GOOD FREN NOW MATE AND MATE- MONALISA AND ANEKA

0 thoughts on “GOOD FREN NOW MATE AND MATE- MONALISA AND ANEKA

1. Aneka too rass lie… She know them deh.
    Once again I go out and see the two a them together.. 100bottles. Mona she stand up a the side like dem little poodle. Them look cute together though inna them matching all white. Kareem him post bout “cocaine on cocaine” waaiiiiiiiii

2. But look aheka a big gogo so if she f**k him not a ting nuh wrong because she f**k man n gal but at di end of day she n monalis deh dem sell di most cat ina newkington so mi nuh si di big deal bout who a tek who from who because dem a di talk a di twn from yuh have yuh dutty money link dem up dem do everything you can think of dem a clown is a hype dem a look thank god Fi 2020 aneka

3. I actually taught Kareem is GAY! So in other news she always has a girl so he’s bi ! Y’all are some disgusting nasty ass motherf**kers ! I could never knowly make a BattyMan f**k me

4. Kareem is Bisexual—him very much go both ways so y dem a hype ova a man gal fah is beyond me everybody n dem mumma outta a Norman Manley Airport know sey Kareem sex man so wha di cuss cuss fah when its all said and done him have him many men! Ok moving right along unno worse than careless…