FIRE UNDER FIRE REDS AND TIFFANY A GET SOME A DI FLAMES

reds-Optimized
Firstlady is look badddd pon yuh cause all weekend the matie tiffany out wit the man n him lock yuh heen f**k out tiffany left ppl man alone n gwan to yuh husband firstlady all fire reds do a diss yuh smh mi would a want b last lady if this mi have fi go thru n all him a do a use yuh him…a nuh like firstlady look like duppy so y the man nuh show yuh off a shame him shame a yuh firereds look like him nuh left the one tiffany all when the man a play if yuh ever see she how she a gwan all a big up her pon mike reds yuh need fi do better all protection mi hear him nuh like use it sticky badddd firstlady wise up yuhself shame a yuh firereds look like him nuh left the one tiffany all when the man a play if yuh ever see she how she a gwan all a big up her pon mike reds yuh need fi do better all protection mi hear him nuh like use it sticky badddd firstlady wise up yuhself him nuh left the one tiffany all when the man a play if yuh ever see she how she a gwan all a big up her pon mike reds yuh need fi do better all protection mi hear him nuh like use it sticky badddd firstlady wise up yuhself a bcuz yuh husband breed next gal tiffany yuh a gwan so everybody mek mistake dutty gal yuh have 2 grown kids set explain fi them all fire reds yuh have a yuh yard wit yuh pickney them

0 thoughts on “FIRE UNDER FIRE REDS AND TIFFANY A GET SOME A DI FLAMES

1. Fire Reds groupie Please to take up your problem wid him and him many women. We tyaad a you ova ya. This is what happen when unuh teck ppl man and cah satisfy wid di 2 fukks you were given. Stop watch di man kocky. Wifey nah worry cause him come home and make it right everynight. Try another tatics fi see if she can leave, Pink wall obivously is not helping your situation. For the last 2 weeks you a kill wi ova yah,. cho.

2. I can’t stand this gal, she don’t even wear good clothes and she at every party every night a watch fire redz. Smh this gal bad with her pussy long time she f**k off new York and come Florida with the same life style, she is a big nasty freak and I know that for a fact cause she suck mi babyfather friend hood in a him party a new York. Tiffany f**k off all of her husband friends in new york, nuh man nuh rate Tiffany so fire red a fool

3. Again y’all come with this bullshit look like deh gal weh a put this up wan f**k and suck fire Redz cocky or a Tiffany pussy she wan suck mi tied fi read bout the same fuvkry every week stop it man leave the ppl dem life a f**king alone

4. I bet this bitch weh a sen inn this shit dnt have no f**king man, everything y’all same bitches weh a walk and a f**k quick fi call the next bitch a slute and a whore bitch she doing what u doing smfh

5. A suh mi know sry fire Redz and Tiffany a f**king star this is the fourth time in two weeks they putting dem up on some bullshit ppl really be on some hating shit jealousies and badmind is a bitch so stop it man smfh

6. Big up mi fren Tiffany dem love u bad pon ya doe look like a yu a dem talk show tell dem Lowe yu mek u live u life do whatever the f**k u like and go born over cause a never u tell dem mother fi no birth dem with pretty and good pussy lmao at these week ass bitches

7. Ok dem sey the gal no have no clothes or shoe and she deh party every nite but mi Neva see she a repeat nth so what the f**k dem ppl ya a sey just give it up gal nobody nah listen u stop watch di ppl

8. Mi know fire Redz no wan deh coolie gal deh a Tiffany him wan a bayyyyyyyyy him stay a big her up a wan it bun the f**ker dem eman a weak

9. Sender mi want fight yuh fi a send inn the same ppl within 2wks and i bet the sender a tiffany friend boy dem good once him finish play him affi bath before him grind mi cus under him arm look like many.water him jus look moldly mi shame fi dem.

10. Tiffany move har nasty bbc and har lil suck hood fren NER weh always look like rag doll weh look like she shop a rainbow DAT desperate bitch 2 a dem need a life

11. Bad gal what a way u vex over the ppl life and pussy look like u need a man if go suck lmao wack ass bitches

Leave a Reply to Wife a Wife mate ah mate Cancel reply