DOUGIE BOW LEG APP

DOUGIE PAN A NORMAL DAY YUH HAVE A HEALTHY PAIR A KNOCK KNEE ..IM NOT SPEAKING ABOUT THE FACT THAT YUH A STAND UP PAN DI SIDE A YUH FOOT BUT YUH ACTUALLY USE DI APP FI WIDEN OUT YUH FOOT DEM EH?

9 thoughts on “DOUGIE BOW LEG APP

1. THIS IS TRUE!!

One time me see him a cross the street in Manhattan and him hips dem a wine cross the street knee dem never know at all. I guess this stance makes him look more ? I don’t know ? Can’t find the word lol

2. LMAO the sender is corny AF, he’s only standing with his legs a little wider… there is no app that gives you wider legs.. can MET approve better stories this one is a waste of click and read.

3. One side pon di boot :ngakak :ngakak A weak TPC. Dougie stop use di app. Yuh have knockas!!!!

4. Really Dougie. So the shoes a squeeze you why u on the side of it? What Dougie a try teach say man fi turn batty man and sell them batty all over the globe to travel and post on social media.kmft