JUNIOR P PARTY

Di girl ina di sheer black skirt wid lace black top nuh look bad but a wonda if she know say di sheer can iron out wid a warm smooth iron. Money Train came as ordered. Khaki pants and white teet. Dentures white like snow. Di girl ina di white lace body suit nuh see say a tuck she tuck in the tights foot. Ppl really do dem tings deh? Shorty no words. As for Ava…..amen to the rum ina the cup. God will understand. Smh. Finally Junior P buss a smile. Jojo outfit…..mi nuh feel it. She looks simple an pretty but mi jus naw feel it.

DSC_2974-1_resized

DSC_2983-1_resized

DSC_2990-1_resized

DSC_2994-1_resized

DSC_3007-1_resized

DSC_3014-1_resized

DSC_3051-1_resized

DSC_3054-1_resized

DSC_3081-1_resized

DSC_3121-1_resized

DSC_3127-1_resized

DSC_3140-1_resized

DSC_3143-1_resized

DSC_3152-1_resized

DSC_3159-1_resized

DSC_3200-1_resized

DSC_3218-1_resized

DSC_3227-1_resized

DSC_3244-1_resized

DSC_3313-1_resized

DSC_3322-1_resized

DSC_3349-1_resized

DSC_3369-1_resized

DSC_3393-1_resized

DSC_3428-1_resized

DSC_3439-1_resized

DSC_3444-1_resized

DSC_3453-1_resized

DSC_3493-1_resized

DSC_3506-1_resized

DSC_3570-1_resized

0 thoughts on “JUNIOR P PARTY

1. must Juinor P look so disinterested , withdrawn and distant when taking pictures with his babymother ?

omng it dont look good

or maybe a drunk him drunk or a fi him style dat

1. No a so him look in allll his pics. With or without Jojo. He sent out a memo to all the camera men so they all know that’s his signature pose and look. The eyes tell a lot so maybe him nuh waan let no one in……except me. Muahhhhh JP. Unu loww my fantasy man alone. Dwl Lol

2. Jojo nuh look nice she needs to dress appropriate and why is she even there. junior p doesnt look interested at all.

3. A true di bwoy look like him cyaan stand har… smh. It look like Jojo nuh know when a man want har, mi nuh want no man whe look suh miserable when him stan up next to me.

4. Jojo pregnant or she just give birth? Case I swear I saw a pic of her with a much bigger belly….jr. Look like him only 4ft 0′..

5. Yakini looks nice. She’s very over the top but mi like her style. Did Ven do her hips??? Why Tanya Range always look so stuffed. Posh and Neisha still a go strong though. Angella Angella Angella. The girl in the shirt dress looks simple and nice. Ms July 4th never get the memo???

6. Takesha shorty … Take any man she see or get & salt pssy Ava great pair. Man finale run from both of them . Poor yak yak still waiting for a buss from Cali to New York still can’t make TMZ as dancehall fashion icon.

7. Yankee u ass sick Need ER THEY F**K UR ASS UP SHE THING THAT ASS LOOK GOOD KEEP THAT ASS COVER AT ALTIME.NOT A NICE SIGHT.MI DONT WANT TO SEE U IN THE LIGHT

8. I guess posh posh women didn’t find out about his 6 month old daughter with kadi the shower was beautiful

9. Jr P have the kanye west thing going . wearing a dress and always have that look when him taking pictures with him wife / girl and baby. damm the baby bump a stress him or is the fact that home girl in the party with the baby bump all up on him and him jump off them in the crowd upset cause him have to go home after him count the bar account.

1. I always look like that to me big head and skinny but you probably know him a long time. I don’t knowchim in person but from picture him always look so

10. He don’t look happy with jojo this is what happens when the love is obeah and not real he has that daffy look smh the tie look

11. WHY THAT GIRL SHERLY JUICE GET SO FAT (BLONDE WIG).. AND WHY SHE DON’T STOP WEAR ALL A DEM UGLY COLOR WIGS… ALL DA MEN DEM SHE A SLEEP WID IN A BK AND QNS AND SHE CYAA DO HAR HAIR?

