KANISHA YOU ARE A NO GO

19 thoughts on “KANISHA YOU ARE A NO GO

1. Everything jus fi seh u an di man deh! Bwoy some woman! My dear God go with u, dem situation yah never end nice!

2. These chicks be bragging over baby momma status smh I never get them, shameful and disgraceful behavior over a man weh cyan tame.

1. What her kids name?. But if you look through bassa and Kanasha old pics (the few that they probably didn’t delete) same so him did under hat post dem. Not so pretti miller have too much for A set of no good youth. Kanisha may be crazy and poor taste is me but she have her job and lives comfortably in America. Bass fi go look some ambition. All this because kanisha a go be down there of Xmas? Kanisha to go from Jevy to this is truly ridiculous.

3. Prettimiller run Bassa one more time. Weh Kanisha nuh know is that Bassa want back Prettimiller but him nah pull nuh weight. She have a new man and him vex. Kanisha can stay dem mek collage wid Bassa and beat up har chest a she alone want him. Bassa need fi guh look a work and stop nuff up himself, social media a gi him a hype. Prettimiller big up yuh damn self. Weh dead beat fadda a guh????

4. What is wrong with these low budget gal an dem man problem u noh si dem a war over ppl nah pay dem ..dem rent , ppl teif dem investment etc etc every day a man man man omg no sah no wonder d man dem deal wid dem like waste cause dats what dem is omg

5. December just start and Kanisha mek pinkwall again, Met yuh a gi out award dis year,cause she need fi get into JMG Hall of Fame. This more than serious. Every month suh??

1. Mek sure di psycho get most frequent pon yah cause she mek it every month!!! I don’t know how she love current affairs suh.

6. @PRETTIMILLER get over kanisha n bassa its obvious you keep putting them on pink wall.. FOR WHAT??? if YOU DONT WANT HIM WHY U SO WORRIED ABOUT THEM ..LEAVE YOUR BABYFATHER BUSINESS ALONE …YOU MOVE ON N OBVIOUSLY HE MOVE ON TOO…GET OVER IT NOW ITS SICKENING EVERY WEEK YOU GOING TO PUT THEM ON PINKWALL ..CAUSE YOU DONT LIKE KANISHA …THAT GIRL DONT EVEN SEE YOU MUCHLESS CARE BOUT YOU …SHE JUST A LIVE HER LIFE ..ME NO SEE IN NO WAY SHE TROUBLE YOU .YOUR ONE OUT OF HIS SIX BABYMOTHER ….WHY ITS ONLY UR NAME ALWAYS A CALL PON PINKWALL ..GROW UP .. N JUST TAKE CARE OF YOUR CHILDREN ..LIFE GOES ON ..WOMAN TO WOMAN..STOP IT

7. But bassa and prettimiller never leff so what’s the big deal about they have a child together and him want her a kanisha need to find her self a man in America.prettimiller and bassa together back him want him babymother and what so her name always a call with him I guess what bassa doing don’t trouble her prettimiller big up yuh self she is the only babymother he still with low the ppl them life

8. LOL HIM WANT PRETTIMILLER WHERE ???ME CONFUSE HIM DEH WID KANISHA A JAMAICA N KANISHA DEH A HIM HOUSE WITH HIM FAMILY ..SO WHERE WAS PRETTIMILLER ..AND IF ME SEE A GAL PON IG A POST MY MAN UP ..ME WOULD HAVE TO ASK HER N ASK HIM WHAT THAT ?? SO PRETTIMILLER COULD NEVER DEH WID BASSA SHE MUST JUST A TAKE A BACK DOOR F**K …TILL HIM WOMAN KANISHA COME A JAMAICA CAUSE ME SURE SHE NO DEH WITH BASSA …NOT THAT PRETTY GIRL WITH SENSE WHO ME SEE ..SO MISS REAL TALK GET YOUR STORY STRAIGHT N COME BACK AGAIN CAUSE AS FAR AS ME CAN SEE BASSA IS KANISHA MAN CAUSE ONLY SHE ME SEE A POST VIDEO N ALL KISSING PROFILE PIC …NO GAL CANT RAMP WITH MY MAN SO …THAT COULD NEVER BE MY MAN …SO PRETTIMILLER NEED TO GO SEE A PSYCHIATRIST IF SHE THINK BASSA IS HER MAN AND DEM NO LEFF…LOL A WEAKKKKKKKKKKKKKKKK

