EAT HER IF HAR TONGUE CAN KEEP HER

This mix up is about a fashion dread name world boss from Spanish Town, him nuh have nuh name again like one time when him did a Deh Wid all a di gal dem and it use to cause big drama. Him get broke now cause him hype ina dance and use to pay bare motel fee fi sex girls, a bout 10 gal him breed an is 2 pickny alone him mine d rest Deh pon dem own and d big part a di mix up is d gal dem find out seh him a do oral sex with every girl. Right now him tek in back him baby madda weh him did put out wid d young baby an beat how much time fi different gal cause Tru him Bruck d rest cut lef him an a she alone a di fool but nuh other man nuh want Har still him only last wid Har cause she Deh Deh from him did a suffer. World boss a d big freaky dread in Spanish town now who him nuh eat a who him nuh trust seh dem nah go talk.

11 thoughts on “EAT HER IF HAR TONGUE CAN KEEP HER

1. A 2016 a dutty creepy man is the leader of the free world. Stop the f*ckery bout freaks are people who eat p*ssy. Freaks are people out there molesting children and raping . Grow up pls.
    What if the woman tek him back? A she a the first woman dweet?
    This is boring

2. A DUTTY SUCK HOOD CHROMAZZ ANNA KAY SEND THIS IN TRUE THE BOY NOT LOOKING PON SHE NOR HER PICKENY ANNA KAY YOU IS A YOUNG GAL STOP WALK AND TEK PPL MAN WHO A SPANISH TOWN YOU NO TEK A WHO NO HAVE COCKY GO GET A LIFE N FIX UP YOURSELF GET SOME AMBITION AND GO TEK CARE OF YOU TWO KIDS THEM. LOOK DEH TWO KIDS NO FATHER N YOU STAY PON FB INNA PPL BUSINESS.

1. Suck hood like uno mada my life uno a worry bout check a bbc again no need fi write bout worldboss cause a nuff him no mind and if a no be will a bye force him affi dweet so get your facts straigjt. Anything me have to say me write on me page or go live so need fi come pan pinkwall

2. Suck hood like uno mada my life uno a worry bout check a bbc again no need fi write bout worldboss cause a nuff him no mind and if a no be will a bye force him affi dweet so get your facts straigjt. Anything me have to say me write on me page or go live so need fi come pan pinkwall . how man uno tek can count how me tek uno come nyam me after birth :2thumbup :2thumbup :2thumbup

3. Uno go suck uno mada no need fi send ntn pan pinkwall cause anything me have to say me write pan me bbc page or go live, if him no mind me child a nuff him no mind and him affi mind him fi a no by will a by bbc fore so get uno facts straight and
    no call me bbc name who to ever write bout a me

4. Uno come nyam me after birth and come off a me no care bout a boy me life alright and comfortable bitch u a get your story wrong, how much man uno tek cant bbc count and how much batty uno lick out dig uno mada deep and me done bbc chat. Worldboss never hype me are give me lnowing fi me a come pan pinkwall a write bout him look jow muck dirty gal him have so why a me dweet. Me still go western union same way and collect me 30-4o thousand a month time so uno fi leave me make me bbc live me life cause me happy over this side

5. A chrome a mad uno mi zeet clear, chrome nah no time fi uno,cause uno dead asf to her, and dirty werlboss u fi tek care of pickney dem God ago beat u wack ass….

6. Some ppl need fi so suck out dem mada back way a wah do some gal way a suck pussy and cocky dem need fi pick one and stop call up mi friend name fi get a hype cuz all uno a call the all a uno a intrenet bad gal so go suck out uno mada pussy

7. A must one a him mongrel baby mother them or one a him f**ka gal dem do this…. chrome nah use unuh or d boy him fe mine him bc pickney.. unuh go suckout…. unuh hungry nuh bloodclatt…. Lowe d girl an go tell d boy fe mine him pickney a him naave no bc ambition

8. The way dem hungry dem a look me fi full dem belly poor soul dem. A cause the man nah bbc use uno again uno go pan site and use my name pussy uno sad baddddddddd keep uno eye open cause me ago give uno something fi talk bout uno fi identify uno self make me and uno have show down more than a write things and a say a me smh

Leave a Reply to Chrome Cancel reply