12. @Cita, me nuh see wha u find attractive pon ET COUSIN JUNIOR P…The bwoy is a serious eye sore!!! :takut

1. Highly can you pls leave my man alone. From Movado dump mi I’ve been sad and lonely now JP turned my gray skies blue an u a fight di ting. Lawd man. Leave me and my man alone please. Even if mi happiness ina mi head leff mi mek mi happy no. Dwlll :sorry :sorry :sorry

13. YAKINI LUK NICE… YANKEE MICHELLE AND HAR YUNG MAN MATCH, DEM SEEM HAPPY. JUNIOR P FAVOR ONE BOBBLE HEAD TOY, HIM ALWAYS LUK DISTANT FROM JO JO.. DAT OOMAN INNA DI US FLAG COLORS MUSSI NUH GET DI MEMO OR A PASS SHE A PASS THRU…

14. Kettle a cus pot leave Sheryl alone she’s a very cool girl. Pink no worry enough juice is here for all of us. we all wear wigs & have pssy low sherly juice the name a bun u ‘ too bad everybody get juuce abaaaaay.

15. Jojo that outfit with that panty was definitely a MISS. I’ve seen much better from u, I understand it’s your man dance but missy it’s not that serious. Yuh claim yuh nuh worried but it’s apparent yuh know him is a ole dawg so yuh hafi come watch him. Sorry but pathetic and sad much

16. Jojo that outfit with that panty was definitely a MISS. I’ve seen much better from u, I understand it’s your man dance but missy it’s not that serious. Yuh claim yuh nuh worried but it’s apparent yuh know him is a ole dawg so yuh hafi come watch him. Sorry but pathetic and sad much

17. Den di lady innah di short weh tun side way, a photoshop dem photo shop dah color pan har bottom fi mek she look bad nuh true? Caz mi nuh believe seh she leff har yaard wid a bottom looking like dah…no sar..

1. Tinan mine she come trace u say har man love har multi color ass. I wonder what his view is like when him a dash on a backshot. Dwl

1. Cita, mek she come, my ass black, but mi mouth “blacker” but mi covah up di former proper proper, and is suh God mek it and no bleaching fi it, well mi wouldah bleach it if I gave a damn but I don’t..dwl. Fi di latter, well dah have it principle:time and place…lol

18. The facial n body language on junior p n his baby mama says a LOT. You can tell there is trouble in paradise .

19. @Anonymous 1:55, SHUT THE F**KKKKK UP!!!!! You sound dumb nuh f**k!!! Unnu out deh ah parade round like a ducking clown and nuh waan nobody deh shit! Sheryl or whatever the dumb bitch waan name look like and is a rass clown inna dem plastic ass, ugly ass wig and ducked up looking clothes and ah dat Tinan seh! SHIT! Yuh run come wid yuh stupid ass comment ah chat bare f**kery! YOUR DUMB AS MAKES NO SENSE! AGGRAVATE THE SHOT OUTTA MI! Whether the bitch waan cool or warm, SHE IS A FRIGGING DODO BIRD! DUMB ASS, STUPID ASS, CLOWN ASS BITCH!

20. Auto correct gave me a lot of Typos *f**king clown*, *nobody seh shit*, *f**ked up looking*, *AGGRAVATE THE SHIT OUTTA ME*, *

21. Junior p n his bug life friends what a bunch of weird looking aliens jojo go buy clothes n stop wid that fool fool dress maker shit it don’t look good! Ava n shorty ugly een
    Junior p need fi retire his old ass, grandpa need to get with Angela jet set
    That look ain’t for u boo! Head too big n u too short u look old school

22. If you mixed Lil Wayne, ET, and Yoda in a blender you would get Junior P. Jojo you have braveheart breeding for that manarexic alien.

