ITS ALL ABOUT DI MAN

Met why this nah no ambition gyal always a hide and a f**k ppl man, sashanna aka reds we all know seh a long time stamma a f**k you so you bright up with it now weh yu all garn change up your profile pic and cover pic to you and him 😩 you sad like funeral, met all this gyal know fi do is dress up everyday inna one bag a makeup and cheap clothes and shoes mi never know a gyal weh gwan like dem hot and a pure cheap shop she love dwlllll . Wukless love do video and a swear with the kids dem etc you is no good mother which decent mum goes on headtop and dress naked? Is that setting a good example for them dirty reds, yu Fren seh yu house dirty and I can just imagine wid dem long dirty fingernails yu can clean wid them? Stop inna competition wid devon life a America because we all did know bout she not you, him use to own her up not you she look good and shape good she nuh wear cheap clothes like you😂😂 all the pretty son weh him get wah did a mad you fi him mother is a pretty brown gyal weh look good

35 thoughts on “ITS ALL ABOUT DI MAN

1. Lol mi belly stamma ****g her and everybody else and he’s with some dirty gal called Tiffany that f***k and suck down the place she a north jezzy She chat to every man in south now he has a thing for cheap looking gal he like them cheap them all look cheap reds been f**g him and stylo from way back so that’s nothing new there all low life’s reds f**ng bagga British too so leave her with her f**k out pussy looool

2. Sender. Mek it hurt yuh suh the things some a unuh send een nah Mek it if the gal wear cheap cloths nothing don’t wrong wid that she wear what she can afford you on the other hand seems bitter because non a the man never gi you a look in

3. WOW MY MOTIVATION U F**KN HATERS A SUMI UNUH WAH KNO UNUH COULDA ASK LMAO STAMMER U KNO BIG UP YOURSELF MI CHARGIE WE GLOBAL WE NUH WAH NUH CHAT INA WE EARS DOG DEM KNO C SAY A NEW YEAR DOG SHITSWHO I F**K N DON’T F**K A MY OLE CONCERN PUSSY A MADD UNUH EEEH NAH STOP UNUH MAN DOH UNUH LUV CALL PPL NAME Y UNUH KNO ASK THINK DEM AFRAID NUH BOY OR GYAL CAH STYLE ME AS 4 MY 2 GIRLZ DEM GREAT LOVE MOMMY ALL WHEN UNUH SAY MI KILL PPL I’M WAITING WOOOIEEE MI PUSSY I JUST LUV IT 2 Y MI WASTE MY LIFELESS SULIVER ON U NO LIFE F**KERS BUT LET’S CARRY ON NO BBY CAH MAD MI BITCH CHECK OUT MY SNAPS N ETC THE WORLD KNO IT’S ALL ABOUT SHARDONAIWHYTE DEVON HEARTBEAT SO U NEED FI GO BK N GET MORE INFORMATION PLZ N THANKS BRITE WHO KNOWS KNO DEAD MAN CAH TALK DEVON N REDS 4 LIFE YUH VEX UNUH CAH STOP SHIT Y CHAT SHIT ANYWAY MY HEAD TOP GOT UNUH AWAY EEEH BAD MI BAD SEND YUH FREN WASTE GASH UNDER MI CLEAN NUH BLOODCLATT MY LIFE A BAYYY BUMP UP N BUSS BIG UP MI BOSSY BAGGA BRITISH 4EVA C US YUH CAH STOP IT JUST CUSS STYLO YUH LARGE BUMP PON IT LMFAO DA SONG DEA BAD WOOIII OOOOOHHHHHH WICKED WICKED BYE GENERATION OF VIPER’S I’M OUT NUHBEHAVIOURSHASH NUH SOCIAL NETWORKING BAD GYAL AFI FACE MI NUH STILL WAITING LUV U HATERS BLESS UP OK CRUISE MI A CRUISE UNUH LOOSE

