FASHION NEVER TEK IT TO INSTAGRAMME

0 thoughts on “FASHION NEVER TEK IT TO INSTAGRAMME

1. But me did tink a run dem run British out to how she a upload a bag a things and quotes pon Instagram from wa day yah and a delete dem. me a seh look ya now . Business mash up., Bella upload seh she nah Mek nuhbady stop har success suh me did a seh Edel a badmind har, it never affi be public but me wudda affi talk up if a did me because bristol Mek it seem like a fight she a get a fight. Me see she start sell clothes now and me did like one jumpsuit when me guh fi look pon it my god nothing like weh it look online me jus get bex and walk outta the shop. Trick me

2. honestly this could have been a text message .. this girl is such an attention seeking whore! Like what is in that to put on IG

met delete the other comment wrong email *

3. Me did think a run dem run Bella outta the shop to weh she upload fm wa day ya. She seh she nah Mek nobody stop har from doing business . When me see weh Bristol post me a seh why Edel a badmind the girl a dat me get from how Bella a dash the quotes dem left right and cents . Now m a connect the dots . It never haffi guh pon grams but me get weh fashion never a come from caz me did think a fight dem fight out th cereal box scam a Bella

4. Me did think a run dem run Bella outta the shop to weh she upload fm wa day ya. She seh she nah Mek nobody stop har from doing business . When me see weh Bristol post me a seh why Edel a badmind the girl a dat me get from how Bella a dash the quotes dem left right and cents . Now m a connect the dots . It never haffi guh pon grams but me get weh fashion never a come from caz me did think a fight dem fight out th cereal box scam a Bella

5. Normally I don’t side with fashionenira but due to how Bristol a post on Instagram like poor think I was thinking how den wicked to the gal so everyday she post how ppl wicked .. Me hate when ppl play victim and look sorry fah .. Naw lie me woulda say summm to

6. But by right how can fashion never curse Bristol if she knows the shades are for “another friend” Bristol cannot be responsible for people calling Fashion never. If someone throwing shade and you know them and some one else at it why pay it any mind. In her own post you have not seen where she said the person said “Bristol said” so why take it to the gram. Fashion never if you hurt as to why yuh former friend move out send, text, email but taking it to the gram is tacky.

7. Mek devarine go Nyam shit and go whey, bout shi buss herself, yuh run behind the big shot them a town fe buy you clothes and gwan like you a smaddy. A Bristol you have strength fah, why u nuh do that to anybody else whey you and them in feud and see whey u get. me wud move too if me a Bristol, why stay in a bizniz place with a selfish self centered attention seeking slime like Edel.

8. Looool I also notice that she’s ain’t post that Benz boo no more since they out her loooool……my thing with her is that she is so predictable like leave something to the imagination my god we don’t gotta see that u rip up the trift shop jeans nor when u make a sale

9. Fashionenira not talking fair. She must make ig know that yess Bristol talk to her about her spending so much on kitt and he’s still with his bby mother and that the girl is pregnant again Edel don’t do nutn more than go tell bk the boy with Bristol name n a that start the bad vibes. Now Bristol start keep in her corner but Edel still did a push up til Bristol n kayanne which is the next girl in the store fall out ever since kayanne n Edel deh pon Bristol name everyday. When customers go to purchase Bristol items fashionenira n kayanne a mek up them face or them buss out laugh n say sum Rude things like ” a soo much fi the aliexpress hair” and that’s a fact becuz I’ve been there to purchase hair n fashionenira look on the hair n say a so much fi that n start laugh so I asked her if she nva use to wear it she say “no honey I’ve never purchased any only wear it when it’s given to me for free to advertise” so if I was Bristol I would leave too if when my customers come to shop they can’t feel comfortable doing it. Besides somebody did fi cum out becuz in there too small to operate 3 different business in deh chuck up n u can’t decide cuz u don’t have thinking space

10. Is true you talking @justfasdjustfass
    Bristol needed to move because they bad mouth her and customers feel the bad vibe. Edel you should not have said anything because you know where this all started. No matter how Bristol did put the Kitt situation to you in huh heart you would still have her upAnd feel she nuh know how to talk to you but sometimes we need to listen to the people around us. Edel you are riding for a fall. Bristol soft and easy going. Im also glad she pursuing an education maybe you should try it Edel. You need to stop give business advice because you contradict all. You are vulgar and classless.

11. But Bristol a tell ppl bout spending on man when she use to spend on dexter and him Neva want her .. Lol a joke dis pot a cuss kettle

12. Meeet yuh memba mi seh di bitch bristol rip me off and mi frenz wid r dress meka shit? Trick people online wid r tings mi seh god know mi heart mi seh mi naaay sleep di nite mi post pan wattsap an se i will hear of youu and seet yah!!! Hey a truuuu mi guh in deh and di dark girl mek up r face and seh but this dress dont look like wat is on instagram shi nuh pleasant but shi was givn me a hint bristol yuh memba man mi hawt bitta fi yuh nuh bloodclaaat memba a now mi reaally blve there is a god!!! Yuh rip mi offff wickidly yoooou :mewek2

13. Thrift store or not people still a buying her shorts and stuff and her business is still striving. Both are doing extremely well. Sometime despite how you might not like a person give credit where it is due. Both young ladies are doing there thing and motivating other while at it. Sometimes I feel motivated to start something for myself based upon the growth with both of them that I have seen. I was a little confuze thinking that its kick they kick her out the store based upon her post that she has been making but I see the issue now.

14. This bitch devareen is so delusional and wicked when I say she Mixup believe me she invent mixup. She and no one gets along for long cause she bad mind and grudgful. She follow ever baddi and say a she fuss start do a ting ole f**k truck. The way how she gone up a top she actually address Har self as Edelman like she believe that is Har man. She will forever mind man and bad mind ppl cause not a soul nuh want har

15. The attention seeker again smh, so immature girl you need help, so classless and desperate it irks my soul. I don’t see why people buy her stuff I would not spend my money there in a million years! She contradicts herself regularly. She well and know say a because of Kitt why she and Bristol a nuh fren no more bout she nuh run back a man bitch u was all over Kitt! And in the end you still nuh end up with him yuh likkle tuff turbit filter insecure whore! The universe will eventually humble your ass and we will all be here to see I hope you are as strong as you pretend to be. Trash! This hype trick needs to be humbled!