IF DI JEANS WEAR ONE MORE TIME

DI SENDER BAD OOO
LMAO-Optimized

Metty if mi see the man in the jean yah more time mi scream,, the jean wan wash like the backa yu neck.Mi wan know why this man a boast like him have money when he buy a bagga fake shoes from the queens spot?

0 thoughts on “IF DI JEANS WEAR ONE MORE TIME

1. Man love dem peer a jeans, im a try bruk dem in…ain’t see nuttn wrong wid dat. Unu nevah hab a favorite pair a jeans yeah? well a it dat. It look likkah likkle purse im got deh unless im can switch di patch from one side to di next…lol..look pan di brite side sendah, im change him shirt and him cap suh all is not a lost cauze.

2. Sender, why it ah badda yuh? You say he has money (or at least he acts like he does) maybe his money is in a 401k, property and his bank account. But I guess you never thought about that, huh?
    As a side note – I had a stepfather that has millions but he always drove these big old boat (back in the 80’s/90’s). And he would wear his shoes until the bottom almost rub out (mine you he always bought expensive shoes). But if you saw him you would think he was just a regular man that work for somebody and not the other way around. I say all that to say this you can never judge a book by its cover.
    Evening, Met and metters.
    Blessings as always

Leave a Reply to Tinan Cancel reply