DRY EYE MEETS RED EYE..IT IS ERE

ohuh

Mi glad say somebody finally a put Ashley Fartin pon blast. We know her from the days when she was ‘draining the Dragon’ regular at Hedo III when she was the so-called ‘pretty face’ of Byron Lee and Dragonnaires band. Yes, b**h, we have yu bloodclaaat file. We know say yu move from Chinese to white c**k, ah dat ah your cleaning specialty, but yu cheap no bloodclaat. How yu a gwaan like yu hype and all yu do is clean up white c**k and try trap man fi pay your 55,000 rent? Weh yu ambition de?

Yea, we saw the text messages weh yu a try extort the people dem good up husband fi $55,000 because the landlord ah bang down yu door. Mi waan yu know something, Shelly ah di W-I-F-E, ah she name 50 PER CENT OF EVERYTHING. When Shelly go up a Pricemart, her bill ah 120,000 plus tax every week, yea. Her ting tun up no bloodclaat. Ah she say house title, ah she say overseas properties, ah she say good hole over big hole every day of the week. How yu fi tek white man c**ky and still no have a house inna yu name? Not even a 5 million apartment inna New Kingston? Nothing? Dutty gal, yu fool no bloodclaat.

The US Embassy white man dem know bout yu now, yu days dem numbered, dem know say yu is a big time scammer, and worse, yu nuh have no class, because yu is a PETTY MONEY SCAMMER. Mi hear bout the US Embassy man weh yu tell say yu pregnant and have the man ah pay yu medical bills fi the ‘ghost baby’. The man did plan fi set a lawyer pon yu when him realize say the first time him go inna yu house and hear the echo dem and know say yu poor and pauperize to bloodclaat. Yu nuh have nothing. Fi a so-called hot gal, yu nuh have no furniture inna yu house. Ah sorry the man dem feel sorry fi yu and send yu go Khemlani Mart because when the f**ing done, cause not even ice water yu have inna yu fridge, and the bed shakey bad, all it left fi do is go pon four block, dutty gal.

Ashley, Shelly ah hunt yu lickle bloodclaat, and when she see yu, yu a get BOX BOX BOX BOX. She waan gi yu quarter dozen earsas pon the left side, and a half dozen loudas pon the right. BOX BOX BOX

Yu is just a petty scammer, BOX BOX BOX BOX

Which video yu see her pon? Lying EEDIAT gal, World Boss never get dem privilege de, Shelly anno video star. BOX BOX BOX BOX

Shelly waan run into yu like yu is the finish line fi the Olympics, EEDIAT GAL. BOX BOX BOX BOX

How yu a blackmail and extort man fi pay yu 55,000 rent from July to November last year? BOX BOX BOX BOX. Why yu neva ask fi some real money, say US$55,000 so yu coulda change yu eediat life???

Ashley, yu need fi know say Shelly have her MILLION DOLLAR BREASTS dem, yea, she get them customized straight outta the catalogue, yea, Andrew’s Memorial deal wid it, yea. Shelly ah good up housewife, she stay home and get her mani and pedi, yea. Her hole good, yea, she have her four children dem, and her brown skin a mad yu, yea. And oh by the way, BOX BOX BOX BOX.

Which part of you is a singer-cum-designer? We go Caribbean Fashion week, and yu ting nah shot. Dem shoulda say mean singer-white-man-cum-all-over-your-face-and-try-be-designer. Yes, we hear bout yu dutty bloodclaat. Yu need fi get some cement and DESIGN a new hole fi yuself dutty gal, look how much white man yu f**k and suck and caan get one fi put a ring pon yu finger. Mi have yu bloodclaat file. When mi done talk, yu White Man Tekking Career will be over, bitch!

0 thoughts on “DRY EYE MEETS RED EYE..IT IS ERE

1. Mi nuh know dem ppl yah so mi just ago gwaan pop mi popCAAN TILL THE COMMENTS FILL ME IN. sender!! Yuh bad nuh bloodclaat! Mi seh mi deh a grung when mi read di BOX BOX BOX !!! Mi nah lie, dis sound believable *sits back and waits patiently cause mi a do overtime a wuk todeh*

2. shellyyyyyyyyyyy shellyyyyyyyyyyyyy i see kartel bad habits rub off pon yuh! :nerd why u talking in he third person ma’am????

1. This has Shelly written all over it a swearrrrrrrrr is she write this cah she nuh sey she nah focus pon no locus. On a personal note a so Digicel workers dem act like sketel what happened to professionalism ?

2. Oh so RIGHT! lololllllll… She is a pretentious bitch and can’t even come out of the mindset fi a moment….who de phuck write shit like this in perfect paragraphs?

