IS DIS PAUL RANGE?

23 thoughts on “IS DIS PAUL RANGE?

1. Met a weh you get dis! Nosah dat gal always a raffle belly doe#sosad well mygirl WEN IT COMES TO THE CHILD ‘PAUL RANGE YOU ARE THE FATHER!!

2. Last week it was Marsha now kholoe give me af**king break. Yea paulrange is the hole a dancehall babyfather.

3. Met mi nuh surprise a long time mi hear seh a paul a d real fada fe khloe baby, a suh dem walk n gi jacket all d while. D family have all right fe ask fe DNA cause even stevie wonder can see seh a nuh jeremiah pickney dat, a long time she did a dash it pan paul range so anything possible

4. so met is a woman that on the right..

i thought it was a boy and they are saying he the guy in the pic on the right is paul range big son … unu look here please send in the story suh me can comprehend … lol Who name khloe? … Dwl Paul Range ah drama

5. Khole is a dutty thiefing whoring gal weh nuh stop walk &thief fi mine batty man Jeremiah she need fi give Paul range him pickney stinking mouth rotten teeth khole a di fuss mii see ppl do them teeth & it rotten again dirty khole guh tek care a di first born weh u & Acs a runup & dung wid

1. She steals to much. Thats all she do. She fight with her husband every week and only need him for the money. Gyall cry ova money

6. This is a joke every girl wants paul to b their baby father so y would she give it to another man and then telling people paul is the daddy makes no sence sender get a life and leave paul alone if its his khloe know what to do

7. If this girl knew for sure its paul kid believe she would blame paulrange just like the rest of them

8. No sah da senda yah love khloe this is personal so senda y khloe life concern u so much met yuh fi dash some story cause like all dis now it boring mi tek a look pon the yute page n it’s clear dats his child smfh the person wah send in dis need a life cause this boring now

9. Lml it’s clear this senda boring n confuse unuh send in da story bout ten times n one a the story was dat khloe a mind him n him nah work n horse dem n cow fat if him nah work y give the baby to a bruk man? Senda go have a seat cause yuh nuh Mek sense

10. LISTEN YOU MISS/ SIR ANONYMOUS! NOBDY NUH CONFUSE YASO! DI PPLE DEM SEN EEN WAH DEM KNO. IT LOOK LIKE A U CONFUSE, DIS IS A MIX UP SITE WEH PPLE SEN EEN STORIES! KHLOE IS A LIKKLE GYAL WEH MI USE TO SUPPORT. WEN SHI GUH MANHATTAN N TIEF ANY LIKKLE TING FROM NECESSARY/ H&M WEH NUH LOOK BAD MI WI TEK A SUITE R TWO. MI EVN USE TO ENCOURAGE R FI GET HARSELF TOGEDDA COZ DI BOY WEH SHI DEH WID NAME JERIMIAH USE TO JUS USE HAR ALL DI WHILE. SOMTIME IF ANO INFECTION HIM GI HAR FI SHI NUH STOP BAWL N RUN UP N DUNG A DOCTOR, A BEATEN! SOMTIME SHI DOE EVN AVE NUH WEH FI SLEEP A NITE! POOR SOUL! IT LOOK BAD NOW FI COM PON DIS FI SEE HAR NAME INNA RAFFLIN! MI NUH KNO Y SHI NEVA JUS STAY WID PAUL RANG COZ MI MEMBA WEN SHI SEY SHI USE TO HIDE N GEEM A LIKKLE PIECE PON DI SIDE, A HIM SOMTIME MEK SHI CUDDA DO HAR HAIR N LIKKLE FOOD FI HAR LIKKLE DAUGHTA! BOY MI NUH REALLY WAH TALK NUTTIN MORE YA MON!!

11. KHOLE AKA RONISHA PRYCE IS A DUTTY WHORE FROM ASCOT HIGH SCHOOL …..REMIND ME AGAIN HOW MANY KIDS SHE GOT NOW

1. she is a dirty lying bitch she have no manners or home training. Even when she come back from jail gyall a smoke weed after her worker tell her not to

12. omg perfection definition of no ambition how much dick can a bitch take in one year……all your pussy tongue must loooooooooooooooong. 8========D

13. Hi I’m Kaiylinn Pryce and I’m Ronisha pryce daughter. You guys are right She is a hoe she is cheating on my current Step dad with somebody else. She talks shit about her whole family even those who take care of her and give her money. She is emotionally and physically abusive towards her kids and curses at us all the time. She gave my little sister a big bruise on her face for accidently popping the air bed. Ronisha pryce is a fake bitch. She even didn’t let my little sister see her dad after he asked to see her. She even takes my little sisters child support money and use it for her self

Leave a Reply to CrazyBaby Cancel reply