WHEN YOUR EX TEEF YUH CLOTHES GI HIM NEW WOMAN

What beat mi bad a how she kak up ina di poop henna…Yuh know dem man yah a some endangered specie …cause to God it tek a special lowness fi teef one woman clothes give di next.
clScreenshot_2015-05-25-14-44-41-Optimized

0 thoughts on “WHEN YOUR EX TEEF YUH CLOTHES GI HIM NEW WOMAN

1. See how women stay? Why she nuh cuss the man? Poor girl might not even know say a that gwaan. If my man come with a nice outfit say him buy it for me I’m gonna put it on and cock up too. This is like when u find out your man a gi yuh bun and u go fight the next woman. U shudda shame fi have a ex weh do them nastiness deh. Hope u choose better next time.

2. Same so @ugh. But maybe the man didn’t even give it to her. Maybe she see di suitcase an him lie to her about who they belong to and she just help herself to them. Smh. She cursing the man but wait….there is more to this story so I’m waiting. Sender what else is there. Lol. She looks nice ina the skirt though. Lol

3. She nah cuss di gurl, she juss a show u how man disgusting and have no morals..Shes actually laughing, and Im dying cause its funny as hell. And no, me nuh know di sender at all, but dats how me interpret di story here…Waieeeeeeee, pup-eena tun up!!!

4. And she know she guh research di girl…a chat bout pop up inah a timeline, please. she had an idea of who the girl was before she went on her page….lame ass. And,is only one of those skirts mek?

1. Same thing mi a seh, bitch know who the ex deh wid long time, the only way mi cinvince if she post a pic of herself in the sed skirt

5. I hear about one that carry a gal go to Las Vegas for birthday, and let the girl buy some real nice clothes that him choose, when him done, him tek time thief them behind her back and give him next woman, woooiiiii yuh think them dutty man here easy, and trust me the other really never know, and every woman brag and boast when them get gifts from the man so we can not blame the girl.

6. Its a nice skirt though.I doubt the new gyal would be so brave to tek it and tek picho inna it knowing is har man ex own.Chill my girl maybe uno have the same taste weh she buy or get fi herself

7. Hide face nah say a word I did the same thing give my x clothes to the new man at the time lol sometimes I’m just haffi laugh out loud and say thank God for changing me I am a woman to

8. Liar sender ,u act like riri, or beyonce that have things make custom for them only ,I see why the man move u up ,you mouth and Matey look good inna it who wear it best cause matey look good a baaaay

9. Is another Mario dope boy saga. Dwl met member when him thief the girl clothes n cum give Nackeisha top west fi wear when har baby shower.. dwl lmao mi cya manage dem wicked man ya. Poor girl mayb nu know a fi har skirt. Man Wicked bad

10. wow i give my man things to give his family in jamaica and him give him ex baby mother some a them see her on fb in my dress i ask him about it you know him lie about it.i was like wow and i know the poor girl don’t know smh

11. Why unnu ah cuss the sender???? It’s not impossible! And I 100% with @Highly, the sender is not cursing a soul. Y’all acting like the story is sooo farfetched!?! Hey, mek mi tell unnu dis, man DEADLY, but yuh have some DANGEROUS gal ah walk dis earth!!!!! If I ever tell unnu some ‘tory but CLOTHES!!!!!!!!!! Why some of you questioning the sender’s credibility???? My mom was a Higgler, and CLOTHES AND BOOT mek mi see some colours inna ppl yeye! Berger and Sherwin Williams nuh format dem deh variations deh yet! Some tings weh mi see some opportunistic, so called “friends” and strangers do and seh, fi a piece a clothes or a shoe from me!!! I can just imagine her, going to the ole fart house, and from she see di suitcase har skin start scratch har, caws she KNOW seh ah him “foreigner” ex lef it deh, suh she cudden WAIT fi him guh inna di bathroom, as him step outta di room she mek haste open up di suitcase, haul out di skirt and dash it unda di bed caws him on him way back, den she tek har time crotch it afta him done f@ck out har red eye ole! Yuh tink dem easy! Di man probably nuh know shit but di skirt! Anything is possible. TRUST and BELIEVE seh dem gal yah DEADLY! If dem can teef WET clothes offa line….! Watch har too nuh, how she cock up pon di DUTTY PUBLIC SINK inna di gal tings!