Ashley! Go Vaseline up WHOOP THAT HOE ASS! Fi every box yu belly bottom kick that bitch…bout box, box. C*cky cooling is no longer taboo…after all that is how Shelly landed in her positions, knee pads or not. dwln

1. :hammer but ashley bout 6ft plus and shelly is not even 5’4 so mi nuh know how di box a guh set up kaws she cannot cross it…har height cannot hangleit

1. 6ft plus or near dere mi shud say ..shelly nuh we dat at all…when u see dat text it was a squitzing moment…u do him do………draw line and start over mi love :hammer

3. Yuh friend cah stand up in front a Ashley bout box. That bitch phuk Kartel fi true suh a the two a dem puxsy busy like highway 95. Y yuh pick up yuh Fren problem pon yuh head? It obvious Ashley seh give unu headache if unu a goodas y worry about a commoner. Yuh friend messy as f**k. Skets Shelly Ann a because you and Ashley Ina de same league mek yuh husband draw fi her. Kmft!!

4. Sender you sound fool fool and dunce like *hist teeth* mi nuh kno Ashely or shelly but women with a little influence should behave better smh

5. Me feel is Kadine miss kitty write dis fi har horing fren Shelly, cause dung to the dog outta road knows seh shelly canna cuss muchless BOX nuhbody!!!!

:hammer

Mi granny udda seh “if yuh roosts di clean yuh cock wouldn’t straaaaaay!!!!!!!!!!! Di whole a uhnuh including Ashley is nothing but germ’s. Met me darling a beg yuh come wid di antiseptic wipes mek we clean off di wall deh gyal yah sh!t up with dem filthy character !!

6. a uptown a gwaan suh????

woieeeeee shelly u fool nuh rass, suh u tink a ashley a spread it seh worl boss ave pon video a tek hundred stab an hundred juk???

shelly a beg u visit jmg more regularly please cuz, ur just not getting it, di point is r eluding u. :maho

1. Quena? if yu a did man would yu want yu hood whey kartel own did deh? lolol

Not even de tip a that brute finga could brush de elastic a me draws ….and me a commoner O :najis

7. Lord, it luk like when Kartel Kocki reach dem, even uptung gyal figet dem likkle education. Sometimes people fi kno, the best line of defence is not to attack, especially when yuh unda likkle paranoia.
    Nuh worry, Shelly. Mi kno yuh still in love wid di BLEACHA CREATURE. Mi know yuh feel seh him wudden betray yuh (belch mi dinner).
    Stop tek people fi idiot, rung yah. You well an kno yuh did haffi forward a ting gi Kartel cah him have yuh a juk and moan pon cyamera phone. A try yuh a try fi save yuh reputation mongst yuh uptung massive.
    Yuh facety and vain eeh? Yuh tink mi neva see yuh chuck een like Ashley a grudge yuh fi yuh likkle “culla”? Betta yuh sen wan message gi yuh Bunna man seh him fi just confess…cah if the prosecution haffi draw fi di “how” dem kno Kartel have and keep him hold ova people, yuh porn video muss get dash out a court fi di jury see (if push come to shub)
    Di people dem want Kartel fi stay a wukhouse. No form a distraction and chupid people trying to act smart nah guh stop dem. Dis trial and hopeful conviction of Kartel means more dan your careless front and diversionary tactics. Jamaican people weh care bout Jamaica knows that this trial is about the soul of the country. Guh siddung wid those you love and weh love yuh and hol a medz.

8. What a disgrace for the big married woman! SMH. Is such a pity ‘class’ don’t sell at Pricemart… Imagine how much she would have been able to buy for $100,000. 00 per week! SMH

1. She too rass lie bout 100 grand every week, she a run wholesale a fi har yard..hypeeee eeehhh a mussi fi feed di whole a di gaza as a blackmail kmt

9. Dat mi sey to@Tweet…it sound like Shelly own self…wat a ants nest, all a dem run out anna bite…BAXCOVA!!!

10. Gwaan bout yuh nasty stinking business dutty nasty hole Shelly Ann. Yesterday yuh get quiet pon all social network n today u come a reel out nasty Ashley file. Yuh stink like bcuz you nuh better Dan Ashley no time a mussi bcuz u feel the white Irish man married to yuh u feel u win so how u a wife n a bun yuh so call good up husband with nasty cesspool kartel a matter of fact yuh wuss dan Ashley n kartel put together. At least Ashley did a f**k fi rent u f**k cesspool kartel fi free n tun round a mine him behind the wine. Dnt bloodclaat talk abt colour bcuz ur brown colour could of stay bcuz u dnt pretty either bright nuh bloodclaat bcuz unno live uptown n have Likkle coppa colour u feel u reach suh how the husband left u nasty hole Shelly n y him a stray Shelly tht mean yuh dungeon hole nuh good. A wonder how u would a if shorty come send in ur file fi nasty kartel u a married man n a tek grazmite kartel.
    Bout u c lizard a harbour view mek sure dem karma deh nuh reach any of ur pikney n family with unno dunce self me alwys hear say u have educated fools enuh n u a 1 to rass. Shelly all the weight loss u still don’t look good, yuh tlk bout 120,000 per week a pricemart u look like the hungry dawg dem dun a town.

