HOW YUH FI DUH DAT SHAVAR?

NO SAHHHHHHHHHHHHH EVEN ME HAFFI SEH IT………PENGELENGELENG …………….TANK GOD FI PINK WALL OOOOOOOOOOOO

SHAVARRRRRRRRR HOW YUH LEF YUH NICE CLEAAAAAAAAAAAAAAAAAN WIFE BOBBETTE AND GO DROP INA DIS YAH HOLE? NO MAN! WHEN A NEVA NIKKI A BEAT OUT BOBBETTE FERTILITY A SHAVAR A BUN HAR WID A NEW OOMAN OR DI SAME OOMAN WHEY HIM DEH WID FROM HIM A 16…BUT SHAVAR HOW DIS? HOW YUH DROP INA BLACKIESHA SOAK AWAY? NO MAN TALK TUH WI CAUSE WI NEED FI KNOW SUH DAH BELL YAH CAN STOP RING………… SHAVAR A WHICH ONE A DI TONGUE RING DEM BLACKIESHA CLEAN YUH UP WID MEK YUH NEVA TINK OF USING A PLASTIC BAG?

NIKI HOW YUH FEEL NOW? MEMBA HOW YUH USED TO BEAT OFF BOBBETTE AND NOW YUH SUPPOSED TO INA WIFE POSITION AND YOUR SO CALLED MATE IS BREEDING ALDOW A RAFFLE……….HOW YUH FEEL NIKKI? GOD KNOW MI LIKE IT! YUH NEVA BREED YET AND SPEND ALL A YUH LIFE A TALK BOUT YUH A SHAVAR LIFE AND NEVA MEK NONE A YOUR SIDE MAN DEM BREED YOU BUT SEET YAH NOW………….SHAVAR GO BREED DI DIRT AND IT A BRING FORTH LIFE………….YES OO WHEY YUH A GUH DUH YAH NOW NIKKI?SHAVAR GUH DUNG INA DI GULLY AND COME OUT WID MORE DAN RUBBISH OOOOOOOOOOOO…

WAR BLACKIESHA NOW NIKKI WE ARE BEGGING YOU PLEASE……..DUE TO HOW YUH USED TO WAR BOBBETTE WI NEVA KNOW SEH ALL LIKE DIS WUDDA REACH YUH DAT SHAVAR BRING RECORDED CONVERSATION FROM DOWNNNNNNNNNNNNN A TOWN BOTTOM COME UP TOWN FI YUH FI LISTEN TO AND YUH RUN GO CALL BACK AMBA BECAUSE YUH CANNOT BEAT BLACKIESHA AND HIM NEVA KNOW SEH BLACKIESHA MAN A YOUR LONG TIME MAN AND YUH WAA MIX SHE CAUSE YUH CUDDEN BEAT HAR..NIKI WE ARE IN THA KNOW…YEAH! WI KNOW DI TINGS DEM

FOOL FOOL AMBA YUH NEVA KNOW NIKKI AND SHAVAR DEH? CIRCUS CLOWN COME TO TOWN AND GETS TRICKED BY BATMAN’S MOM…A NEW FOOL IS IN SCHOOL …AMBA HOW MI SOUN?

29 thoughts on “HOW YUH FI DUH DAT SHAVAR?

1. blavkiesha a dirty nasty goal we dance go go inuh. the mother Janet was also go go dancer. sutty Shavel yuh nasty bad.

2. Sipping my tea awaiting the rest of the comments….Blackeisha a breed no sah i can’t bother, uno hurry up please deh

3. A nuff nuff mix up a gwan yasso eno…. ano waaah easy mixup dis eno when yuh check di levels and duh di maths. stawt duh background check pan dem breddas yah cause it nuh look good… anyways :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak dis is a shitty shituation… waaaaiieee a weak out a need therapy.

4. This is just the start of the nastiness of this circle. If the right people come talk it’s going to be a shocker..Shavar I pity you. You of all should know better not to be caught up in this mess *pun intended*. Nasty secrets will be revealed and most likely LIVES will be lost. Amba you out do yourself this time, maybe it’s for the better good. One thing I observe about you you really know how to make people implicate demself. See Barbara confirm it seh a bare gunman to your shitpit. What a disgrace. Amba you see how Barbara a dodge you ?s she know the real deal and know how site run, she know she cannot go there with her foolishness. AMBA If Blackiesha is really you fren as you claim, you of all people must know seh wen she open ar mouth PEOPLE DEAD..She a gal weh noh care. Test her and see how this ago pen out….

5. Purw sikes dis. Amba fraid di balla kick him kill him so him and barbara plan dis vnote weh it sound like him a seh him neva deh wid di baller cuz a gun man alone guh inna him ole. So dat way him clear di baller. But at the same time a expose blackiesha and shavar,him know who deh wid who inna the circle plz dat was no innocent outing of dem relationship.

