HOW MUCH ACCENT UNNO COUNT? SHE TALK DI TINGS DOE

0 thoughts on “HOW MUCH ACCENT UNNO COUNT? SHE TALK DI TINGS DOE

1. True thing man jamaican youth dem yah now a f**k up the thing and mek dem name shed in a bad light.mi meet alot of girls who say the same thing everywhere i go.the man dem nuh want work just beg buy clothes and party and vex when the girl don’t send the money.They think its all roses in other countries when its hard and alot of the girls they beg are not in a position to help them and maintain a good life.but they sell these girls love.It’s no different than scamming

2. Met howdy . Analyze this she talk the truth , but little mama a little off in the head she have many personality & language up & down 🙁

3. lol…”Honesty is the best policy…” Mammy you are a Kingstonian, yankee, Brit and Canadian…lol. I think you in de crowns territory doe…Big up yu self and mek a bwoi go sell batty! Do SELF!

4. boy mi understand weh she a talk bout.. that same shyt happen to me.. boy ago sey if a jus 50 me a gwan suh ova.. met a who a 4in ago gimmi 50.. know how much snow and cold me haffi go thur fi get JUST 50 as according to him.. dem need fi stop it.. an u Wah bun me i know alot of women might not agree with me on this but i dont beg friends, bf, husband etc mi do mi own thing weh mi no have mi do widout.. suh fi see a big ole tuff man a beg beg every min it disgust me man.. dem need fi build an hold dem sufferation” until betta cum and stop badda ppl

5. its the best of both world, yuh have sum yankee, jamerican, ja england , girls do the same thing too, beg you and if yuh dont give they try to dis you, suh my girl guh suck yu mumma tuh

6. She mek 1 round trip wid her accent from London TO Jamaica TO The States of America TO Canada DEN BACK AGAIN!

But mi like what she a seh apart from DA FACT TO PICKNEY SOUND TO CLOSE FOR ALLA DEM EXPLICTIVE WORDS SHE A USE

7. Lol that was funny and true. My girl just rattle off all three accents so if yuh Neva undastand one, yuh ovastand the other lol

8. a true she a talk…alot a the pretty boy them a jamaica habit that fi do via facebook and some dancer boy them too..but mi nu want to call name..lol

Leave a Reply to CNN Cancel reply