KASI DI TRAILING NAH RERK

USAIN

Met!! mi think you need a source a fiction a night time pon di weekends….

kasi all drive in a party in a usain range and is like him get word seh she a come and left immediatelyyyyyy… mek a new post fi dah one yah!!

31 thoughts on “KASI DI TRAILING NAH RERK

1. Whoever send in this news about Kasi and Bolt really have alot of time on their hands. How the heck you know every minute details of their relationship..sheesh

1. Same thing mi say. How do you know when and why he left the club? The mixup sweet but dis one want likkle sugar.

1. a nuh me alone see. mi just ketch di rake when mi deh a di location like mi rass n memba when me see a post over here

2. This is what she put on her twitter page the other day, maybe she’s sending a message:

“My revenge isn’t malicious; it’s warranted.” – Drake.

Let it drive you to succeed.

1. This tweet had nothing to do with sending a message. Kasi just nuff and everything trending she’s in it. Everyone was talking about this Drake quote so of course the posted about it as well.

3. I can bet you that she isn’t invited to the Jamaica premier but she is going to show up anyway, just to save face.

4. The ”uptowners” have absolutely no identity dem come inlike the part of black americans that is lost but only ting di ”uptowners” dem lose demself and identity by gobbling up di whole a farrin jargons/slangs/music/mannerisms fi nuh look too local. Im wondering if some a dem know how dem sound stupid a try twang and look pan di drake him now dem a go ina club a bop to drake and dem cant even get di words dem up and out pan drake beat because him accent different from dem and dem cannot ketch up..Whey she a business ina drake quote bout? Go get an identity Kasi

1. It is not “twang ” it is called the “sophisticated” talk :ngakak nuff ghetto and country rent apartments uptown and galang like dem born in a it smh lost lost lost they all wannabes… naa seh people cant and not to live nice places but when the identity gone? its another case! Trying to keep up with the joneses

1. @G you know di runnings man!

Di mount a dem come from ghetto and country and get loan or borrow money fi go rent apartment, buy clothes and boot and go pon di social scene so ppl can see dem and try see if dem can ketch some big money ppl fi mine dem!

2. Nuff a we “country” ppl. Grow in better house than the apartments unu a kill up for a town..smh. don’t even know what is a yard. XD! tap e!

5. MI SEE IT WITH MI OWN TWO EYES WHO DONT KNOW WHO BOLT IS?
    WHO DONT KNOW SAY KASI A DRIVE HIM RANGE?
    WHO DONT KNOW SAY BOLT A F**K PON KASI?
    ANYWAYS MI DEH A DI DANCE, THIS WASNT THE CLUB AND BOLT WAS THERE WID HIM POSSE!! SOMETIMES YOU AFFI FI TEK 1 AND 1 AND MEK TWO…. SHE PULLED UP AND PARKED AND WAS STEPPING OUT WITH HER FRIEND/FRIENDS BEFORE YOU KNOW IT HOMEBOY DISAPPEARED WID HIM GYAL DEM AND HIM CREW!! TELL ME KNOW….. IF ME DEH WID “DI BIG MAN” AND HIM DEH A ONE PARTY AND ME APPEAR WHETHER HIM TELL MI COME OR NOT AND THAT IS MY MAN, WEH DI BLOODCLAAT HIM GONE? ME AND MY MAN CAN PARTY TOGETHER TO N HAVE FUN… NUH AS ME REACH YOU A DISAPPEAR…. WEH HIM RUN GONE? WHETHER SHE A TRAIL HIM OR NOT THAT NUH SUPPOSED TO A HAPPEN IN A NUH PUBLIC RELATIONSHIP CAUSE WE DI PEOPLE A WATCH.. AND IT WASNT LIKE A 4 O CLOCK IN A DI MAWNING WHEN YOU WANT LEAVE N GO HOME OR 7 IN A DI MAWNING WHEN BOAT RIDE JUST A DUN AND WE A GUH EAT SOME BREAKFAST A NUH ASUH A SUM BAD 1:30- 2:00 WHEN PEOPLE JUST A ROLLLLLL OUTTTTTTT!!!! ALL HIM VIP SECTION A FICTION EVA FULL A GYAL AND MAN.. CAMOUFLAGE!! KASI IS NO WIFE..ALL SHE A GET A OWNERSHIP…MI NUH WANT DEM RELATIONSHIP DEH! MI WILL GO DEH WID BILL THE BILL COLLECTOR WEH NUH BODY NUH KNOW SO MI NUH GET NUH PUBLIC SHAMING

6. Kasi ago crazy Neeky and Yanique a lick weh u foot see neeky recruit pinkks fi bolt , both a dem inna fiction with bolt n none nuh care dem just waa dem dollars.

7. The neeky girl a one a him woman…. have a lil cute face but doubt bolt ago tek har up like that, Kasi not worried about her . Har IG name is neeki_baby

8. Neeky not worried about kasi either she Just a f**k n collect the gyal mean business she ain’t looking no wife title ,as him reach back from London them deh fiction together go check out bolt snap .