JODY YUH GUH BACK FI YUH MONEY?

DEM SEH JODY GO BACK GO DO DI BREST DEM CAUSE AS UNO KNOW DEM DRAP DI DAY AFTER SHE GET DI IMPLANT…JODY IS NOT DI DOCTOR FAULT MEK DEM LONG AND DID A HEAD FURDA DUNG DI FLANK……….YUH COME OUTA AND STOP WEARING A BRA INSTANTLY AND IMPLANT NUH SEH NO GRAVITY..YUH GUH MIAMI AND DI BRES DEM LET OUT AND DI LOPSIDED BATTEY AND DI BRES DEM LONG TILLY LOOK LIKE DEM DID WAA KETCH A FLIGHT BACK TO NEW YORK ..JODY WHAT YOU DID IS MALICIOUS DESTRUCTION OF AN IMPLANT BECAUSE NOT EVEN A YEAR GOOD AND IT LOOK LIKE A DID TOOTH PICK DI DOCTOR USE AND KOTCH UP YUH BREAST DEM AND DEM JUS SLIDE OUT LEAVING NOTHING BUT SADDLE BAGS..WEAR BRASSIER AND GUH TEK OUT SOME A DI BATTAM WHEY A SEEP OUT THROUGH YUH SIDE.

29 thoughts on “JODY YUH GUH BACK FI YUH MONEY?

1. Did she nearly dead or no? Cause this post doesn’t seem to explain anything that’s going around being said about her dying

2. No matter if she do them 10 time and don’t get a breast lift them still a long and drop. She have natural long breast and the doctor should tell her to get a lift for them to stay up at the same time .

3. Malicious destruction of an implant? Dead
    Fi Jodi who ever say she nuh care why she keep shoving silicone in her body? Dat me was know. And Kizzy, you are wicked to these girls bc a good dress maker can add in some foundation to the garment to help the breast and batty fi tan up firm.

4. Lmaooooooooo metttt I’m dead I’m on the floor mi buss out a big duty laugh at the people dem work place. Met please behave yuhself

5. Leave d gyal alone. Dem do over and do real good now!!! Go look at her snapchat. Meanwhile some a unuh titty a ketch unuh navel!!

1. Breast Implants should be redone EVERY 10 YEARS that whore ain’t had hers for a year good and them flop like when party rain out,shet yuh sh!t poor thing neven 30 and she got more miles than a 78 Buick

6. She no hear eno MET she go club lastnite inna 1 lingerie top just fi show off the rock dem. Jody even though u put in bigger implants to full out the loose skin if u doe allow di ting fi heal properly dem ago pass u navel next time to u knee. U too hyper man, u wear implants fi a year u shuddn so frighten again!!

7. It is sad to see such a beautiful young girl, messing up her body just to look good, in the long run when you start to age and your body start to age implants and making changes to your appearance doesn’t look good… Prime example the cat lady who do her face a million times and nothing can correct it, so stop doing your body in such a way… But if the breast dem droop down like everyone say then the doctor should of automatically do a breast lift and then add the implants, the doctor is dead wrong fi just take the woman money like that, smdh

8. The doctor or who ever put those silicone in played her. A breast lift should have been first, then they put the implant in.

9. She cya jus get her surgery and bill from road fi a month or suh??? A wah deh a road suh ???? Dem mus obeah dah gyal yah fi live a road or sumn cuz when she did deh a Jamaica a suh she guh road every single night inna the week.

10. Den a done her pon IG a kim affi a defend er but a true her breast dem look like granny look like a yankimichelke dou dem inna sumbady basement KIM u is no friend to jodie cause u need fi tell her d truth HER BREAST DEM DONT LOOK GOOD dem look like fi a old lady ano goid silicone onna dem

11. Met me hear from good source say a Yankee Michelle do her button for her…me hear say she all a the Gyal them Inna dancehall a go to fi get the backdoor job done…she be injecting but fillers n silicon for the low…me Inna one hair dressers shop today n someone a tell me say if me want the link them can set it cuz them mek she get round 3 customers already…whenever hear me glad cuz me say me affi run come ova ya come bus this out!!! Yankee Mitchell tun big back door plastic surgeon people!!!! she got the jook them for the low

12. Met me hear from good source say a Yankee Michelle do her batty for her…me hear say a she all a the Gyal them Inna dancehall a go to fi get the backdoor job done…she be injecting but fillers n silicon for the low…me Inna one hair dresser shop today n someone a tell me say if me want the link them can set it cuz them mek she get round 3 customers already…when me hear me glad cuz me say me affi run come ova ya come bus this out!!! Yankee Mitchell tun big back door plastic surgeon people!!!! she got the jook them for the low

13. Kmdt u go inna dancehall all the party hoes look alike fake from head to toe. Not to mention fake fake clothes dem sick mi stomach bcz a dem mi no too care fi party anymore one big club a clown. God bless the few natural good beauty weh in deh. Jody sick dog stomach and he self esteem is very loww that’s why she always a dash out so cause she kno she shame. Kim she affi back her yea first dem have each other lock out batty secret and Kim is a born handicapp so she gal say Jody tun handicapp to big and broad like Mta bus . Them Bitches fi go have several seat and park them stink pussy pieces of shits

14. She haffi do up her breast dem fi de pussy selling look like she a mek money from it see how quick she fly go do them over cuz them over ya a read everything still naah mek no difference u is still a lowlife Jodi everybody know bout u!!

15. Smaady ova clapbackent (it look like dem get deleted too lmao) seh Jody start fava Opal :ngakak :ngakak :ngakak

Mi see it :nerd ….but true Jody nuh look like she have one stroke, not exactly…..watch yuhself Jody! :maho

1. Das why mi nuh even try mek a ig fi JMG because it would be quite frustrating. And after the whole heap a facebook reporting last year mi wudden even give it a chance this year nope :nohope:

16. She just need to wear her undergarments for a good while til summer at least. I think she’s a nice looking girl… but if you gonna pay for surgery take care of it… Bcz its no point in cutting up itself all di while…

Leave a Reply to Haters And Fools Cancel reply