ELE TIGHT SHORT SKIRT REACH INA DI OBSERVER

Elephant man
IT looks like a skirt.
Social media has been buzzing for the past two days after a photograph surfaced featuring local deejay Elephant Man in what appears to be a skirt.
The deejay, who calls himself the Energy God, posted the photographs on his Instagram page. He is seen wearing a red, black and blue ensemble.
At first glance, the deejay seems to be sporting a black leather micro miniskirt and red leggings with a matching red T-shirt accessorised by ‘blinging’ jewellery and fingerless, black leather gloves.
The photo, which has gone viral, has attracted its fair share of comments from the deejay’s fans and curious viewers alike.
Upon closer inspection of a series of photos on Instagram, however, it is clear that the black leather strip runs across the front of the deejay’s red pants, creating a skirt-like illusion.
Sound system selector-turned-deejay Tony Matterhorn also took to social media and commented on the fashion sense of the Pon Di River artiste. In a video posted on Facebook, Tony Matterhorn drew parallels to a situation in which he donned a wig and did impersonations and there was a backlash from the dancehall community. In his own inimitable style, Matterhorn declared: “Can tell me why Elephant Man deh inna one skirt? Unnu memba when me put on the wig and a impersonate? So what unnu a seh now?” questioned Tony Matterhorn.
There has been no word from Elephant Man, who is no stranger to controversy.
Ever since his early days as a member of the Scare Dem Crew, his fashion sense has always come into question, whether it was his red and yellow hair, or his choice of outfits including the Captain America costume he wore to Reggae Sumfest a few years ago.
This is the second deejay in recent months to face a flurry of comments on social media regarding their fashion choices.
Deejay Aidonia was also heavily criticised for what was seen as a dress which he wore to last year’s staging of Reggae Sumfest.
— Richard Johnson
http://instagram.com/p/qQWXHElwFk/

0 thoughts on “ELE TIGHT SHORT SKIRT REACH INA DI OBSERVER

1. But why would Ele want illusions of a skirt dear God? Ele come explain to wi deh, a wah u really did a tink? u nevah had no mirror dah day? wah bout wen u put di pic on IG it nevah look funny? or u know but did just want people fi chat bout it..u have a new song coming out or wah? not all publicity good u know sah..u need a new publicist/agent or if u nuh hab one, u bettah get a good one.

1. Morning Met..mi nuh know, mi nuh know mi nuh know…lol..deh yah a wait pan im explanation..lol.. Maybe im did deh a some early men in tights halloween pordy.

1. But Met u nuh joke a boxcova. caz how mi yei glue to di skirt, neva did a tek note a di top.but di skirt attached to di blouse or wah? a all in one tightsand skirt suit?

1. A WAH TEK SAMANTHA GAY? NO ILLUSIONS HERE HIM INNA SKIRT, LONG TIME WELL A WOBBLE. DANCEHALL AND DANCEHALL ARTIST GONE TO DI DOGS. ONE TIME GONE BEEN JAMAICAN DI MEAN SUMMEN CAUSE DI MUSIC, DI STYLE AND DI PEOPLE STAN DI SUMMEN. JAMAICAN NAH LEAD NO MORE DEM A FALLA EVERYTHING. WI AFFI TEK UP BACK DI BOTTLE DEM. CALLIN ALL BOTTLE POLICE MEK WI GET DEM OUT…. ONLY DI REAL RAS DEM A HOLD DI ORDER

1. pow pow dem need fi revamp..dash out di whole a dem because ele name call pan adda tings long time so mi know it was only a matter of time …

2. On a side note, Matterhorn dah mouth of yours bwoy…wen u draw it dung suh it remind mi a some market woman..js

3. Matterhorn mouth everybody get used to so dem don’t even pay him no mind anymore..BUT ele look like him a slowly but surely step outta di closet…him wudda mek one ugly batty man doe… it dow look good (ina me matterhorn voice*

4. I dont give a f**k why how who what when or where.. That shit is GAYYYYYYYYYYYYYYYYY…… him nuh own mirror inna him RAINBOW house..Now we know why him house favor rainbow…..Faggot

5. The majority of dancehall full a dem things yah from skartel,mafrado,aidonna,eleskant,quilted soft bounty,all metty good good betweenie man,gaygas,faggy lee,even winga man weh bad suh have some way weh him do him hand weh seem very suspect and the list goes on, faggatteron you gwan from you come outta you madda womb… once dem reach certain heights you know they have to suc-seed a fish control the system

6. It look like Elephant Man love tight things bcuz all down to him shoes dem tight. Mi see Chino put up one video pon him IG page wid battyman Elephant Man and him shoes dem tight till dem nearly buss out. Look how di p***y cock up pon di wall to nuh & bout him a cock off finger f**king FISH

7. from long time ele name a call up in a fish business, ele name did call up pon a drag queen that name browning years ago.Them did ketch ele and browing in a car.

Leave a Reply to Tinan Cancel reply