FAKE PAGE FINDINGS SENDS PLAINTIFF TO MAN COURT………SIKESLY

Hello met, this girl name Kayla who happens to be on my fake page, don’t know how shi get there cause ur name affi a call fi be on dat page, me and 3 other ppl use the page suh maybe a one a dem put er on it, anyway mi notice every week is a different man shi put up cause shi love put up ppl man and sey shi have man, anyway cyan tell u how last nite mi go on er page and guess wah nuh mi fren baby Fada shi have up now ova Boston all tek pic put up, mi fren all pregnant now fi him, all dog leash shi a tek!!! Suh mi mek a link and somebody tell mi sey dats all Kayla walk and do and is mind man, fly dem Inn mind dem, tek dem shopping and all these tins, shi nuh care if Di man have him ooman, and Di man dem talk it how er mouth stink, er hole nuh good when dem done f**k er dem nuh sleep inna Di bed wid er a inna Di chair inna Di living room dem go cause shi too cranny, shi nasty and jus nuh stay rite a jus Di mindings dem want, dem man yah too licky licky man well f**k dem dem love likes to much, and a dat reach my fren baby fada, Kayla dem ago beat out ur rass u walk and mind man to much u need fi go clean out ur dutty house and tek care a ur pu**y cause it cyan hold nuh man, Kayla u sad bad bad bad!!!!! U ugly and tuff nuh bloodclaaaaatttt!!!!!!

Screenshot_2014-04-02-00-42-43

Screenshot_2014-04-02-00-50-35

Screenshot_2014-04-02-12-02-21

Screenshot_2014-04-02-12-05-54

Screenshot_2014-04-02-12-06-17

Screenshot_2014-04-02-12-06-24

Screenshot_2014-04-02-12-06-52

Screenshot_2014-04-02-12-07-19

Screenshot_2014-04-02-12-07-51

Screenshot_2014-04-02-12-09-29

Screenshot_2014-04-02-12-12-09

Screenshot_2014-04-02-12-12-39

0 thoughts on “FAKE PAGE FINDINGS SENDS PLAINTIFF TO MAN COURT………SIKESLY

1. Lmfsao suh wah is the point sender yuh sounds vex shacky nuh baddah hide bout sender wi know a yuh duh dis

2. Nasty Kayla u need Fi do ur pussy cause it nuh good, u fighter Fi man nuh bloodclat, if Di licky licky man dem eva know how much man sleep in nature ur bed, u have a very low self esteem gal, u searching for love real bad, gal u sad, di man dem sey ur pussy come inn like buss balloon, gal ur hole nuh good it big like carnation market and stink like shit house, u tink u ago come tek pal man and it go suh gal, u too ugly fi get wey wide it, all u do a mind man and dem don’t want u kayla, but next is a beaten u ago get.

1. I don’t know ANY of these people, but I commenting about something that has come up and often does come up in the comments on various posts.

How do you (and the others stating what you do) know so Much about the girl’s underneath?
      You talking bout her pussy like you have sampled it, or is fi yuh own!

If you don’t know how it stay, then you are in no position to state all this shit bout the state of it – you just want something to say it seems.

Can’t stand how women ever want to run down and cuss out another woman about the quality (or lack thereof) of their pussy.

Unless you are a Lesbian, you really have no place saying anything of the sort, as if you are straight you have no way of knowing bout a next gyal’s noony.

You gonna tell us that ‘the man dem seh it’, but you still don’t really know because:
      1) Some MAN JUST LIKE TO HEAR THEIR OWN VOICE
      2) SOME MAN FEEL THEY NEED TO CHAT GYAL WITH THEIR FRIENDS FOR A HYPE
      3) MEN KNOW WHAT EEDYAT WOMAN LIKE YOU WANT TO HEAR
      4) MEN LIE
      5) MAN LIE (even more so) WITHIN that kinda circle ESPECIALLY WHEN THEY GET CAUGHT GIVING BUN AND WANT TO MAKE THE ‘ROSE TINTED GLASS WEARING’ GIRLFRIEND/WIFE FEEL SHE IS MORE THAN THE RAT BAT MATEY.

If a gyal pussy big loose and stink, then THE MEN (who are telling gyal like you) ARE OBVIOUSLY JUST AS NASTY FOR GOING UP IN THERE.

Run a gyal if she give you cause to, but run her bout what YOU KNOW AS FACT, not what a bunch of dutty bungle men are telling you – THEY’RE PROBABLY TELLING PEOPLE, OR THE VERY SAME GIRL, THE EXACT THING ABOUT YOU!
      Grow the f**k up!