23. The pregnant lady has a pretty face ..why does her bf look so unhappy ..and the lady in the shorts why is her ass so black

24. Michelle needs a fat transfer on both of her legs, they are like sticks (tough looking sticks) lol

25. WHAT AT TIME UNNO HAVE FI AH WRITE PON PPL BUSINESS. NESHIA AND POSH STILL GOING STRONG YESSSSS. WHO GOD BLESS NO MAN CURSE. KADI BREED FI POSH POSH AND HAVE HER DAUGHTER. POSH POSH NAH LOOK PON KADI. KADI NEVER KNOW SAH PICKNEY NAH HOLD AGAIN. HER PLANS NEVER WORK OUT BECAUSE POSH POSH STILL NAH LEAVE NESHIA. PICKNEY STOP HOLD MAN LONG TIME. DAMION N HIM WOMAN LOOK GOOD. JUNIOR P AND BABY HAVE UNNO HEAD WEAK. THE TIME UNNO TEK INNA PPL BUSINESS UNNO NEED FI GO SORT OUT UNNO LIFE. PEOPLE AH DROP DEAD EVERYDAY UNNO NEED FI GO MEK SOME MEMORIES WITH UNNO LOVE ONES INSTEAD OF BEING IN PEOPLE BUSINESS.

26. Just my opinion. Jr always have that weird expression. Mi wish y’all would stop with the foolishness bout man nuh want dem Woman. Clearly he did caz him breed her. Cho! Unuh stop the hate man. & stop chat faaut bout di girl nufi ina dance b/c she a breed. If a did somebody else dance den I would have an eyebrow up but is her man party. So stop it. (side bar) Jr kinda strange but I am oh so attracted to him. He really has a nice smile. When he does smile. I won’t let my thot ways get the best of me though b/c he’s an easy conquest for me. Hahaha. But I respect their relationship & i like them as a couple. (just my opinion) JoJo looks very nice. I love the outfit girl.

I was wondering about Ven breasts. Dem look like dem infected or a rotten. But I guess that explains why it look so. She just had something done to them & I guess she couldn’t wait for them to heel before she cum pah-laaff pon wi. Go chroo Ven. You did look nice to. A breath of fresh air from your normal skirt suites and American Aparel Shorts. Wait. She did have da damn Chanel bag deh? mi hafi go look again. Cause you need fi give dat a rest. The rest I just simply can’t

Da ol woman deh in di white frak, low hair cut & di studed bag. She nuh know when fi retire? Pupa Jesus man. She must tired a day time. SMH

27. ok so its cute for man to be married and get someone other than his wife pregnant. oh please!!! Niesha is not happy she looks ashame and miserable. and yes posh posh is taking care of the baby and kadi. niesha knows she is sharing her husband. at least you and posh make up after months of fighting you finally get over it.

28. YANKIE MICHELLE A MAAAAAAAAAD UNNO LEAVE THE GIRL ALONE SHE HAPPY AN UNNO SAD GO LOOK ALIFE UNNO GRUDGE R NO MATTER WAT UNNO SAY R MAN NAW LET GO RAAAAAAAAAAAY.

29. JUNIOR P ALWAYS HAS THAT EXPRESSION HE DOES NOT SMILE AT ALL FOR PICS HIM AND JOJO CAN BE TALKING AND LAUGHING UP A STORM AND THEN AS SOON AS PICTURE MAN COME ROUND HIM PUT ON HIM SERIOUS FACE SO ALL U PEOPLE CHATTING OF YALL MOUTH NEED FI STOP IT IF DI MAN NEVER HAPPY WID HIM WOMAN DEM WOULDNT DEH THE PROBLEM IS YALL WANT THEM TO BE UNHAPPY BUT ANYBODY WHO KNOWS THEM LIKE THAT KNOW SEH HIM HEAD OVER HEELS FOR THAT GIRL BUT THATS IF U EVER GET THAT CLOSE TO ACTUALLY HAVE A CONVERSATION WITH THE MAN AND U WILL SEE FOR SURE THE RESPECT HIM HAVE FI DA GIRL DEH!