SKIN PROBLEM INVESTIGATION

Mi remember you run a story pon har but caa remember exactly waa happen to har? Har skin look bad, and she love hype a road and mi hear say she nuh have nothing. All she do a walk round and tek people man
She need fi cover up because she don’t look good. Can’t stand har har skin look disgusting! Anybody know wah happen to har?

ECZEMA

0 thoughts on “SKIN PROBLEM INVESTIGATION

1. Smh I believe she had a life threatening reacting to medication, she could have lost her life but she’s still here so she better not cover up those battle wounds as for judge mental persons like you sender and the first comment God is the only remedy for you guys.

2. she must wear better clothes an cover up a lil more not cute at all. And further more Fi a girl that nearly lose her life she should a praise God instead a walk a f**k down the place an a party every nite kmt

3. Smh I know this girl personally and those accusations aren’t true. Is a girl weh go har school and work and don’t have time fi nuh man like that. Sender hop off the gal a must your man she a tek why you mad and further more is fi har body she can where weh she want. People disgusting nuh blood cloth disgusting a must big ole Cassie put this up.

4. lol dwl Dwayne/skittles woman reach groupie,,, Mi neva yet see har wid nuh next man still but anything a anything. As far as har skin mi see har inna person few times and it neva look that bad,,, is a pretty girl but she can cover up fi true

5. that’s why dem fi cool and stop run down video light. most a dem we crawny pan d outside have some infection a swim round ina dem ole too. hats why dem cant keep a man and have to leech o other people’s man.

1. Wrong! The girl could be born with Eczema or have sensitive skin. Those 2 and “ole” infection don’t have nothing in common.

I was BORN with eczema (legs and a pure bitters, carbolic soap and bitter bush clear me skin) and to date will have a reaction to dirty things, chemicals or food, a simple trip to sephora had me in an emergency room with dermatitis. Sometimes onu fi see and don’t see…she pretty regardless, as I am wid me sensitive skin. Lo the girl and go argue with the no good man onu tek as god.

6. met!! This post is pissing me off. I Don’t like fact that you mek people send you propaganda and you run with it. It more than clear and obvious, that the person that send this eehn and the onces commenting know nothing bout di girl. Mi I gnorant fi some of these low life bums weh just a talk shit because this could have been me.

From me know this girl she has been nothing but nice and humble, mi Neva yet see har a hype a no dance even though I rarely go out anymore but Mi get feedbacks from wa gwan a road. Sender if a something you waa know come straight and ask and stop tell lie pon di girl. Her skin Neva always look like that, is something happen to har. i don’t see di big deal bout har skin unno low har!!! Mi guarantee she have enough money fi buy some a unno life the way she work hard. Last time Icheck she go school fi nursing if she she isn’t already one. Unno Please come wid facts before unno try tear down some one. Met!!!! mI see you do this all the time and it need fi stop because its wrong to bring down people like that offa just rumors.

7. @Kady, calm dung ma’am.. I understand your frustration but up to di time, u notice MET have not commented on one thing regrading this topic. Send her an email and contact her off the air and nicely ask for a removal and watch your approach ma’am. SOMETIMES ITS NOT WHAT YOU SAY, ITS HOW ITS SAID..Now try that and stop the accusations, a met site memba dat..

8. The Ole leeches that send in this nah see seh she did need more followers…tyranny looking hosack face candy go do surgery pon yuh Ole and leave mi good up friend alone….go find a long term goal and don’t fire blank Go clean out the fowl coob yuh live inna…u and yuh moldy old clothes friend dem…dutty Dwayne must learn to fi tame him China created mongol..careless gyal seh mii friend don’t av nothing…this to show how much u know movever and go fix the dent inna yuh face…yuh stay bad like and a suh u born…walk inna star shoes Ole parasite go get a degree inna something and stop waste met time with yuh bulls hit story dutty careless gyal

1. So a wah candy Do u? She f**k weh u man from u to? Is not candy send it in she must kno a which one a fren dem send in her pon yah kmrt! A so unu stay wen yall name no inna the good book unu blame other ppl Fi unu downfall dwl… Nothing more than is a next gal man she go f**k an the gall send her in. And me get Fi understand seh her file did done dash up yah aready smh…

9. Unno need fi low di girl. Star not even a look ova yah so,,, a so people love chat and don’t know nothing! Unno leave har alone now it’s clear who did this!!! People too blood cloth mix up. Unno walk round a investigate bout the gal and still caa find nothing so uuno start spread rumors,,, Unno nuh see how Unno life low,,,,,,, Sender next time try come up wid something betta than this ,,,,, Get some real juice then try diss mi friend,,,, you nuh haffi like har cuz she nuh love woman star a blood cloth star and har friend dem ago always defend,,,,, we nuh stay bad like some a unno nasty germs weh nuh live nuh weh,,,, Badmind get the best a unno!!!!
    Craab up dem head yah mi fren and mad dem rass
    a you say hot and hotgal haffi talk bout!

10. @kmt bitch you notice I don’t av a made up name up here… When u addressing me state my name…indirect hoe…u looking for a promotion go throw some bleach inna yuh ole no life careless gyal like when star a tek f**k u tek some too…y u so concern bout ppl lifestyle … She own a car…she work and go to school y that nuh interest u though …looks like my friend winning cause u sounding like a next worried bitch…u so perfect n ur name inna good book yet u find time fi watch out ppl life shouldn’t u be at work school..taking care of a man or washing pot smfh yall hoes got me dwl