DI SENDER CANNOT COOK TOO WELL

Shaday this rice and peas don’t look good at all the rice look like yuh put too much wata and the chicken don’t have no gravey your mom Julia Neva teach yuh good yuh need to keep your food off social media it’s long time mi wah bring this to met attention is because yuh waste gyal mo don’t want the waste the lady time .,,,

0 thoughts on “DI SENDER CANNOT COOK TOO WELL

1. U seeit to Met,lmao…..sender love har sea a gravy.But on a serious note sender,we know this nuh have nothin to do wid di plate.Mi wudda lick da juice deh wid some ice ya now wid mi left overs

2. SHADAY food a mad dem rayyyyyyy …….. and is not even a SUNDAY meal …..sender stop feed ur man CUP A NOODLE ! it have too much sodium .

1. You know say you seriously need to stop? :lapar Her Husband really eat the scatta shot rice…..Me almost reach a grung when me see “scatta shot rice” MET! IS COUNTRY YOU COME FROM, TALK THE TRUTH AND SHAME THE DEVIL CAUSE IS ONLY COUNTRY PEOPLE KNOW BOUT SCATTA SHOT RICE.

3. Not a ting nuh wrong wit di lady food…senda ah prob u cannot cook!
    Now Miss Lady Rush food…omg! Mi did too busy fi comment before but what ah piece ah embarrassment pon di big big social media! Not even har dog wudda eat dat! Supa Flex must shame!

4. PUPPA GEESAS!!!….Is the worse looking curry chicken mi see craze social media,har phone shoulda deny har access fi tek any more pics fi a month.That rice and peas neva see nuh form a utensil wen dem dunk it inna di pot

5. Hey Met! I seen that food on Monday…can we all say “canned peas” the food posted here looks much better actually it looks good, rice n peas and all.

6. :bingung: Maybe the lady who fah nasty food did post Monday send this eeen bout this Lady food. Met say is NOT farrin that pot is are dah :travel and not even country people who use steal wool and sand mix with ashes don’t have that 50years stale food cake up in the Dutchy and black like tar. That woman who cook the food Monday Har husband don’t worth Ish because if Him can nyam har food that look so from out a that nasty pot then both a them is nasty togedda. Not even My 12yr old son wouldnt eat that, He would tell you that is not how his granny and mommy cook. Some man a really WIFE CLOWN, My Daddy would a dash out that food and nasty pot out a door. The Senda cannot cook that is the reason dem sen this eeeen.

7. NOOOOOOOOOO WHAT A WAY UNNU HAAAAAAAAAAAATE VINETTE PICKNEY DEM!?!?!?!

WAH WRONG WID MI COUSIN RICE AND PEAS AND CHICKEN….WEDNESDAY LICK!?!?!

DUH, MI AH BEG UNNU, WHEN UNNU WAAN TALK DI TINGS DEM, JUST TALK AND NUH BADDA KNIT PICK AND GO ROUND CORNER!

UNNU CAN TALK AH BAG AH CROCKUS BAG AH TINGS AND CALL SADE AND FAMILY A FLOCK OF DIRTY NAMES, BUT WEH MI KNOW UNNU NAW GO DUH AH CHALLENGE DEM WHEN IT COME TO COOKING, SHAPE (ESPECIALLY YOU TRISHA WEH NUH SUPPOSE TO TALK BOUT NOOOOOOOOOOBODY AND DEM SHAPE, CAWS IF YUH DID GOOD LIKE DI CARROT DEM WEH VINETTE AND HAR NICE, BEAUTIFUL KIDS DEM THROW INNA DEM JUICER PON AH SUNDAY AND A WEDNESDAY, YUH WUDDA MEK RASSCLAAT PUNCH NUH STOP YASSO!!!!!) AND BEING TRUE TO DIS AND NOTTTTT NEW TO DIS WEN IT COME ON TO PIECES, CAWS AH FROM CONCEPTIONNNNNNNNN! BEEN THERE, DONE THAT, WEAR DI PIECES AND DASH DEM WEH!

YEAH! VINETTE KIDS DEM AH COME OFFA GOOD TABLE! ALL WHEN DEM NUH ACT LIKE IT, YEAH! DEM USED TO AND KNOW HOW TO COOK DEM PROPER SUNDAY DINNER, WITH CHOICE OF 3 MEAT KINDS (UNNU MEMBA DEM TINGS DEH!?!) YEAH! AND WAPPY BACK WID DI RICE AND PEAS AND DI GOOD MEAT PON A WEDNESDAY, OR DI BIGGGGG, BADDDDD STEW PEAS….YES MI LUUUV…. WID DI COCONUT MILK AND DI PIGS TAIL AND DI OXTAIL AND DI SALT BEEF AND DI FRESH BEEF!!!!!

NUH DUH DAH SUPMN DEH! NUH DWEET!

8. SADE, VINETTE AND HAR NICE CLEAN SISTER SAMBA NUH HAVE A PROBLEM INNA DI KITCHEN!

ME PAY BIGGGGG MONEY FI SEE WEH DAH NASTY SENDER YAH CONSIDER A GOOD COOKED OR PLATED MEAL!

SENDER YUH IGGY!!!!! TELL MET WHY YUH MADDDDD!!!!!

DI COCONUT MILK STAND UP LIKE A SOLDIER MAN INNA DI RATTY AH PATROL DUNG AH HANNAH TOWN!!!!!

SENDER YUH IGGY!!!!! TELL US WHY YUH MAD. WHY, CHOO SADE PEAS DEM LAID LIKE ZOEY HAIR, AND INNA HARMONY WID HAR RICE???

9. @No Joke, dem too wicked man! Food and cooking ah nuh wi problem! Wi have up di FLAVOUR! WI NEVA DROP IT YETTTTT! NOT EVEN PON WI WORST DAY, DEM CYAAN TEST WI! #REALTALK

10. Sender yu too mix up an badmind, the woman food don’t look no way at all.. Go find something do!

11. WHY UNNUH HAVE UP JULIA PICTURE, REALLY, REALLY. AS FI DI FOOD NOT A TING NO WRONG WID IT. UNNUH TOO BITTA MAN. DAT IS WHY SOMETIME ME NO BADDA COMMENT NOW A DAYS BECAUSE THE TONE GET PAST SUSS AN GONE INNA VINDICTIVE.

12. i are declaring dat a proper plate of rice and peas wid brown stew chicken and ripe plantain…..we dont beg no pardon wid di white rice wid di canned kidney beans fling pon top a it like when yuh a throw corn gi fowl…..dwrcl