DESPERATION LEADS TO FRUSTRATION

WHEN YUH HAFFI PUT MUSTARD PAN PANTY YUH KNOW YUH LUU

So pink wall me over me man a clean up him house and find a panty fi a bitch him did a f**k me did haffi send it in cause me make a post bout me pregnancy the gal take it up pan har head a text me man phone. Jody get a hold a u self djay na use u no more no make we unborn mad u from u an him no deal him mada an sister get a release with dem food an thing wah day me an him mother an uncle a reason. An the man say djay a she u fi wife let go jody she too careless and me no too dig her not even a week after him deleted all u pictures off ig and out him phone.

why u still ina me life see how u p**y full a infection look how u panty yellow wah this a come out a u p**y and by the way wah kind a panty this fi young gal. jody me no pickney yer me no join him say me an me say him right now not even the ants over him yaad say u. friends hate u family hate u kmt b*tch if dj no sh*t u no eat me sorry fi u gal weh no use to things by 2 an 3g u can’t walk in my shoes.
stop call dj an cry him no want u and any weh me see u me a spit ina u face straight me a rub u out like how mad man rub out batty man.durty p**y gal wah kind a panty this fi leave a ppl yaad him sisters want dem clothes they tired of u kmt u no see u text him mada an she no answer u girl stop run down man an go run down a pharmacy dj me want u tell her go doctor enu an me na stop talk an post fi u mad and bitch me just a start plus me over dj a write this and him say him couldn’t manage the scent a u p**y that’s y him stop f**k u an called it a day no try come near him browing u wi dead dont size up

16 thoughts on “DESPERATION LEADS TO FRUSTRATION

1. Sender yuh have nuff energy fi a pregnant mama. If you have di man and yuh win u nuh haffi try so hard.

2. Sender u is dumb u is stooopid n u is igle bet saw strains of her draws seat contents can be found in the back of ur baby father throat so wat u gonna do

3. Get go get ur self tested.. and if a nuh jody a somebody else. U need to value urself. Cause if a family affi tell him lef shi.. when him a lef u u going to feel it… have some shame fi urself n find a better man.. u man nasty. Cause if him a tek off that. Him nuh deh far from f**king batty.

4. Shamara everybody know a u send in this a so when Chico oxiclean a f**k u .u an u friend Dem send in him woman bout the same thing kmft

5. ….every day met a block out di big breast, big batty and phat pum pum pics dem…but no have no problem a show dutty panty….even if a fake ting…..heights a f**keries to raas…..

6. Sender not once did u cuss ur nasty disgusting man weh have a pregnant baby mada and a cheat pon har. The woman nuh loyal to u, a nuh u and har deh. Go cuss yuh dutty man, go see the bruk pocket, ugly mean dutty man to.

7. Senda, you no better than Jody, and perhaps even worse!!! You really f**k after Jody and go breed much less after that. You man is a walking disease carrier, and so are you. Sorry fi you unborn. You thought this was going to look bad on Jody, f**ker, it back fired on you. You might have more infection than a lab rat. Go way, and that photo look staged. And NO I dont know any of them!

8. But how yuh find the panty because it look like is a bunch a dutty drawz di fold up an tuck weh. Dwlll. And even then how could you look at it long enough to skin ova the crotches and tek a pic. How u know it’s hers. Men like your baby daddy usually have several womennnnnnn. Lmao

9. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak If a laugh in yah why she dweet???? ano ur man den mi luv… yuh wicked tuh yuhself if a really mustard yuh put pan yuh draws fi send een seh a next gal draws lol loooooooou!!!! dwl stop it cause ano ur man an yuh not even post di gal dwl…. yuh deh home deh now well breeding an di man naw f**k yuh lol…. yuh fi stap it