4. Nah man sender yu dun nasty reds badd you can see that she is very hurt because she has comment bout 4 time already dwll why when other ppl weh get put up nuh comment just goes to show you is a wanna be bad gyal all this one bag a cussing don’t frighten nobody dunce gyal! A wah you never did want ppl to find out bout you and stamma? Well that’s why you shouldn’t bright up wid it, him fat shape bad stalker gyal Tiffany ago beat out yu rass now fi her bby fada lmao, stop talk bout Devon because we all know him good gyal live America and him did own her up yu can’t inna competition wid her because she ever look good, shape good she nuh wear cheap clothes like you and she nah wear dry cheap weave like you, if him did want you so much how comes him get 2 kids after ur daughter? you dam fool yu fren seh the pretty boy baby weh him get did a mad you, look at his mum how she natural brown and pretty compare to you with your one bag a makeup everyday looolll yu seh you pretty suh weh makeup ago? morning noon and night you have it on wid a bag a cheap clothes smh go and get some advice on how to be ambitious and stop smoke weed like you a junkie and go get a 9-5 and guh pon youtube and learn how to clean your yard it very dirty, stop talk bout you pussy because me never hear no man talk good bout it only bad suh guh tek a seat you pussy salt you write up on Instagram under Devon picture bout “rip” weeks before him dead and look now him dead fi true ur dream come true you is a killer! God ago fix you ole wicked!

5. Yeah a same mi hear seh this cheap gyal a f**k bagga fi true and what makes matters worse is that she a fren up him woman and a tek she man nasty!

6. This girl daughter goes to my daughter school and a true she ever have in a bag a make up and cheap clothes, she don’t act her age you would think it’s her sisters she talking too smh

7. Dwl woooieee dem bex n mi life still happy fear no bitch talk is cheap look better Dan all a unuh unuh a di weakest link goodbye tired fi tell unuh dead man cah talk luv u mi bby DW rip dwl as u would say dem sad Lowe dem bye bitch

8. Stamma cheap and old now look at him hair line he gone dwn hill him forever ah wear 1 word clothes. Him always want to be stylo and him still can’t Buss. Red did f**k stylo 1st then stamma she always been a tramp she dress her kids funny and always rate up Devon one. Tiffany can’t beat no 1 only thing she beat his her pussy she f**k on stamma all the time that’s wat he loves. She been a hoe from 19 how long my own brother f**d her said her pussy stinks and she beg him for money hard and don’t live no were. Stamma u bet leave them gal here alone both salt bad #1word cos Tiffany soon make u loose rest of your hair line

9. sender send in picture of the baby mum true I don’t see the hype about this man hes ugly old looking they match

10. Mi nah laugh, why black people stay like Dis.

The Bible say, those without sin cast the first stone. So all who ah jump ban the bang wagon, ever dog got its day.

No body closet empty!!!!!!!!

11. Whats di matter with these people cheap and clean any day bcuz it’s better that way more than go borrow people clothes.. .kmrt
    Sender I guess ur boring….sigh

12. Sender u need to drop asleep & die
    Why u pick up this on u your head seems like u want the man
    Next thing cheap or expensive it doesn’t matter what the girl wear from she not borrowing it.
    Nuff a you wear expensive clothes and you all don’t look good and the wear weh she can afford so I ain’t see nothing wrong with that…smh

13. Dwlll the salt pussy hoe still up hahaha redz yu seh yu happy but yet can’t sleep yu up a bun weed and a upload pics and video on Facebook why you always a prove a point that’s why mi know you hurt sad low life hoe! Before you guh pon internet and guh look a 9-5 you a upload foolishness kmt, have you cleaned your yard and cooked your kids a decent dinner today? Continue fi a check and ansa back because dem soon put up more fi yu loose sleep over ediot wukless no ambition gyal how you fi a f**k style and stamma and the 2 a dem a fren?

