HER MAN WANTS TO SELL HIMSELF

10 thoughts on “HER MAN WANTS TO SELL HIMSELF

1. I know you have financial issues, but can you afford a pair of sneakers?
    Please do! beg or borrow; laces them b!tches up and be out

2. This man is no good, non progressive dog shit………………

How about him go work 2 jobs until he can catch up on the bills. You and you nasty man need to go look a work. It was all fun and games until he desperately decided to f…k his EX; that was the wake you u needed?

Girl your pathetic just as this dirty man.

3. Hello Ms, it wud seem u were alright him using farrin woman an older woman fi money, but u draw di line at him ex, kmt, pray u dont have no daughters for sum user man to use, pay the bills by any means but nit wid u ex, Ms tek a seat yar

4. You and him are worthless pieces of shit. You are in agreement with him sleeping around and scam people out of their money but not his ex because you feel threatened? Bitch please. Your man is a FAGGOT.

5. Me a man and not even when me hungry and nuh have a thing selling my Dick or Ass is far from my Agenda, Sender your man is a straight up (Fudge Packer AKA Batty Minister) and i know him seh woman but the way him desperate look like anything goes. Why him couldn’t seh him aguh look a work or some juggling but no him wah guh sell body parts. And Big idiot gal sender a man can look pon you and say that and you stay weh yuh sister deh if you have any because me want a bloodclat fool like you inna my life because i can never tell any woman i date that because man date woman Sender yah gal pickney that is why him can tell you that shit and you control it inna yuh chest like a big baller.

6. overreacting????? Suh yuh wear glasses??? Di breed a lie him a tell yuh…yuh affi guh get a house or a computer hard drive cause yahh guh need place fi store dem.
    Ano advice yuh want?????