IS WHO FAH ARGUMENT DORA BUY OUT NOW?

21 thoughts on “IS WHO FAH ARGUMENT DORA BUY OUT NOW?

1. true Dora guh explore how to find a shoes that can contain yuh wandering toes and toe that can contain yuh massive boobies.

2. and clothes weh cannot fit har , omg was waiting on this , she swear she the ting ya now , she deh wed the man weh own the restaurant up by mt Vernon ,errol, only f**k doh ,she a par wid mony team and bruk like , nite time she stay in the car when the man dem in the party,if dem nuh pay for her , she butta everyday ,even har shoe dem so grab weh u see girl dora ,big gal

3. A suh me n shenelle weh baptize nuh deal n shenelle tell it n it a come talk bout anyting yuh deh pan a dat mi a deal wid ennuh shenelle like it feel like it can run up mi jus follow it inna children’s place cause mi waah si a wah it really tink it can do. Mi not even kno wen it lef di store cause it neva a mek nuh more tuff chat. Plus a bout 3 time mi si it a mi family place mi just want it get outta line wid me jus one time

4. She need to go file for her child that she left in a Jamaica Ps.she can’t even travel to Jamaica and I bet the child don’t even remember how him mother look.

1. LOL! Me cannot stand Dora but my goodness man.. Ppl can lie suh? She don’t have a chick or child.. Dora come yah when she bout 9

5. A Suh the shape bad ugly mixup and nuff gal stay. mi linky a make mi know Dora went to Bob ravers wife and tell her say the youth have woman and bare things all a tell the woman fi divorce the youth real bad mind red eye Gyal don’t want the youth get him papers like a people fault shi deh a america so long and can’t get somebody fi help her get papers. No man ever publicly own this shape bad Gyal Dora always inna people business but Bob leave her to hazel stush youth she a teef hard inna the people dem store and have big court case real waste Gyal

1. Suck pussy lick out batty f**k uncle in the car keisha bittaness a u right this the time u a worry bout dora … Memba di beatin weh mi nearly gi u …. Loook weh u gwaan nuh u seh bob ravers suck yo pussy and breed u an u nuh want him …. Alll of a sudden a u an bob deh a road everyday…. All u bob ravers mi caah believe seh u gi up yo papers fi f**k wid whorin keisha weh yo fren uncle bow up…. Yuck nastyyyy

6. Dora did you pay your child school fee yet kids school in Jamaica as yet but yeah we’re brand Burberry Gucci Louis Fendi bag all these expensive name brand things you’re wearing are you taking care of your child are you sending money back home for your child or you been in America a little bit too long to have no papers and you said that you’re rolling with the money team you need get your life together sweetheart even though you let money train f*** you you let ball head at f*** you Red Bull f*** you Uncle f*** you and you still can’t get no help

7. Dora mi don’t surprise u do this to Bob u is a wicked ugly bitch bad mind is really active Ina u. Ravas a humble boy pray and go through Dora the blood of Jesus is against u

8. Dora really love mixup unu watch NAna video Dora name call more than ever the gal even call in pon nana phone. This ole cow need fi park young 26 year old look like shi a brush 40 shape like Johnny bravo claim she have money then go buy some shape. Rich gal don’t live off a her friend public assistance get the f**k away mixup Dora and come outta people life. Met this bitch I’ve discriminate other people and she always look like a cow.

9. DORA HAVE KIDS? YOU SURE? THIS MAN NEVER ONCE POST A CHILD PICTURE CLAIMING SHE BRING FORTH A CHILD, SO WHY IS SHE HIDING THE GIRL? GIRL BE PROUD NOW I SEE A MUST THE BABY LET U SHAPE LIKE A QUARTER BACK NFL PLAYER

10. Wait am I reading correct from this girl a 9 she been here and still undocumented and walking and stealing in the stores? Good God girl u need to sort your life out

11. Dora cant get no papers because a she and someone else come up pon the same papers…she dont have no child but she chat dung to her own family dem..dora on the money team ok give her a few more months and she and them kick off…this is a evil quater back body gyal…

12. dis fi reach u stretch out nasty hole dora eva in bloodclat mixup bitch u stay bad no bumbolclawtttt love ppl businesssss too much germs mouth dora every talk u talk wata just a leak out bitch go to the nearest f**g dentist fix u teeth!

Leave a Reply to French Cancel reply