HIM HEF YOU BUT HIM LOVE SHE

HEF

Met this girl keep watsapping jaspa rasta. My cousin is his baby mother and she really want these girl to leave her man alone. The girl doing everything to keep her family together. Anyway she gave us the number and we save it in we phone. When Jaspa get in trouble him stay but so you know she is being ignore. This is her Whatsapp status “Don’t let good s*x confuse your heart and make you think you’re in love” All them a do is get F**k. Leave people man alone… So since she no waa out them as she give me the numbers I’m going to blast them. She finally at peace because she get rid of one now this one. But look how she stay bad to. Met me know unu love done people weh love people man so done this b**ch please. Maybe this will shame her

0 thoughts on “HIM HEF YOU BUT HIM LOVE SHE

1. Who di hell is Jaspa Rasta? Wid a name like dat i would run away not stay in di misery. cAn we see a pic of this Community buddy Jaspa Pleaseeeeee.

2. Who di hell is Jaspa Rasta? Wid a name like dat i would run away not stay in di misery. cAn we see a pic of this Community buddy Jaspa Pleaseeeeee.

3. If him love you them how she f**k him u no see say some gal a fool… poor baby mother. Tell you baby father stay out me fb inbox.

4. Jaspa Rasta, inna di day and age di nuff gal ting nuh Irie. Fire pon yuh bad buddy, behave yuh self. Matey, him name Jaspa Rasta, yuh serious? Wifey u need fi demand some respect.

5. Go type in jaspa rasta pon fb and you see him. Thats what i did. But met him have a dance a come up so a wonder if a di mate send in her self. Lol

6. If “All them a do is get F**k” why you & your cousin worried? Is suh him tell unuh? Unuh really believe wen man tell unuh suh? And why don’t you & your cousin tell jaspa raspa to leave the woman alone instead of unuh telling the woman to leave him alone? Is she holding a shot gun to his dick while telling him to put it eenn? An why yuh suh up up an worried bout where your cousin’s man sticking it?

Seriously, wi (womankind) still a duh dem shit yah & still a form fool ova cheatin man? kmt

7. As night follow day or day follow night u can be sure this girl is really the one who a tek the cousin name waspa jaspa!!

8. Not a cousin. A kerryan the baby mother herself this. All she do a go through the man phone or go pon fb and add everybody him have. Go pob fb make status. Only you want bruk conroy cause you affi a mind him, him daughter a jamaica, and the 2 a florida plus your 2. Neva know ticket agent get so much pay. Dem nuh stop laugh offa you a St. Mary. You come jamaica come nuff up yourself and forget a St mary jada the wife come fr. BTW is he divorce yet… NOOOO.

9. kmt, these bitches stay thinking that the gal them a hold down them man and tie him up and rape him, Jasper nuh have a mind of his own? if him f**k di gal a because him want f**k har, not just because she a message him. tired of women being at each other’s throats and some time the man weh them a fight over look like dry up bread back. We need to value ourselves more, these men having sex with these other women sometimes raw and a carry home all sorts of diseases and the only the u can think of is woman a text ur man. tell the man fi stop disrespect u and ur relationship. go Go beat yuh wandering jew cocky man and stop blame ppl cause yuh hole and u pickney cant keep yuh man. bun mi fi dem essi.

10. How much more jaspa going to put kerrian through. Bun pon top a bun pon top a bun. Him not ever respect you if he did him would a bun you and you no know. Every night him out with woman in your car. You trying to hold on because kavene secure in her relationship and you just cant accept that your man is just a user. Yes him love the baby but you same one say your big daughter no like him. Wise up girl. Go see you and you mate them tomorrow in a skyhall. That caa miss me.

11. Baby mother cousin it never work out for you and jaspa baby mother as plan. Kerri a van you man drive every young gal come on him look. Who him no f**k in a di van a who no waa f**k him. You post everyday bout you no in a party life but then u a post say u deh a this party that party just to make sure him come home. Me no deh with jaspa, me no waa jaspa but we all know who jaspa want. Me and jaspa is good friends. Jaspa all come jamaica weh day and sleep with his 1st daughter mother and we think you know because you keep posting pictures on the little girl page cause you know her mother going to see it. A you a the man in your relationship because a you pay for everything. Your mother should be proud. She talk to jaspa yet. You holding on to a man that your mother don’t like not even your daughter like. Jaspa know you’re desperate and you not leaving so him not going to stop.