FLEXX GO MINE YUH KIDS

10406431_906212879402847_6278905328157113508_n
Met this dancehall artist flexx that was in gullyside worst than elephant man, him have 5 babymother and 6 kids and not mining one of them, him a the perfect example of dutty wukliss man, did boi a drive up and down inna criss criss bmw a day time and dont know how him child dem eat or sleep, can u imagine a man a buy new clothes every mth or every week and didnt even give him children dem lunch money when mek it so bad is better him did disowned them to rass more than own them up suh pan tv and all over and paint this pretty picta and when a back to school nth.

Birthday nth, Christmas nth, yo mi see and kn weh a gwaan and it bun mi cause mi is a family member suh anuh nuh baddi a tell mi a mi a si a mi kn first hand wat a gwaan, mi seh di man have no heart bout him a run business a him gal bar and him gal have a next man a foriegn a mine har when the man fr foreign come she disappear gone lef him, but him ago suffa cause god nah sleep, mi can tell the boi get good good babymother one live a nyc wid two a him children dem worst nuh get a dime cause dem deh a foreign.

Ms thing whe sing dude wid beeine man have a son fi him, and this other one name prisella yo mi admire the woman dem cause them kids nuh short a nuhthing regardless the mess up situation with wukliss flexx, this could happen to anyone when mi a look pan the logic to the story, him live with each and everyone of him babymother when dem pregnant till when them have baby, happy home yeee? then when the pickney reach one or two him move out and look a next gal then stop mine the kids them sad….

Met the fassy was on met in 2007 with mix up already the same lil girl prisella (the mix up was another girl a claim him a nyc and prisella a seh a fi har man cause him sleep inna har bed everynite, typical jamaica woman a war over man|) he was with at the time had a baby for him too that was his second son, yo i would swear dem nah lef everywhere there where together even when she pregnant them still a party together.

Then miss thing she, well mi did think she kn betta the one before she was young but wats miss thing excuse?? love? they live together too and down too same pattern as before, then kim the the girl weh deh every dance the worst babymother fr the pack, from what i hear and see all a the gal dem a take care of thier kids but just remember one hand cant clap, plus it takes two to have a child and it makes no sense u own up a child but not taken care of him when u can do better thats a sin and we need to shed some light in that, the children are the future and we need to invest in them not some gal or clothes and car,

0 thoughts on “FLEXX GO MINE YUH KIDS

1. Sender, Your story is very familiar to the ghetto yutes, I can assure you this man did NOT grow up with a father around hence it is easy for him to get these women pregnant, live with them for a few and moved on. This is really an epidemic, like what is in a person physic to wear name brand clothes, drive in expensive cars and have your kids out there and don’t know if they eating or how school fee paying. The only reason I have come up with over the years of seeing my Jamaican brothers doing this to their kids and it is just simple ILLITERATE. Please point me to someone who has an education with high standards who does this.

2. She also wanted “one who could handle his biz like a man.” She shoulda opted for a business man.

3. @Anonymous ur so right it is very sickening I wonder a which generation a go break d cycle ….me a try my best with my 2 boys cause being a deadbeat dad not gonna b their forte

4. Dis is terrible but a nuh jus a Jamaican ting dese types of men deh every weh an inna every country/nationality……some time di woman dem know di type a nigga dem a deal wid an still allowed dese maddaf..kers fi slide up inna dem raw kmft.

5. smh. these men are dumb af. gal a go leff u and car ago mash up, house a go run down but when u take good care of your kids they will always take care of u. My dad left my mom when i was 9 and my little brother was 2, and she did everything she could to put us through to school. crazy sacrifices that she made just nuh sound normal at all. My dad came back into my life after I had my own child and it was and still is awkward and uncomfortable to say the least. i have an older brother as well and right now I have to be taking care of my dad cause when my older brother will fly in my mother into the States four, five times a year him nuh care if my father drink water. The little one say if my father ever beg him anything him ago spit inna him face and he bought my mother a new vehicle for her birthday this year that she can hardly drive, she say it too pretty and she fraid it mash up. Men take care of your kids. They didn’t ask to come into the world and be treated like this. If you know you are this type of person then use a condom. Hurts my heart to hear these things cause trust me it wasnt easy growing up without a father.

6. Sender the girl name is priscena i saw her the other day she and her kid look good. but she wanted hype life and got juck

7. They all knew Flexx career was stagnant before them go breed so they should have protected themselves. When him have it he gives them and I know that for a fact.

8. Flexx need fi guh tek care a him kids dem all him duh a drive round inna Grants Pen n look crotches . Nobody a Grants Pen nuh rate him dem call him ” iron balloon ” caz him naah buss a rass . Him fi gweh man n nobody nuh hype like him wid him ugly gal weh it luk like smaddy stay far n fling on har make up . Flexx is very mean dats y him pool party weh him use to keep did flop out caz him neva waah pay di selector dem him stink like .

1. @chin Him stop drive d bmw now a dif car him a drive an d gyal wid di bad makeup him buy it gi. All she sum tings weh she wear wanna be big batty a luk nxt man wen him na watch har, a dat him spend money pan n nah mind him pickney dem and as man cum frm foreign him splirt lef di yaad. woieeee a wah dead 2 rass. a dem same fren weh live near dem chat it bck and him hav pickney fi mine…………no 2 pussyclaat

9. Met ms ting married from last year to one old white man. He a pay the rent and a helper out. No hear set flexx never know set ting married.

10. @chin him bmw bruk dung a dif car him hav an a di ugly makeup gyal him gi it. All she sum sinting she wear a flirt wid ada man an as foreign man cum flexx splirt lef di yaad. an him a mind dat and nah mind him pickney dem. dem fren dem cum a road n chat back dem business n mi hear. woieeeeeee a wah dead, no 2 bloodclaat man fi stp wukless n mind dem pickney dem.

11. @chin, him na drive di bmw a new car nw weh him buy gi gal. n him ugly gyal eva a flirt wid nxt man an as foreign man cum flexx splirt lef di yaad. dem fren a cum a road a chat dem business. him need fi step up n be a man n leave woman alone cuz kids meann more dan di world, take good care of them, god will bless him so.