3. DUTTY NASTY KAYLA BOUT DI PPL DEM MAN NAH COME BACK A MI HAVE DI LINK PAN YUH DAH BOWY DAH A DUTTY BOWY TO A WONDER IF HIM KNOW BOUT YUH BEFORE HIM FLY INN YUH DI A F**K Star boy dale AND WHEN HIM LEF YUH HIM GUH DO A CHECK UP AN FIND OUT SEH HIM KETCH STD FROM YUH AND TELL EVERYBODY BITCH A GONE DUNG YUH BLOODCLATTT DI DANCA BOWY YUH DEH WID A DOG HIM WOMAN A BREED ANA PRETEND PAN FACEBOOK LIKE SEH EVERYTHING GOOD INA HER LIFE AND BECAUSE DI GYAL NUH AVE ACCESS TO YUH PAGE YUH PUT UP DI PP DEM BABY FADDA AND HIM NASTY NUH BLOODCLATTT WAIT TI DI GYAL BELLY DROP LICKY LICKY F**K BATTY BOWY YUH NUH KNOW A WEH YUH RUN UP INA A BIG WHORE FROM BOSTON GYAL MI KNOW YUH FROM DI TIME YUH TEK Star boy dale AND BOUT 10 OTHER MAN FROM DAT DIS A SUMMIN YUH ALL DI TIME DAH BATTY BOWY DEH A FOOL HIM THINK HIM FINE A WIFEY BUT HIM SOON FIND YUH OUT AND HIM CAREER MUST DUNG NOW CAUSE EVERYBODY A SEE DIS BATTY BOWY DEM A LAUGH AFA YUH F**KING FOOL GUH HOME GUH RUB DUNG YUH BABY MADDA BELLY AND STOP WALK AN F**K STD NON CLASSY BITCH LOKK PAN HER FACE GYAL YUH TUFF NUH BLOODCLATT YES MI AND Star boy dale WOMAN A BLOODCLATT FREN YES BITCH I KNOW YOU WELL. DWRCL LMAO

4. Hahaha a Big Pussy Kayla dhat weh tek Star boy dale any f**k him off bitch yuh still deh bout nuh still a fly in ppl man gyal full time now yuh stop yuh daughter need a life not a whore and a who dhat bowy deh is a next dumb f**k him fool nuh bloodclattt yuh nuh know gyal an a run inn pan di wrong bitch think about it dumb ass nuh man nuh deh a Boston fi ole stinkin Pussy STD Kayla learn bout di bloodclattt gyal before yuh tek pic in public dis a summin Duck face Kayla duh all di time think. About di way yuh meet her yuh really think you a di only man she fly in. Bitch a full time yuh stop. Caan believe mi com pan pink wall com see zugly Kayla wid new man and bout 7 different man my youth a really she you a wife yuh nuh know her status yuh fool to nuh rass mek gyal tek picture an ave up bout her new man hahaha do ole a new York a Dead mi. Afi page mi Fren dem

5. Rass nuh di girl dis from Boston weh fly in mi fren man last year del no sha a joke dis my youth yuh brave nuh f**k mi see yuh picture all ova Facebook pan jamaicametmixup page weh yuh know dah gyal yah from. A joke dis to rass

6. Wait my girl nuh you did a Look Beezie for Florida mi hear seh yuh name deh all bout a Florida yah now ppl a forwod unuh pitcher all di place Gucci Dan nuh stop laugh afta dah new bowy deh dem seh yuh did wan fly in beezie to but a money beezie did a look but Gucci know di new bowy ina dah picture deh an seh him a wife up crab house dem seh him ave a baby madda a Florida weh a put up pitcher wid di Danca Bowy and her pickney like seh life good only to be surprise that you fren ppl from Florida yuh know di baby madda and dem a Laugh. Nuh f**k. My girl you a Shame poor gyal my youth yuh look dumb

7. Unuh look sick how much man dat mi count, beezie glad him Neva tek yuh advice an fly ova deh cause a same why yuh would Dan mek Gucci and Hubo dem Laugh afta him. Hahahaha dah bowy deh look stupid my youth find yuh yaad Kayla house is a F**k house a nuff man guh deh can you imagine how yuh lay dung ina di bed nuff man pass tru a want a man beat out yuh rass what a way yuh nuff Beezie Brown mi bredda bredda yuh nuh memba dah gyal yah weh did a look yuh she fly in one Danca bowy from Florida ana fren request ppl from Florida gyal yuh ole wan prayers what a BIG JOKE

8. Woooie unuh luddy nuh bloodclattt business mash up FLORIDA TO BOSTON gyal yuh know how fi tek dem eeeh

9. All I can say it must be something about this girl that these men are chasing because she must and can’t have so much money to take care of all these men, so what else can it be??? And these men are wutkliss anyways too they no good stay home with your women and stop look for shit someone where else… smdh

Leave a Reply to Nah look Cancel reply