14. @bad suh we all know a you redz guh learn how to clean your dirty yard and feed yu kids a proper meal then guh get a 9-5 and stop live affi we tax. benefit cheap gyal kmft

15. Dutty redz Devon never want you , u use to stalk him phone and him chat u with him Fren them,u use to dunn Devon pon all a him pic them and se him nuh mine him daughter but all of a sudden u a act like u and him was good..we all know that was a lie, big hole redz every day u stalk him life picture a america , yes she look better than u dutty redz, and bout u did ago fight her when u go Jamaica ,u should a run up pon her make she beat out your ugly big hole.dutty redz stop f**k down England now. We tired a u a live pon we tax.

16. Suckpussystamma kid dont live anny were but is car u stay bad and look like shit u gal f**k suck every man go sit down

17. People really have time to fight over stamma kid that don’t have dry shit? Taffany stay bad shape bad and ugly bad. She and her ugly man looking south London’s ugliest walk and f…q anything but dem swear dem look good. Tiffany your the story sender. Hoping to expose your conqubine reds. 2 of you ugly alike. Your stomachs must be strong to lay down with stamma. You cry over stamma everyday and yet you make it look like you well happy and your the wife. Gyal go sit dung. You talk about cheap clothes at list the Gyal buy what she can afford but you forgot the cheap clothes your friend Charlene wear too? Forever repeating the same clothes 10times in one year. Talk about how Charlene can’t get no more dance man as she dun out all the man dem now she went to pick up one mad man who believe there is no god just the universe. Whole ah uni stay bad like.

18. @bad gyal a tru you a talk everyday she use to cuss devon and call him a “dead beat father” etc all wished death on the man because him didn’t buy the little girl school clothes suh she dun him on insta, anytime him guh Jamaica and out there with him good gyal (the American) redz a dead over it and him give her no knowings, and as soon as her wish come tru him dead fi tru and now she wanna be uploading videos and pictures (old ones) to make it look like him did deh wid her looollll redz stop living in a dream world because all a devon bby madda dem nuh stop laugh affa you! Devon use to wear pure brand clothes and shoes suh if you did wifey how comes him never buy you brand clothes why him have you a wear market dirty clothes? You love talk bout you look good and this and that suh how comes devon have kids in ur relationship dwlll dum fool you are Devon worst looking bby madda all you do is go party everyday, bun weed hard and nuh stop use the kids benefit money a buy makeup and weave and weed and dem cheap clothes you have time a worry bout who Devon did deh wid why don’t you start set a good example for ur girls and get a 9-5 and stop act like you a child in school!

19. Now Tiffany know seh stamma a f**k dirty redz she ago madd after she love talk bout she a wife blah blah a now she ago get slim thank good because she big tuff and stay bad nuh bloodclat wid her ugly fren charlene who walk and f**k all the dance man, the one weh can’t breed because her womb rotten out!

20. Rass dah salt pussy gyal reach pink wall mi feel sorry fi any man weh breed her because she is a wicked likkle gyal is like she did wah Devon to only care bout her daughter and not the rest a him kids, she love talk bout devon twin, etc like wtf? You need to stop smoke all dem weed weh you walk and beg fah because you is not righted in your head, pls explain how were you devon woman when he did tell me bout a girl in America all show me pictures off her and seh him wife fi life and always seh you a just him mad child mother, if you did deh wid him how comes you use to walk and f**k different men then? Your not making sense dirty redz you need to calm down and start set a good example for ur kids. Didn’t you see seh ppl did a laugh affa you at the funeral because you did think you were a star dam fool you dress and shoes looked so cheap terrible,along wid da dry weave him 2 bby madda did look nice and decent and him wife did star the show her dress proper and weave redz if you did him woman all the times him guh pon holiday a Jamaica why him never bring your crawney pussy den? because him wife fly in and out deh wid him while you deh a England a madd dwllllllllllll

21. This girl use to f**k my son father and I messaged Devon last year to warn her and from that I can’t stand her I’m glad the world now knows what a little whore you are! Cheap trashy girl wid no ambition! When I messaged him and said talk to ur girl him reply was ” that’s not my girl, thats my daughter mad mumma now how shameful is that, and now she siddung everyday a find pure old pictures and videos to prove a point dam junkie!

