DOUGIE PAN A NORMAL DAY YUH HAVE A HEALTHY PAIR A KNOCK KNEE ..IM NOT SPEAKING ABOUT THE FACT THAT YUH A STAND UP PAN DI SIDE A YUH FOOT BUT YUH ACTUALLY USE DI APP FI WIDEN OUT YUH FOOT DEM EH?
9 thoughts on “DOUGIE BOW LEG APP”
I weakkkkk to pussiiii app fi bow leg??? Talk truth
One time me see him a cross the street in Manhattan and him hips dem a wine cross the street knee dem never know at all. I guess this stance makes him look more ? I don’t know ? Can’t find the word lol
LMAO the sender is corny AF, he’s only standing with his legs a little wider… there is no app that gives you wider legs.. can MET approve better stories this one is a waste of click and read.
Really Dougie. So the shoes a squeeze you why u on the side of it? What Dougie a try teach say man fi turn batty man and sell them batty all over the globe to travel and post on social media.kmft
I weakkkkk to pussiiii app fi bow leg??? Talk truth
Rass Dem have a App fi everything :bingung
Mi tink a me a di only one weh hate di way how him Stan up …every ting bout him fake
THIS IS TRUE!!
One time me see him a cross the street in Manhattan and him hips dem a wine cross the street knee dem never know at all. I guess this stance makes him look more ? I don’t know ? Can’t find the word lol
Bitch, stop
LMAO the sender is corny AF, he’s only standing with his legs a little wider… there is no app that gives you wider legs.. can MET approve better stories this one is a waste of click and read.
Facts, saw him at last year Groovin and no way him have bow leg. Plus he is very effeminate.
One side pon di boot :ngakak :ngakak A weak TPC. Dougie stop use di app. Yuh have knockas!!!!
Really Dougie. So the shoes a squeeze you why u on the side of it? What Dougie a try teach say man fi turn batty man and sell them batty all over the globe to travel and post on social media.kmft