WE NEED DI MUS DAT STARTED THIS FUSS

Hello don’t even hide me id a bl***t…this nasty gyal name krisan peckoo wah used to guh a anchovy wah suck cock fi go ina brushy bus front n nuh tap gwan like she rich n she nuh got dry shit in har ass wid har nasty sorey hore out body n nuh tap gwan like she a smby true she ago a comc she all a f**k forty add year old Dominican chef man from outa iberostar fi money n nw him lef har clothe n gone bk home this b*tch f**k f**k n suck dung mobay fi get tings all a beg me man money wid ar nasty self

brushy

7 thoughts on “WE NEED DI MUS DAT STARTED THIS FUSS

1. @ 2 Sugars & Milk….for those of us who bawn behine cow and don’t know what the “bus front something” is, please explain.
    Respectfully,
    William R Small

2. Lol a Willy, it’s a “status” of sort. Women/girls use it to show some form of ownership and rank in a di man life. There was a taxi man in my community “Browm Man” every morning and evening him wife Loretta in a di front a the car. If somebody else in a di front she kindly ask them fi go round a di back or wait pon the next trip. Loretta was like a duckta inna the 5 passenger vehicle and wha hot she nah pay no fare. So bus/car front is like today’s Instagram snapp or Facebook, if you there you titled (well inna dem mind atleast).