DIS A DI SIDE A GAZA BED

0 thoughts on “DIS A DI SIDE A GAZA BED

1. And u know seh it look like weh him oman and him pickney live ………………..mi wonder weh Shorty used to live before and why shi feel se dem and if a bar dem did have inna di house

2. mi cant get pass the dutty mattress not even a proper sheet..what the fcuk him do with him money

3. Shawty so tacky n nasty look pon di state of the mattress whey di “Worl boss” did a sleep pon omg smh mi skin scratch at the sight yow
    Dem moldy rotten Shawty couldn’t build a area inna di “nice lovely house” fi store di liquor since liquor a dem passion but TAP HOLD DEH UNNU MIND A OBEAH WORKINGS INNA DI MANY BAKKLES DESSO ENUH MI MUUMA MI GET A FEELING SAY A OIL OF HOLD DOWN MI FRIENDS N OIL OF WICKEDNESS INNA DEM NO SAHHHHH :ngacir: :ngacir: :ngacir: I’m out

1. YOU ON TO SOMETHING, AS A MATTER OF FACT MI THINK YOU LICK DI NAIL ON THE HEAD…. A OIL HIM HAVE A PILE UP… NOOOOO SAAAAHHHHH

4. No liquor cabinet or even a breakfront fi “display” d liquor??? No sah, real low life, no class nuh use to nuttin. Wont even mention how di pickney dem go n come inna di room wid liquor in front a dem.

5. That bed is never made and the room is always in disarray. Who keeps liquor on the floor? Don’t you either install a bar or purchase one to house your liquor? You can take them out the ghetto but a rat will always stay in the hood.

6. One time gone yard ppl use to drink nuff Heineken, guiness and redstripe, dem discontinue production of some kind. The Palmers live dutty sah, mi nuh want fi see bawchoom or kitchen

7. all these comments and no one is sure is kartel bed….also, supposed is jus a bed at one a him parrings ends…imagine some a unu yawd, unu de ya a run up unu mouth

1. It are from di Kartel files released from his phone. It matched up wid di pics of him n Shawty pon di same bed a him yawd. Understand now?

8. can people really live like this!! smh this careless living,look on the bed for man who make so much money,there is no form of uplift ment in there life! distasteful them them run come here come talk bout people badmind,i am sure it don’t matter how we, are poor none of us lives in this nastyness!!

9. Looking at the pictures again, I think it was a homemade “alarm” system.Probably stash money or gun pon da side deh.Lol

Leave a Reply to Really doah?! Cancel reply