
Dem nuh inna di tights an di long dress shirt dem so dem can get a pass from me today fi whateva a gwan wid dem Reply
The one in a the black an white top a batty man longtime cause him use to f**k me friend when him ago Mona.. An me hear say a him a f**k the one in a the jeans top now an him always sleep a him yard Reply
Amba yuh need fi lef di yute dem alone man, Jeez!!
must you send this in! Di yute dem straight!!
Man who bleach is usually g@y g@y g@y g@y g@y… Man rub to look pretty fi next man… Fish!!!!!
Dem nuh inna di tights an di long dress shirt dem so dem can get a pass from me today fi whateva a gwan wid dem
Kartel a battyman?? :hope
Yuck.
Tidane a me ex and he normally does anal sex, its the truth.
Have mercy
The one in a the black an white top a batty man longtime cause him use to f**k me friend when him ago Mona.. An me hear say a him a f**k the one in a the jeans top now an him always sleep a him yard
Kk