GANGSTA DAWN SEH A NUH SHE NEXT SHE A GUH SUE

34 thoughts on “GANGSTA DAWN SEH A NUH SHE NEXT SHE A GUH SUE

1. suh all yuh haffi seh ” a yuh next” nd she get big mad :ngakak :ngakak :ngakak

one thing doah ask yuh lawya bout citizenship being revoke,a doah knw why unno believe otherwise

2. Umm ms dawn I don’t know u but, u say your daughter save her money,husband save him money,so u nuh save no money for yourself lol.met I love u and love the walk cause a baay comedian grace this wall lol

3. Oh lord. Why why why why why?????? Why this long time big woman nuh go siddung. Like seriously what making this big bad gansta Dawn video is proving? it only proves you are a puppy with a big bark.

4. O no00 heard about the elephant in the room but now we have an elephant in the bathroom ……Dawn go bade wi Nuh Wah smell u Mawnin breath

1. Please dont encourage har to go live in the shower to show we she bading. Cau just like elephant I cant forget her naked bedroom cussing. And now she sey body do and more to come she woulda show well we the work…thx

5. Dawn u seh ppl seh u next cause u a buy out Fowly argument and wen ppl ask u anything weh u seh u change ur mout and seh u nuh seh. U fake Frenchy Paula and Paula Dean tired of u
    Dawn u need fi clean ur house an living wit ur chip up chip up wall dat need fi paint u nuh have no money all di old ppl batti u clean a daytime can’t bail u out cause u barely can re fix up ur house wit ur old bruk furniture dem.
    U walk and talk ppl to much all ur own pikney u chat like dog. Go buy good furniture and dash weh dem roach invested one u have fr u come a farrin ole wicked loud mout gal
    U too shameful for a big ooman u luv to much mix up and nuttin bout u mek one

6. Gangsta dawn a big Oman …. Gangsta dawn a go a high school when Di fus set a chiney reach a Jamaica ..and look how shi a behave

7. Dawn a look company same way Dry up Stacy luv walk an chat like dem bad an not one of dem bad a road. All of the is the same ting walk and chat ppl an dem lifestyle don’t stay good
    She need fi tek in her niece as a big ooman and give her a bed fi sleep and stop have dancehall ppl ah diss her up wid her son. U don’t set example for she nor ur daughter cause unnu live bad as family
    Dawn did a hype up Fowly fi gwan bad pon Marsha and Paula and Paula Dean just tru Paula Dean run weh her crosses niece as fren she start ah chat Paula Dean wit ppl and neva go to Andrew dance dem
    Dawn a wicked dem soon set fi u cause u walk and start to much mixup u fi bail out Fowly cause a u hype him fi carry on suh pon FB fi done dem and call immigration pon dem ole wicked

8. Pair mout Dawn have she and anybody wit her bloodline just loud bruk and mixup
    Dawn always leaving her patients unattended just to go chat ppl and mix up dem soon fire u
    Dem shouldn’t lock up Fowly cause all of dem a thief but Dawn u should mind ur business and go help ur niece who is dancehall doormat and don’t have a bed fi sleep pon set example as a big ooman and stop try run down badness

9. I agree Met
    Dem shouldn’t do it cause what comes around goes around and all dem sit down and mek up lies fi tell Marsha to say
    Marsha a follower and don’t have a backbone or own mind watever Frenchy Paula tell her to do she will do worst Ven

10. lol woii real u nuh easy eno “from the fuss set a chiney reach Jamaica” lol gangsta dawn “a u next” get mad now lol

11. Dis nuh look good fi a big ooman, why she terrible suh. Married ooman guh attend to yuh husband, yuh fi come offa social media. Facebook Live a nuh fi you. Good gosh a wah duh dem ole foot yah man!!!

12. People like Dawn weh come a farrin wid no ambition or goals an decide seh de projects is where dem tend fe live an public assistance is what will keep dem afloat fe de ressa a dem lives, dem will never understand weh most a us bloggers are saying. Dem come en like sewage water to rass. Kupon Dawn fe a big barky back whale tho eei? Smh

Me memba me family back up Dawn bout two to three summers back pon Flatbush an Dawn couldn’t budge. Ah nuh seh she didn’t want to nyda… She COULDN’T. Dawn full a big chat an ar backative weak like ar husband back. She need fe feed him some oysters so him cya keep ar busy inna de bedroom an outta mixup a road.

Careless Dawn, Vanderveer tired a YUH!!

13. She is really a disgrace to the human race under-educated fool one of those days her Dentures going to fall out old wicked lier woman pure shit she talk…..met she say sue well I think a lot of people should be suing her for calling they name it seems like she forgot……one more video Dawn lmfao look you next….

14. Big stinking duty pussy dawn, move yuh duty bloodclaat an guh sidung. Yuh walk an suck wood like dog. A me Patra seh dat an yuh cannot touch mi inna Merica. Grab a chair an move yuh stinking nasty bloodclaat before mi f**k yuh up wen mi catch yuh pan di road.

U mouth stink like yuh rotten pussy

15. Dawn and her fake dentures. I really hate this BIG PUSSY LONG TIME OLD BITCH.

Go fall asleep and don’t wake up. U nasty slutty WHORE

16. Rotten stinking pussy dead hole dawn. Yuh mouth big and stink like yuh roten pussy.

Nasty dawn yuh walk an talk bout Fowley have aids. Wicked dutty whoring dawn. Stop walk an sell pussy. Nasty dawn yuh daughter suck wood in shcool bathroom.

Rotten hole. Mi ago mash up yuh bloodclaat face an show yuh badness.

17. Dawn remember tony ray ray f**k you for $200 so how you acting like you faithful to your husband????

Nasty dawn weh walk an f** like dead dog. Whoring dawn nuh man nuh want you.

You suck tony ray ray wood fi $200. Nasty long time big woman dawn.

18. OK bad girl Patra, we need a video from you now…..let’s see whose the baddest and roughest……LMAO crazy people.

19. Dawn yuh walk an suck cocky. Fasle teeth dawn go an look a job, whorging Dawn yuh suck tony ray ray wood fi $200. Wutliss nasty rotten pussy dawn yuh lick out tony ray ray battyhole fi $200

20. at the end of the day wutless dawn a pair mouth u have u ah call ppl pikney ugly when your likkle daughter favor borhog

21. One of these days this lady is going to go live get a heart attack because she suffer with high blood pressure and taking 60 MG of pressure medication… is a lot of times after she acct out like this she endup in the emergency room… she really need to have a close relationship with God and stop worship the devil, Dawn you still getting social security for Down Syndrome baby because if so put the money to good use and by the way you get rid of those bed bugs yet did the hotshot spray work waiting on a reply from you Dawn viva video…..