DI OUTLAWED INLAW

DI PICTURE BELOW ALTHEA WOW SEH ID HAR INLAW….KONSHENS DAT IS……….DI GIRL IS HAR NIECE AND SHE HAVE HAR FACE INA KONSHINA NECK……….MI NEVA SEE A MAN LOVE MEK OOMAN POSE SUH FI PICTURE…A HIM SEH CHEESE AND FLASH..VOGUE , POSE AND LEF MASCULINITY OUTA DOOE…NEED WOW NOW MI NAH LOOK PAN U BOUT INLAW

Althea WowBlake

My neice kay and konshens

1276377_565434933491706_398504672_o-Optimized

0 thoughts on “DI OUTLAWED INLAW

1. Groupie dem love mistake a 1 kill fi de u see… Unu smell like jrancrow like no man want unu – ketch d shape to nu

1. @PPL Business and Xhale :ngakak as Ms Met would say wap wap fi di 2 a unuh.
        Konshens is a groupie himself kmt…when he was in Houston months ago is him come up to us and ask to take pics with him…WOw and her fambily dem stay very bad….inlaw which part ugly stay bad lady?!!!

2. Good Morning Met & Metters.

Konshens tek picture suh wid any & everybody. Check the body language, she is the only 1 leaning towards him, him nah lean towards she INNA DI LEAST!

Just a simple pic – nothing more, nothing less.

3. Good morning all metters. Wow love attention tho, is whey dem come from. Konstance the batty closet a call you. Answer please.

Bubblelikesoup.

4. Because he is so f**king full of him self …. I’ve never met a man in love with himself as much as konshens… That Man would f*k himself if he could.

5. neva use to pree him tune dem til recently, him have good lyrics but sometimes mi affi wonda if di song dem is for tha ‘LADIES’ cause him body language look and sound like a battyman. What yall think?

6. I’m so glad to know I’m not the only one that thought Konshens might be gay cause everywhere I went on the internet the JA women dem swear he is the sexiest thing to come out of JA. IDK why cause his whole style scream BATTYBOY, but mi love is music.

7. UNU GWEH AND LOW DI MAN. BADMIND IS A HELL OF A THING. NUFF A UNU MAN A F**K BATTY DEN COME SHIT UP UNU HOLE. GWAN TRU YAA KONSHENS, MEK DEM HEAD HURT DEM SAME WAY. #1 MORE YEAR PAN DI F**KA DEM. DEM NAA GO LIVE FI C U BRUK AGAIN………

Leave a Reply to The original Smh! Not new round here! Cancel reply