DJ DAMION + DIAMOND VS DI WIFE -+ DI BABY MOTHER= UNCONTAINABLE

Now Pree them munch yah met!! Yuh nuh see say Dj Damion uncontainable Wey play a container Saturday’s is a licky licky boy like Dj nah pay him right so him affi follow back a 50 gal Fi eat this is a munch Wey him a tell him baby mother Fi done him wife!!! him baby mother nuh stop dun him pon Facebook a she post them two munch yah pon it n say she have nuff more Fi Lego and how him a follow back a one rasta man Wey name Dj diamond from England bout him a the man road manager and him a move like him a f**k the man boiiii she a write him off pon her fb

IMG_3058

IMG_3060

IMG_7519

IMG_7520

0 thoughts on “DJ DAMION + DIAMOND VS DI WIFE -+ DI BABY MOTHER= UNCONTAINABLE

1. Toya we all know a u send in this !!!! U did know damian licky licky cuz a u use to bloodclaat mine him and u did know d bwoy have him wife so y is a problem now????

2. Toya pink u still a seek attention ? Damion must sorry the day him breed u . By the way some new man ina dancehall ehnuh u nah come f**k it out like weh u used to do or u retire

Leave a Reply to dick r harde Cancel reply