11. OKkkkk thennn. :nerd

Well, first things first, Pot cannot call the kettle black (or whatever colour u wanna use). Di two a oonu is some high class hookers, only thing seperates di two a oonu isskin colour, 4 or 5 pikni, and money.

Otherwise di two big ‘woman’ dem share cocky, use dem front to get ahead, makes terrible decisions partnerwise, and has transformed from dish towel to table cloth. Ashley nuh ramp fi talk seh Jamaican man cyaa do nuttin fi har. White man she sehm whether Diplomat, consular, official, or husband, she doh bizniz. Is what pays her bills, rent, carry her shopping and gives her dat “good life” she deals with. Why u think nobody never see a picture of her man (men!) before? Di picture dem always crop from dem ches go dung :ngakak :ngakak

Is people man she tek, but she doah bizniz, high class hooker, escort, whatever u wanna call it, dat is Ashley. Now Ms Shellyann, from wha me hear u tuff like porridge. Bout box, dat is laughable! And you seperating from ur husband (wit divorce in di works), ummmm…excuse me, but aren’t you basically HANDING di man to Ashley & Co.? :nerd (I say Ashley & Co cuz di odder gyal dem on di sidelines waiting for a rich white money man fi mind dem like Ashley is in di hundreds well). I’m just saying, since u write dat u “HAPPILY SEPERATED” why u a puff and red up yuhself so? :mewek Just collect yuh half of him money whe yuh entitled to under law and low him mek di man piranha dem nyam out di res a him money. No need to get worked up over it since u happy and seperated and yuh potential Babyfawda #5, 6 deh inna di courts a beat him murder charge. After all, nuh yuh seh siddung pon buddy like chair? :cool

Di two a oonu need fi stop watch each odder pums and pocket and gwaan live oonu nassy dirty life a f**k fi wha oonu can get and a hide behind social status. Cuz me nuh see how mongrel can a fight mongrel fi ownership over stray dog. #JustSaying

12. Mine is another hoe trying to call out Ashley unda Shelly Dilemma, verandah dem a mash up yah nowwwwwwwwwww heyyyyyyyyyy tenament yard digicel a come out the tenants dem .

1. When mi get Shelly file mi go do mi rounds pan har social media das how mi run up ina di ashley ting cause it deh pan har twitter and she did link it to har instagram..In any case…sketel frame cannot call sketel sketel because one mek it and one a try mek it and doe reach..And mi naah tek no side but my thing is this..ACT YUH ROLE..u find di text ina u man phone yuh se …deal wid di man..because if him cocky neva a do round checks hoes wouldn’t be begging him..but as per usual..is always di hoe fault…Mi nuh think small hole relevant ina dis because if Ashely did a tek chiney cocky..THAT SPEAKS FOR ITSELF..Mi never know se ina 2014 color really mek people feel good but……………….mi wudda tek looks over color any day ……….in regards to di surgery mi wudda tek a whole body make over not dus a one implant……….mi wudda tek a straighten out over breast implant di first day a di year…in relation to husband…give me a handsome bruckk pakkit stallion over _— — any day..IJS

13. Dat me a seh to Met. Inna dis day and age people still a hype bout Color!! Dat don’t say a ting, and a ho shouldn’t be calling another ho a ho. Just tru she nuh reach ur levels yet and get di ring don’t badmind di gyal. At least she TRYING :cool

And I’m STILL trying to see what’s the problem? U seperated from di man so him free fi f**k and tek any gyal him want. He left yo ass so whats ur problem? What? Scared seh another gyal a go come nyam out him pocket? Haven’t you already done that? DI two a oonu a di same so stappit. Damnit man. AT least Ashley wouldn’t dare f**k HELLBOY unda di quiet. Cho claat man. :hoax2

1. But u know a better she se she buy di food cause di clothes nah show :hammer GWAAN CHOO SHELLY U SPENDING $120,000 pan di food……….

