DOLLY APOLOGIZE TO YOURSELF MY DARLING DEAR

WAH ME TELL UNO SAH???😂😂😂😂😂 DISS IS WAH DOLLY ALWAYS DO BOUT U A APOLOGISE DATS Y U BIG SISTER CAH TECK U DOLLY CAUSE ALL SHE U USE TO CUSS LIKE DOG .
MECK WI SI IF D NOY AGOH DOU D SAME

AND

HIM COLLECT D CLOTHES DOLLY BUY TECK.PICTURE INNA HER HOUSE AN GWAN DATS Y SHE START CUSS VEN

27 thoughts on “DOLLY APOLOGIZE TO YOURSELF MY DARLING DEAR

1. Him get back black what a disgrace pon fadda god land this boy a straight looser weh need to flush woman really fighting ova dis broke pocket waste boy

2. Whore sit have several several SEVERAL seats, you meant to do all you did on social media, trying to prove that this human (cause he ain’t no real man) is something to boast/fight over, you were dying to expose Ven and her hairy butthole like it was some great achievement, 1st: hair growing is a sign that you’re alive, ain’t nothing likkle wax cant cure 2nd WHY THE FORK would you be proud to show your man d!cking down another female?? how did that make any logical sense? cause if he sent them to you he’s AUTOMATICALLY A FAGGOT for that, real men would never expose a past lover (sex partner) no matter how bad the situation, and to all persons his current beau (go google the meaning) fail fail fail all across the board
    What u need to do is apologize to your mother for STILL being in her house at your age, apologize to yourself for allowing some lean d!ck bum who prides himself on being taken care of by a sh!t cleaner and a 40 y-o hair dresser
    Here’s a tip: all these gifts you’re being bought…..let him buy you some ambition

3. But one girl in the comments say I see you wearing those boots so-maybe another gyal buy him the boots anyway that shirt is ugly the braids is ugly he gon bE the Next sister in the hallway on the plastic couch

1. Him stand up like him sphincter collapse and no grip no lef inna him batty. If him sneeze him filth up himself as me granny would say

4. What about this girl/boy attract them gyal yah? Him come inna the beauty salon with him pack a kanekelon xpressions hair to braid him hair & a bare side eye me a gi him.Then when the hair done it stiff off inna him neck back a bare laugh me laugh. Dem gyal deh desperate. Nothing bout him cute or attractive. And fi see dem 2 dress up droncrow dem a war fi a closeted faggot, me upset. And a unnuh say unnuh a hot gyal?

1. Mi hate yuh. Deadingggggggggg. Weh yuh say happen to di hair when it dun. Dwllll. Stifffffff!!!! Met come talk to Anon please. Doh ban har …. just scold har likkle. A di first mi laugh all day so. :ngakak :ngakak :ngakak

5. LOL KWESI IS SOMEONE IF YOU PLAY FOOL YOU GET FOOLED BUT IF YOU KNOW HOW TO DEAL WITH HIM AND MEK HIM KNOW HIM SPACE AND DON’T LET YOUR GUARD DOWN DOING F**KERY THAT HE CAN HAVE SHIT OVER YOU THEN YOU BEAT HIM THERE BUT IF YOU EVA ONCE SLIP OMG WORST IF YUH WANT TO LEAVE HIM AND HIM NUH GET FI HIM WAY LOL HIM SPAZZ OUT PON YUH LIKE A MAD MAN ,LOL HE’S A LIKKLE MENTAL LADIES KEEP YOUR DISTANCE .

6. Anonymous no Niel Pearl is not taking pics like he gay he is 100% GAY. From him to Dougie these gay men still mess with women to cover they gay tracks but stop it now cause we all know you all gay and these attention seekers bitches pick you all gay ass up taking shit dicks up they fanny,ass and in they mouth. Dolly you been know you with a licky licky batty boy and dad thing he never born gay like Dougie and Neil pearl he get fuk because he beggy beggy and lickylicky.At least Dougie and Niel have class and was born gay but look like they shame of their identity but your man is likes batty man. You pussy full of shit cause he have no class him fuk man and woman for money. Then you want to expose a female what kind of class you have. Don’t apologise cause you is shame long time to your family. First boss move in life is moving out you parents house,get a real job and further educate yourself.Waste gal go sit down

1. Doh say dat. Yuh right bout Neil but not Dougie. All of dem tek woman to cover dem tracks EXCEPT DOUGIE. I never hear him name call pon a puscee yetttttt. Any time him come from Jamaica wid him body full a hickie like tattoo, is him MAN put dem on him. Dougie is like the King fish in the Ocean. Him swimming loooooong time :bingung:

7. Kwesi is a shit ole ever bloodcl%%th hungry , broke ass nigga that leech on woman fi mind him , nasty kwesi mi have your file juju batty Kwesi.

8. Dolly yuh is ah international disgrace. Please tuh apologize tuh yuh front for taking and mining ah battyman. Please tuh apologize tuh yuh brain for being so wutliss and low dung. Zero ambition gyal yuh shame tree dead suh how yuh fi sorry. Dolly you are NOT sorry…you are just a SORRY excuse for a woman :marah