FOWL FISH FRY BUT MATE VS BAIT FIRSTT…………..

0 thoughts on “FOWL FISH FRY BUT MATE VS BAIT FIRSTT…………..

1. What a sorry sight…..But Metty I thought on another post the said Ms. Natural hair is the girlfriend of someone else. Metty your always in the know, aren’t you 🙂

2. Dwl! Them ppl yah bad sah, met that’s not tameka!!!! fowl no want har there so she no go. Met his new gf is so nice in person, me strand up and a look pan har cause me know u a go post pics so me can come say what me si fi miself. Fowl all up into this new girl, him fallow har go bathroom and stand at the door until she finish dwl. Unu no waan si how ugly tameka mawga down over fowl. The party did too pack so me neva stay long, unu cyan tell fowl fi change the venue man lawd.

3. I saw Fowl son on a video and I was just wondering if he is a little special or is just suh him behave ????? suh what happen to di tall girl weh come from england ??? for some reason I always hoped that he and lena would get back together…..

4. met dis yah mettings fi post unda blem in cockburn pen… a nuff mateyzz was in di party, new to your website but love it already….keep up the entatainment. big up met

1. Him “specialness” a show m0re and more as age creep up..no run up pon him. Damn downs syndrome looking BIG farrid retard. Who did ever find him attractive except for his money. New girl, if u is somebody decent (which i hope) MI LOOSE AFFA YOU BIG TIME

5. so mad pickney no born ah Jamaica? dam fasty and bright! read topic Jamaican demon tortured 4 year old, dam fool lose lips sink ships!

6. Fowl age really ah show pon him. That girl is way too young for him.Tameka needs to leggo off ah Fowl why does she still hang on?

Leave a Reply to me too pretty Cancel reply