9. @REAL REAL TALK yes at your statement if kanisha is u a write this are a yuh friend I don’t care who the f**k you are nothing rong if she wah pose up kiss pics with bassa she alone a clown and if kanisha man call a late night are a early morning a him and prettimiller live my she don’t want to go at his family yard weh everybody go there suh all the gal them go there is not kanisha alone go there lol wats your point you feel she special dwl ! So Mek she Gwaan send her money him and prettimiller a enjoy it weh clown a go

10. Suh yuh think prettimiller can’t pose pic to lol with she and her baby and r baby father …….kanisha money a spend so she don’t need to prove nothing to no one more ova kanisha is the clown get real cause that boy have a bag of kids what there for her to a prove with this bag of pics dead last she a come boy block she every mins and chat she say she false so more than that she wah mi nuh rong prettimiller from don’t pose one pic with dirty teeth bassa

11. All this and that saying kanisha say she a firstlady so how ur man can’t pose a picture with you lmaof ……..and next thing you always a comments and your man pics and him not putting you up and him not commenting on your pics either you doing all the hype kanisha dead last gal bassa never put you up on his page bitch yuh fool like I bet u mi life he will never gurl yuh come like a desperate bitch the boy tired a block u and delete and ball and beg him fi open his page lol and few pics you have a pose with stale now you know when boy want gal bitch a suh yuh walk round and trick the man them with false hair and makeup like you a somebody bitch yuh come like taxi rute kanisha a wah fight yuh bitch lol the boy done yuh and say he don’t want you a yuh money him want don’t feel special bout you go his yard and meet family lol kmt all of bassa woman go there you is not the first are the last is going to go there gurl weh family ago you think they going to tell you nothing if a next woman go there jungle a nowhere fi nobody want to go get real girl lol

12. prettimiller get a life cause bassa block you off of him instagram everyday n twice PON SUNDAY BITCH GET A LIFE ….BASSA LIVE WHERE WITH YOU N SLEEP WITH KANISHA EVERY SINGLE NIGHT ah JAMAICA YOUR A DUMB LIEING BITCH ….YOUR ONLY FOOLING YOURSELF ..YOU CANT LAUGH AT NOBODY CAUSE YOU KANISHA N ALL OF BASSA WOMAN IS FOOL CAUSE HIM DONT HAVE A POT TO PISS IN …SO I DONT KNOW WHAT THE F**K UNNO A WAR BOUT THIS LOW LIFE FOR …GOOD MAN IN AMERICA N JAMAICA UNNO NEED FOR GET ONE..BOUT MONEY… GWAN MAKE MAN FOOL YOU… DWRCL

13. What is this prettimiller is the talk bassa want you all who a talk don’t know one f**k lol let me tell Uno to all the clown bassa and prettimiller get back since lately so when kanisha was in Jamaica they never together ……lol but they are back together they live back now so me get it and this is so true so I don’t here say kanisha a come December so how she don’t reach but prettimiller nah war a kanisha a throw words dwl he don’t block prettimiller that’s a lie I see she like one of is pic on ig ppl wicked thou he said he want to settle with his babymother from is mouth I think he love prettimiller but he just bad she give him a nice baby girl thou she sweet well kanisha must know if is her man cause he and prettimiller live back lol them wonder wat him can talk to kanisha cause no early morning are late night lmaof but him block kanisha I here every second on ig lol

14. Can someone tell me what’s the big deal about this man life ……if he and prettimiller his babymother want to get back what’s the big deal about and who him want if kanisha want to sit in this she is a fool cause if I meet a man who get a young baby I would not date him first I would find out what’s the problem why they are not together any intelligent woman would do that she did not do that she run with what bassa tell her and start put up pics and hype and don’t that dube can’t tame prettimiller don’t do nothing the baby young so if she want to give I back her family a chance nothing rong at least he man enuh to go back and tell her sorry and he want back his family leave the the girl when you hate ppl u talk a lot about them where bassa now in prettimiller bed with his daughter I know for sure she live close to me ppl talk too much