DI SENDER SEH TEAM LISA GOODAS

194598088-Optimized
Suh Metty mi go look pon Lisa Goodaz page. Met not even a mention of Kandi too f**kin hype on har good clean page. Lisa seems like a good decent church going girl weh have up har clean pretty pretty kids dem. She is in a long term relationship/ engagement and seems to be a great mom and role model to her kids. She may be a big girl but she pretty bad and keep herself neat n’ clean. People pick sense from nonsense. I don’t know Lisa or Kandi but from what I see and read I’m TEAM#LISA all the way! Heavy tongue speech impediment Kandi doe av nutten pon Lisa. Lisa ah give Kandi headache raaaaaaayyyyyyyyeeee lol

0 thoughts on “DI SENDER SEH TEAM LISA GOODAS

1. is who wrote this? smh I just cannot with these big women..t you cannot tell them say it don’t look good.. why dem a fighfor jmg god good spotlight!!! a big up dem a fight for from jmg ppl dem eeeh nuh lawd tek the case and give met sit the pillow no sah

2. DATS RITE SENDER IM GLAD PEOPLE CAN GO ON LISA PAGE N SEE WA SHE WORKING WITH LISA NA NO TIME FI ACID SKIN KANDI N HER PREGNANT TV N 6MONTH GUT WID R HEAVY TONGUE SMH LOLLL

3. Lisa a u sent this in u self oonu too mix up fi big woman if u Neva a call up kandi name, she wouldn’t retaliate so no come pon ya like u innocent a cut out di bullshit!! Inna mi young gal days mi nevva c so much drama now mi a get old drama comes from every angle enough man a oonu stop exposed one another it no call fa if di friendship done go to di left and other goes to the right.

4. But jmg people mi naw tek up fi none dem because mi nuh call dem deh sinting deh fren,dem nuh kno di definition a di word fren but hear mi now why everybaddie deh pon Kandy case when unu clearly hear she seh a di gal up top call har name first..suh wha kandy nuh hab feelings to…if my so call fren call my name pon radio station den mi hab all right fi mud har up any dam way mi feel fit…hey kandi might a tell lie but at di end of di day a lisa call har name first…unu can’t just look pon people looks and seh dem decent yu have a whole heap a wolf in sheep clothing out there…yu hab a whole heap a people dem luv start war and den dem can’t finish it den people weh nuh kno di real shit turn pon u when in reality a di so call innocent looking one a di trouble mekka

5. @ kngja a so mi say to, Lisa a mess with kandi a wa come pon ya like kandi a di bad one wen she has a lot to do with it too lo di woman a live oonu lives ooonu no realize say GOD is near before oonu come together a give GOD thanks for his grace and mercy oonu Mek SATAN a win before oonu trample di devil a say JESUS!!

6. Lisa y u put that cartoon pic next to you? The cartoon a beat yuh baaaaaaad. Lava seh yuh need beaten wid a wet leada belt….STOP CALL UP PEOPLE NAME IF YOU DONT WANT DRAMA!

7. Fi real lisa love mix up too f**king much a she make kandy act so because me never see kandy get so mad and till big pussy lisa go her name smh kandy all talking about her kids n babyfather u did u get off the air bed yet me see up kandy video

8. Lisa u a worry about Kandy and she don’t remember u lisa u n tae Thomas love mix up Kandy stays with your baby father any bitch him a look it will be just a f**k lisa u can’t live like Kandy me just go n your page the gal have money I want kandy to f**k up y’all because big fat lisa love mix up too f**king much

Leave a Reply to GENUINE Cancel reply