1. Dem full a &hit…is a army she a feed? Dat hoe don’t have any household/financial skills cause that is too much a week time. 120,000 (4 wks) = $480,000 + extra week in a month put yu over HALF A MILLION A MONTH TIME

…so for 52 weeks a bitch spends $6.2 MILLION a pricemark? YOU DUMB HOES NEED NOT TO BRAG CAUSE A NU ALL A WE NHAME WE LEAD PENCIL AND EXCERCISE BOOKS! dumb hoes…When man left onu ass onu get less a year time….lolol :hammer

14. Cho man mi a miss all this cause the werk nuff dis week y this week anyway
    Shelly pls a beg of u seek help fi dat rasss farrid n only spend 60,000 pon food go look clothes whey look good buy kmft but y Kartel always a fuxx some ugly gal tho oh mi know dem easy fi control n manipulate

15. Tired to say it “Uptown” is just an address. It doesn’t determine who you are and where you are going. When you say educated fools careful with that too because I am sure Shelly does not have neither a bachelors degree or masters degree. Just a few certificates here and there. Furthermore Shelly a sketel from morning…she tek both man and woman.

Boy Shelly me nah lie I work hard to pay my bills and honestly some times I can’t see my way out. You say you live a good life with 1 million dollar breast and 120k weekly price mart bill…but I will not do what you did to get there. You sleep you way to the top a Digicel from call center supervisor to manager of sponsorships.

1. And what di breast supposed to do..Shelly yuh can get a good bra mi love doe badda wid dat deh hastle deh

1. A doe reach Ashley yet mi waa know how she fi nuh work and a live ina dear apartment and di bed situation bad……mi waa know di tings dis spicy

1. thats normal price for a boob job .. so it just sound nuff nuff cuz it inna jamaican dollars so she may have million dolla titties for real

2. No man people a do fi all 5k yah now..I never hear anyone se dem pay 10k …like 6 years ago mi fren se she paid almost 12k but it cheaper now depending on the type of implant

16. met ashley a liar to mi nuh kno dis shelly girl but she a tell lie wat she coulda a buy up a pricesmart so every week.back to miss ashley met the gyal rent apartment up a stillwell aso up deh name and hype pon wat she dnt got all she do a tell a bag a story which white man nuh f**k ashley uptown no born yet and as to dat gyal that f**k kartel god give unno strong countenance fi deal with that demon looking bwoy.ashley f**k all d man weh ragga di a cus weh day and him no look back pon her.lol all dat gyal f**k for his bag and shoes and a few trips nothing she nuh have.mi say and love tell ppl how she grow up a england met every uptown man is har uncle smh lol ashley is always engage without a ring ppl .miss shelly u r a sad person if u can give anybody bun with kartel obviously u need special prayers .

17. yes met mi a collect some more info.1 thing i realize the groupies in jamaica or either family frens or enemy everybody know how dem 1 another deeds.ashley boo tell d ppl dem bout d man weh u and weh u did a cotch a him yard 2012 fi a few months an him put u out u call a bawlllll and a tell 1 heap of story.met mi nuh knock ppl hustle she a try har design ting mi give her credit fi that but dnt love twang when ur grammar f**k up

1. de yah a look more time..but de page did a give out virus so mi low it..plus mi move too another state and busy..mi know de singer

1. yep….was in Jamaica rolling in my friend’s big ride weh him tell mi mi could use while mi down deh..money in my pocket and nuff girls..met it at a karoake

1. never pay..mi sight de rake early..mi a ghetto yout weh know road code…..tell say she a singer ,born a grow up a England and she a Diana King cousin…mi never believe cause mi tink she did jus a tell mi lie fi impress mi but one day mi look inna Observer and see picture wid it a lead sing fi Byron Lee and the Dragonnaires so mi realise a true wid de singing part….

2. ___________________________________________ check back a morning…it deh yah nuff ina mi box.. :hammer

18. Dis reeks of Ms Kat writing dis fi har fellow ho especially di part bout dont focus on no locus dat is fi har favourite saying.

Mi sure Shelly caan trace like dis. WTH birds of a feddah

19. Hey, she and Paris in competition but a don’t know, Met I was wondering how dem nu dont met pink wall. Them a escorts met.

20. i cannot cross this one DEA______________________________________________…what a story noice &spicey :malu :malu :ngakak :ngakak :ngakak

21. I miss dis jmg wen proppa proppa file use dash ova ya regular. Dat gurl Shelly Ann a suh yu did stay?? A dis did cramp Ashley style cuz mi couple years well the hyping tone down. Wonder wah gwaan wid har a sandals

Leave a Reply to Taliban Cancel reply