1. I had the same thought. Him saying full names and dying to get certain points out had me thinking it was intentional

6. I dislike them so much, Met I see everyone is licking against Amba, but the whole them is the same thing, don’t forget that Amba used to hide him dual personality behind a woman just like the rest, until pictures proved otherwise, than want man more than we women, and is long time you have some hard core junglist, Tivoli, and Rema so called bad man weh deh wid battyman, cause most battyman prefer the so called straight acting foggats them weh claim say them a real man, have woman and pickney, them is the poison in our society, thank God for social media, where today they are being exposed, we should not protect them, because them same parasites go around and influence other young boys, and they hide under the radar of being a galis when really in fact, them a manis, some so called galis come look you as a woman, when a u brother them want, and pose wid you as a disguise if family wicked u end up a tek batty man and don’t know, that’s why I like when them get called out, none of the is no better than Amba, if people ever know the level of corruption these men subject women to, uno body numb when uno see man

7. Met to be honest I was / probably still naive to the whole gay thing…growing up I thought gay guys for sure were always effeminate and only do certain jobs… I never in my wildest dream think that a footballer or a gunman could be gay.

8. Shavar your babymother Blondie was the best lady you ever deh wid although she tek you when you did underage.None of those hoes ain’t loyal.

1. Yes sender Blondie was good cause she did a tek care of him?! Cho man..Met Torrington park/site anoh normal place and Barbara know that. Amba you see wen you nuff and you think you too bad. Nikki how much time you try set up blackeisha and you fail. You send video wid blackeisha a suck little wicked hood you pay gal fi video blackeisha a suck AR pussy and you still lose, weh you get a belly under you bombo. Nikki you every ask yourself this?! How you boo noh left blackeisha even though you show him all her nastiness wid she a suck hood and pussy Nikki you did all this to set up blackeisha wid AMBA not knowing there is a possibility that your man will be caught up in all this mess…you memba wen shavar was young baller the card dem did pluck wid him and di producer who did a manage the team dem time deh. Dalla man a likes head long time and Amba a doodoo collector, but you Nikki is a RAT mi see weh you a try do…

Nikki weh ghetto toilet\blackeisha call you boo AR GIANT or DADDY..DWL shavar you diss my friend wid baby hulk and look who you end up breed. BOBETTE BIG UP YOU NICE CLEAN SELF GOOD GAL. Amba cross blackeisha and let the drum pan a maggots explode. Amba if you call any gunman name to blacks you just dead cause you know blackeisha noh care…Amba you Neva know FETTY AND BLACKEISHA a family. DWL mi miss mi onetime yard.. :kr :tkp

1. Met him know weh ova him. All of the name dem him call him affi go clear up. All big boss julius name him a call bout *you love the rich lady/gal dem eehh*…

1. Ok bad soh,you and I have an understanding since we know what a gwaan.You spit a decent amount of facts.Nikki that lady amazon warrior a wicked longtime not just now.Look how Shavar nickname Baby Giant and she tower over him.Truth be told me use to fraid when me see how thunder roll and it out to cause stampede when Nikki stepping.I got my little protection now so mi nuh fraid of her again. I jus done confess ova the next thread and a warn them to done it now.Lady Amazon warrior must get class up as justice for all the times she beat sweet dainty Bobbette and her husband never defended her.Shavar you played yourself too truth be told.No Man in their right mind even if is true would own up a child for blackiesha

1. Dwl me seh Anon. A bare war she war Bobette and memba a the girl Husband. MI Neva scared of her cause my family did big and jumping a dem specialty and mi did waa rass AR up fi Bobette but hulk Neva tek di bait. Amba how you and Nikkie feeling :cool :ngakak :ngakak

1. chayyyyyyyyyyy :hammer
            Amba feeling like a daymmme fool but due to how mi hear seh him a wear back dress a night time a mussy thats why him stop hide

9. BAD Soh get to facts togheter Blondie was no good gal everybody know say a jacket she did give Shavar and next thing Bobette love obeha man that’s why shavar leff Bobette and she is no good girl that everybody is making her to be she no work no where and she is no PREGNANT OF A MARRIED MAN NOW THAT LIVE INNA CANADA LOL AS FOR THAT BIG UGLY GAL NIKKI SHAVAR DIS HER UP AND MOVE OUT AND HIM AND BLACKEISHA DEH

1. Back up and read with understanding. Anon is what..MI done seh big up bobette him Ex-wife. And yes Blondie a goodas fi you fren only problem is Dat she too kind to man. Nikki is a RAT but stop tell lie bout shavar diss AR fi blackeisha and move out. Nikki found out under heavy hiding from shavar cause him Neva want her fi know. Di man seh straight DNA fi dah pickney deh although him is a nasty rass fi f**k blackeisha bare back and know seh all shit dem gal deh nyam sake a freakyness. Shavar left Bobette cause a Obeah?! One ting with Met site she have a archive weh long like river Nile soh come again. Anon y you never seh bobette leave him because him name did a call with both man and woman. Again big up good gal Bobette. Long time I don’t drive Ina mi scheme. Big ? Why Shavar caa leave Blackeisha??!!!! :kr

10. I wonder how sophia aka Gucci blackisha ex woman feel wey live a Spanish town wey always have blackisha son she must shame like dog cause she use to love nyam out blackisha big nasty water hole wey everybody f**k sell pussy