DOE SEKKLE YUH MADDA BREEDING

Mi still cannot understand pregnant women ina dance. It nuh matter wha dem a drink. Just the environment alone. But sidebar…is who breed Angela.She an Tina Jetset did a fight over di little boy. Angela have 4 kids already eno
a1

a2

0 thoughts on “DOE SEKKLE YUH MADDA BREEDING

1. YOW AH BIGGA JUDGEMENT AGAIN!!! KETCH EEN DI WHITE MAN INNA PIC 1, FAR RIGHT!!!!! FI HIM COW ‘KIN KILLAH GONE TO DI FARRRRR LEF’, TO DI LEF!!!!!

2. Pregnant women in dance have something to prove to dem xman or mate. Angela it’s better u did tan a u yaad with you little basic wig/weave and cock up your foot with you man. Oh I forgot say u don’t have one

1. Come here you likkle lady Ms Original. ….Gella don’t have a man???? Den is who breedeth her??? No sah. U too bad. Dwlll

3. A coulda who a di baby daddy a suh dance sweet are all wid di belly she still wah mingle before she stay home rest and enjoy the moment of being A mom … Anyway it look to be something she always be doing while being pregnant .

4. LAST WEEKEND GONE SHE A TEXT OG & A BEG HIM FI BRING HER GO MANHATTAN OG TELL EVERYBODY UPPA MUMS SAY A HIM BREED HER SHE AND HIM STILL A F**K HER BABYSHOWER A COME TOO AND OG SAY SHE AND HIM A CUT DI CAKE BRONX NUH GOOD AGAIN

5. uunuh really Ah worried bout dis girl and har baby…and frm weh me see, she alright inna life! Who is ogs? Who is tony? Who is wasp? Yuh send pic ah did girl and none wid di alleged baby fada dem…uunuh fie look wuk ah Maury…den again Maury would a fire uunuh caah him show face ah di accused….smh when ppl nuh know ppl business dem tend fie tell lie…but carry on caah ah it ah full uunuh belly!

6. inna REAL LIFE wasp get a jacket but him ago take because him lickey lickey she a take tony money and mine di likkle bwoy him fi get bun!! Stop live off di old gal Mr take a jacket and set down ..dwrcl :sorry :sorry

1. suck yuh madda straight mi don a di real link f—-ck you mean bout jacket n lickey lickey it hurt you cause gella a breed n you cant look like her who’s ogs thats gella ex n do you know whats ex mean well it mean exit go look a life n stop hate pon wasp p—-sy yuh nuh see him first daught pon him ig .. big ole gyal it hurt you doh next thing yuh nuh see say wasp a work suh how gella a tek next man money n mine wasp bitch go look a life n for you to know july 11 is di baby shower stop hate pon di ppl dem n go look a life

7. How the hell is he the ex and she still up on him in mums and he still picks her up . Wasp be a pussy and ask him or his son crag

1. go suck your mother and stop talke weh yuh nuh know bitch a hype yuh a look and how it a bun you suh hoe it look like yuh f**k gyal mek yuh a watch gella bitch do you have a life wasp & gella always together it jus hurt you dnt it

Leave a Reply to WASP FOOL FOOL Cancel reply