DEN JODI CAN INFLUENCE PEOPLE?

this big head gal yah name Tae a di worst gal inna queens she wait till every winter fi put out har suck p**y baby fada him a di next ole rass all him do a walk and be and vex wid man fi dem things , but that not the thing right now . This gal go a DR go do surgery tummy tuck and batty and she was ok after the first knife up because she use to shape like a box but she want to look like whoring Kim & Jodi she go back a second Time and nearly dead inna hospital wid hose inna har belly and a shit up har self and the bwoy weh she put out affi a run from party fi go clean har up due to how she can’t stand up or walk smfh dah big head gal a di worst she chat Kim and jodi and still a push up inna dem …. she use Figga him stress out to nuttin a now him head big after di shit weh him clean fi di dutty gal she did have bloodclot round har heart and a him affi rush wid har ….. SMFH DEM LUCK DI TWO A DEM A REAL OLE FART rite now har fren dem a dun har baby fada pon IG

33 thoughts on “DEN JODI CAN INFLUENCE PEOPLE?

1. So the girl man or ex man helping her whats the problem sender? He left out of your bed to go help her? I think that is an heroic act and he should be commended for it. On the other hand people plastic surgery is dangerous! You need to be very careful when getting it done. Save up your money and go to a reputable doctor! Plastic surgery and tattoos, do it properly!

And a nuff people weh do plastic surgery regret it, dem in pain for years after, can’t mover their face (TiffanieTKW comes to mind) Or the surgery botched and they look f**ked up forever. Ladies be wise.

2. A nuff a dem sick because of these botch surgey a same one a d hairdresser twin noh stop have weak felings inna her foot from how long dem dou dem belly a d breast soh uno tan dah dem goh a dese bootleg doctor an mess up dem self

1. She has weak feelings in her feet……..She is a hairdresser….that stands on her feet all day…I would look into that angle first. Lots of people who stand all day have foot problems….

2. It’s from her standing on her feet for long hours. Geez their bodies have nothing to do with their feet hurting.

3. U kn how much a dem mi si up a hospital inna emergency room fi dem.problem dah cause mk noh wah get inna d mix mi act like mi noh si dem

4. A dat him want because him say Soabish girls smell better than Jamaican girls dem CAH tek care of themselves and the ironic thing is Jamaican woman nurse did a tek care of her …. Just a next reason fo see that there is no one better than a good Jamaican woman

5. So a him kim a talk pon her ig bout a waste man move in a womn place weh live with them mother. lol And me friend ask Jodi if a daliah kim a talk cause me hear them chat dealiah say every minute she one sleep with the little boy a brooklyn and she live with her baby father in her mother house. Every minute is pute new friends then them chat the old ones with them.

6. Figga always look bruck and stress fi true and gwaan like him rich dwl him must frighten from u look pon this gal u see say she evil and whorish smaddy can really follow jodi

7. She deal wid di youth f**ked up because she couldn’t call no of her friends when she inna hospital because she never want them know seh she in there I don’t know if somebody can follow Kim and Jody from she and dem a friend her life is in shambles

8. This girl was in a good job not going to say where she use to work but from she start hang around Kim and Jody she want nothing good for her self she lef the work to be dancehall famous and if anybody realized hanging with those to bitches you gradually become a nobody who always have to be defending you self against the public poor soul

9. But wait what happen to the last baby the 3 one she was just pregnant with a big 4 months belly wth happen to that baby look like she nyam the belly what a wicked gyal yo girl u have some answer to give god cuz y would u dash weh such a big belly crazy lucky it never kill u and right after u go suck out ur belly again

10. @9:47..i dont post what i dont know i know of a fact the is the surgery mess her up i cant outline everything here but is the surgery the tummy tuck

11. LISTEN THIS A LISTEN GOOD D TWIN CHAT OUT A ER OWNER MOUT SAH A D SURGERY FUK UP SUM NERVES INNA HER BODY YES DAT MESS HER UP DEM NOH GOH A GUD PPL GOH DOU DEM BODY

12. Kim dem cah live noh wey cause dem noh pay rent even wen goverment a give dem part dem nah pay fi dem part kim and jody get food stamp dem have crowd a dem yaad a day time a cook an smoke inna d ppl dem house an nah pay no rent if uno ever kn how dem gal dah live omg a clothes an weave cover dem trust me all kim dou a cook cause she love her belly jodie wash her clothes every 3 months shi goh all bout goh sell puzzy an cum back a lay dung dere is nothing to hate pon those girlz dem a empty barrel

13. I’m so tired of these lame bitches Kim and Jodie’ and now dem new recruit. Dem bitches ain’t shit dem suck and fuk like dog. Trump need fi send back Kim to her pickney dem a Jamaica so she tek the chance to rest her pussy. Jodie she now a sell the pussy a the strip club weh she a bout she a bartender now this likkle idiot gal ya think she a flex wid. Somebody dem a scamma whores stripper ole fukiest I real weh Kim bimma deh d m just a tek up space pan god earth ole garbage disease scunts dem

14. her man friend jodie never post a pic of tea bitch driving white car jodie need a ride using her for a ride tell the girl what u think about her never seen this one coming and the bags jodie can never show chanel card for any chanel bag the real one i know the same bag man for the chanel im glad people know who u are u look bad

15. Tay is a big time hoe, figga only wit her true she was minding him. She love hype like he got the money but really it’s her who take care of him. I don’t even think that’s his son. He need to do a blood test she love f**k and travel. Every time he go to Atlanta he talks out her like dawg how he don’t trust her. Even the twins chat she and seh she a fake Jamaican how she come from Haiti but love hype like yard she come from. Her first baby father don’t even want nothing to do with her. She lives with her family too so how they trying to play figga when she doing the same smh she mad he was giving her bun too with a better gyal

16. Any bady hate pon dem gal dah noh have no self esteem cause any bady can live like dem, wear like dem, an all a dem tings dah if u willing fi fuk , suck an scam dou 3 sum an all dem tings dah beg ppl dem food stap , tief clothes hustle pon d street goh out a state go carry drugs up inna new york an nuff more things wah mi kn soh dere is nothing fi hate pon dem fah cause dem life is a risk every day

17. Dah gal yah dash weh a big belly couple months ago Jesus weep ! A wonder if she ago do something to har head like how she a knife up every part a di body smfh she always mad and talking all kind of mess bout ppl hating on her for what the this bitch use to do bare face pic before she knife up lmfaooooo ole cow feel confident now u see f**king face big like dog any

18. Why somebody inna dem right mind would give up everything they have to **k with those two low life no ambition piece of shit well I follow her bby father on IG and I saw him post a pic of her and her son and she was looking pretty much pregnant what happened to that she need to f**king chill dancehall is not for everybody plus those bitches chat her as she turn her back but bird of a feather flock together…… dumb ass big head dude my bad I mean bitch !

19. him shouldnt look par har she shoulda DEAD.. Biggest waste gal biggest whoring gal… she nuh know weh she a come from.. SHE A BIG FOLLOW BACK A GAL. SHE DOES NOT HAVE A MIND OF HER OWN… AND DI SAME GAL DEM SHE A RUN DOWN A CHAT HAR LIKE DOG LMAOOOOO.. SAD BIG HEAD BITCH