22. What’s is this stamma sleep in his car everyone knows that it’s best he stay with the light skin gal.
    As for reds everybody f**ked that she bar 127 hoe she can’t help her slef every week she in there skining out everyone knows Tiffany and Charlene are goes there had a 3 sum with stamma u know how much guy they both f**k one after the other stamma a fool that’s why everyone laugh after him he say that’s his baby mum but the baby don’t look one bit like him even stylo say it leave them all to each other they all f**ng cheap and nasty reds Tiffany Charlene all dress cheap looool so they got shit in common

23. Redz pussy salt like, she need to stop worry bout the gyal a america because she nuh in a the gyal league dutty redz go clean your dutty house and stop dress up your daughter like a big woman, u little dirty bitch . u need to stop wear them old rusty dry hair deh, your hair stiff like me man cocky

24. Sender mi glad you send in this story and Mek the world know this benefits crawney gyal a f**k stamma because she too dam sneaking mon, you really hurt dirty redz it bun you eee all the things ppl have to say about you hurt you badd and now look you a cuss out the ppl dem, and find time to put together old pictures and videos to prove a point your so perthetic and immature the time you siddung on social network a cuss like a junkie why you don’t start looking for a job and get some ambition dry weave gyal kmt, all this one bag a swearing nuh frighten nobody bad gyal don’t chat suh how yu seh yu a bad gyal and a do so much talking dirty redZ? Lmaoo you think your so bad the amount a time yu seh you ago beat Devon wife and at the funeral you did a gwan like a baby dam fool you shoulda bounce her and see summin you wouldn’t deh a England right now a f**k and suck stamma you woulda deh a di morgue wanna be bad gyal kmt

25. Met mi hear seh yankee family don’t like redz a the girl America dem love off suh wen she always a talk bout wife how comes dem inna the American girl so much and not you redz all you have a 1 daughter fi him and wah tru the gyal didn’t need to run guh breed for yankee makes you a wife looll you really need to get some help Pickney nuh hold man redz and she want things in life she full a ambition not like you now weh did already have 1 big daughter and did already a get ppl tax run guh breed fi Devon because you just love benefits smh

26. Dwll dirty redz river island, next, gap is no brand suh guh look a job and shut the f**k up you sound so dum, mi can’t believe you frighten fi dem local shop clothes no sah if I laugh I piss myself! Continue fi mad because the whole world a laugh affa you, look how much time dem put ppl on pink wall all 10 time and this is the first for you and look how you hurt dwflll the truth hurts I guess, and look deh dem ignore the comments but with a whore like you now affi a answer back and a Mek picture and video every minute to prove this and that your so pathetic stupid fool. You need to maybe guh back a school before you find a 9-5 because you dunce nuh rass, the only thing you good fi do is slap on a bag a makeup and f**k ppl man idiot wukless nah nuh ambition gyal

27. Redz Nuh Stop Mad Ova Shawn From Bar 127 and All Now Him Still Nah Look Pan Har. REDZ yuh life SAD

28. Redz yuh fi stop mad Ova Shawn From 127 fi tru man. Di man Nuh want yuh. Stop fu*k ppl man and find ur own

29. All big hole redz a do a drop wud, bitch go look a life , your big hole weh can’t keep a man. Your big hole weh kill your bbydaddy you stink like u know anything bout body splash and body wash u always stink and your pussy leak bitch u puzsy always a drain , u have to live pon panyy shield u lame as f**k….your birthday outfit them look tired like your tough face bitch always trying to run competition u stay losing bitch

30. @bad gyal a mi fi tell yu, dirty redz have a piece a odour deh jesus I don’t know how ppl man always a f**k her, look how she now a dead over mi bby father and him never want her kmt, I use to always warm him to stop mess wid her because when she can’t get her own way she puts up his pictures and dun him calls him waste dad, sperm donor then RIP how could you write “rip” under a man pic redz you is a wicked dirty gyal weeks after look deh you kill him fi true God ago deal wid you proper you gwan man, Devon family dem hate you like poison guh hide you murderer!

Leave a Reply to Versatile nisha Cancel reply