DISGRACE AH DIS JAMAICANS GONE TUH ?

0 thoughts on “DISGRACE AH DIS JAMAICANS GONE TUH ?

1. Nothing is private anymore. #sickstomach. A this party and enjoyment come to. Them soon start f**k pon di dance floor

2. Well, that’s the kind of girls these now ah days men love, right?…wanna spend dem money pon, right?…wife dem up, right?…one girl head side ah head front nyaam out and di nex one growing massive side burns…smh & laugh…

1. I don’t think these sodomites love men. How do you know a Sodomites…. just watch if their pierced tongues/lips are moving….

1. Nuff man/woman love likkle pickney should we mek dem enjoy demself as they see fit also? Di line must draw somewhere.

3. Yep u nuh see two gal a lock tongue if dat a nuh sodomite den me nuh know lol so a instyle thing now fi be a freak in DA streets n proud a it hmm da man dem tired a deh loose careless life gal now. Dem want a nice reserve decscent girl not nuff n loud like cruffs in video be lady like n femininity f**ka dem no shame tree nuh lef

1. Anon, yuh know seh mi did tink dem was jus skylawking around til mi start seh,”but whole on deh, why alla dem tongue bore” and den mi jus seh,”chuh”…just eeewwww..

4. Morning not shocked nor surprise its in the bible but look how life Sad when man dun wid dem them have no choice but fi tun to each other but mi have a question everybody surround them and a laugh and cheer den on, but if a two man did a gwaan suh the amount of shot bokkle and stone den woulda get! What’s the difference homosexuality is Wrong Period!!!!!!!

5. And iyan bore chu all a dem tung. Di bore up lips and bore up tung ppl dem operate unda di same collective mindset.

6. Sodamites behaviour,
    Dem bag a piercing show unu seh how dem stinkin mind work..
    How dem a go feel when dem come home from work on a Monday early an catch dem daughters gwaan wid de same set of ting?
    A vex dem ah go vex, de whole Set ah hypocrite dem

7. Dutty nasty Helen .dog shit Helen . Johncrow Helen .suck batty Helen . Suck pussy Helen .no wordsssss to discribe Helen when you ago stop god a come fe him world Helen u need to stop go take care of you kids them leave gal alone clean you house get you self strait you don’t know when imigration ago come fe you helennnnnn gettttttt a life

8. Dutty nasty Helen .dog shit Helen . Johncrow Helen .suck batty Helen . Suck pussy Helen .no wordsssss to discribe Helen when you ago stop god a come fe him world Helen u need to stop go take care of you kids them leave gal alone clean you house get you self strait you don’t know when imigration ago come fe you helennnnnn gettttttt a lif

9. But me see helen posting pics with a girl weh work a one law office say them a come fr work. Nothing more than her fren get her little filing work but if the lawyer know u behaving like that him must run you and your fren

10. Sodamites behaviour, PURE NASTINESS. WHAT THE F**K IS THIS WORLD COMING TO.. MI LOVE MI COCKY STR888888 UP.. JAMIACANS ARE GETTING TO BE WORSE DEM THEM YANKEE ABOUT.. YUKE!!

11. But a Jamaica dat video mek????Cause di girl weh a eat lick di cake an a mek di next girl suck off har tongue. ….she live a Bronx and she was on the wall a while back. Cexyrenea she name pon IG. Some body send har in when she put up some pics on IG wid different luxury cars and a say how she change car regular an ppl say a lie cause none a di cars nuh have on no plate. Mi never know she f**k woman. All Chrissy…..didn’t know she f**k woman too. Is like sadamite a wear fi 2014.

Leave a Reply to Real Talk Cancel reply