DUST SEKKLINGS

blinditem
Now that the dust has settled the cox have taken their stands on the roof
Now that the dust has settled some gyal shudda f–k widout proof
Now that the dust has settled everyone wants to see the results of the boosts
Now that the dust has settled, the don has said they are lower than the bottom of his boot
Now that the dust has settled we the people are now seeing that not all vaginas are made equal , some vagina corners darker than pot soot
NOW DI DUS SEKKLE TONGUE AND TEET A WHISTLE LIKE A KETTLE AND DI WHOLE INDUSTRY DUS A INHALE DI STEAM…LAWD OOO
DEM SEH ONE ENTERTAINER SAY SOME PEOPLE DOE GET SUSPEND BECAUSE DEM HE A LIKKLE BUZZ GOING ON AND SOME JUNK IN THE TRUNK TO SHOW US VELLY SOON
DI PEOPLE DEM SEHH DI PEOPLE DEM GET DEM LIKKLE PAY AND DEM NEVA BADDA BUY NO FURNITURE IS BATTAM DEM TEK DI MONEY GUH DUH……..SO WE WANT TO SEE DI B—-HIND.. WE WAAA SEE WHEY DI PAY TEK AND BUY AND IF DIS NEW BATTAM A GO MEK YUH GUH HIGHER AND HIGHER………… AND IF YUH A GO LAP YUH SKIRT WHILE CLIMBING DI LADDER-
BECAUSE…
F—ING WIDOUT A PURPOSE SHOULD REALLY BE AGAINST DI LAW KAW NOW ALL A DI MAN DEM WHEY DID GET A TALK AND DEM SEH DI DON WHEY DID MEK DI MAN GET DI BOX, FORWARD AND SEH HIM NAH GO DEFEND NUH BADDIE….BECAUSE SOME GYAL A ROACH AND CRAWLING INSECT …**So can we call dat a purposeless f– den?** PEOPLE SLEEP WID DON FI GET BAKKITIVE/MONEY/KNOWINGS BUT WHEN DI DON DONT RATE UP A GYAL AFTER DI SEX DEN………. :nerd WACHU GONNA DO MA? —–WALDY SEH NO BINGO
DI INDUSTRY MAN DEM A TALK SEH DEM STOMACH SICK SUH IT LOOK LIKE A YUH ONE HAFFI GO PAN CERTAIN SHOW BECAUSE FROM BIG TO SMALL SEH DEM DUZ NOT WALK TO BEHOLD YOUR VELLY MARKETABLE FACE OO YUH MIGHT HAFFI GI DEM SOME ANDREWS FIRST :nerd

0 thoughts on “DUST SEKKLINGS

1. Mi neva No seh all Waldy did a dabble ina di wobble.. Ishawna it DOHHHH look GOOD. Mi sarrie fi all a di teasing weh you meck ago reach you son. Now mi see why Footer is really upset. Him di wah she have a little respect ina di office weh she work at least. dwl.
    Met,
    Since Skatta wife Scattered, is he going to now marry Ishanwna?. Afterall they are forever linked in history and nah go get no ratings period. They should at least have each other’s back now since dem cah truss a soul. DWBL,ROTFL.

1. dwl but skatta and joe look like dem a slap weh dem one a nedda hand a fight ova the brace and skatta lose. ishawna nah move :?)

2. Mi still a wonda if is Ishawna really walk and boast bout har Buddy count?. How come everybaddie know who she sleep wid. Lickel girl ur madda neva tell you not to share such secrets wid any baddie?
    Mi cah believe soo much man Clique up and discuss you fi di world know seh dem have a foot in deh to. no man it sad. We need fi have a funeral fi Ishawna Pumpum quick.

3. metty we no sorry fe har, she too kind, “Jackie never tell her from you reach twelve you a go say no to man til you dead” she look like she never plan to say no to none of them.

4. Well is Doneisha a di rightful owner fi the man and stay winnings, Julene gone find wuk cah Waldy started moving a way mi a tell yuh.
    Ishawna tek a page out Donneisha’s book gyal tek and upgrade, yuh tek fi nothing

5. Hi hello senda, the money muss did small cause a two likkle jook she get wid the needle and a band-aid. lolol furniture soon come cause she deh a market yah now and wi done know say the goal of a vendor is to make money.

6. I feel so much pity for u cause u made us real stupid decisions young girl n it look like di whole a dem ago come back come bite u in the arse smh

7. Aye sa as people see u a talk to a man automatically u a sleep wid dem…all if a true I personally don’t believe it..people need fi go find supm do wid dem life and stop watch woman crotches

8. Ragga jusss announce seh him will be talking to MRS tekkington 2 morrow. Ishawna please to tell di truth and no baddie wid the bag ah lie cause me ago have all 10 a mi ears dem kock.
    Footer, please to call Ragga so you can speak too, that way all di truth can come out. 3 way mi seh.. hehhay..

1. She betta go pan di program and say a promote she a promote har song dem and no comment pan di res a tings and low di argument

9. met mi juss a read some ole story weh put bout ishawna mixup dem 3 past story dem weh u put up d link……………..but foota practically seh everything weh u write …him no tlk bout d gun so weh mi gather from it ano whole heap a lie him tell him juss leave out certain things

1. Him lie bout she lef because a suckings..she was getting suckings I hear a because a di beating but mi feel she jus never get a good opportunity fi leave she leave now because she feel is a better time

10. but met no cuss mi..but mi listen to har song dem an mi no knw if a mi a read it wrong but u hear she seh shi no waan no boring sex so if him did a tongue wah more excitement shi did waan hw farer sex can go dan dat,den shi pass freak man shi soon gone to animal cuz all a d song dem mi neva hear shi sing bout shi tiad a licks yet they r always about sex always so mi a struggle fi believe seh a tru beating which him did but ano dats y shi leave mi more leaning to believe him more sex was d problem……..

11. @met did you see how joe handle ishawna? mobay troy have it on is page when ishawna a duh the video shoot! joe all a call ishawna “THIS” and a tell her fi feel up her self till shi get wet & cum! metty when i see how joe deal wid her. it’s a shame!! now i see where foota coming from!

12. She left because he kept f**kin an minding careless low life females outta road and dem a brag nd a hype pan har bout it she get tired a it.
    Him seh she jus get up 1 day nd seh she wanna find her sexy.

13. 32 she might as well did stay if a so because show she tun lowshawna to ranted. If me a lef such a terrible situation, there would be betterment, no skatta texking. She certainly have a type because Skatta face nun too far from Foota. And mi bet say Slatta nah go wife har. She misinformed and misguided

Leave a Reply to Yep! Cancel reply