WHAT A LEHLEH AS DI PERSON COMMENT IN COMES IN MRS WEIR SHE COME ANSA OOO…
10 thoughts on “KETCH WEIR PAGE”
Di girl comment right still, no matter what him do ppl will always remember that comment!
And n matter what nobody waan seh, I hope people realise seh him a karma box Warren down to size! And that’s why u nuff gwaan certain way and a hype pon ppl!
i agree with the “fan”, warren got a one hype with that bronze medal & think him did reach. He is very disrespectful to women & acts like he is special, him tek up di big foot plank gal lexi who looks very manly & dem hype pon IG like dem happy. Me tired fi tell ppl fi stop idolize those instagram relationship cause 95% of them not real. Weir flop out bigtime, dutty lexi get some ambition & stop run dung di dry head ugly face bwoy. kmt unuh look foolish. I hope 2017 is the yr yall IG thots get a life.
Karma box him down fi true, remember when him was so f****ing hype and all diss him ex girlfriend the one who he was with before him get the little fame. Not sorry for him one bit
Di girl comment right still, no matter what him do ppl will always remember that comment!
And n matter what nobody waan seh, I hope people realise seh him a karma box Warren down to size! And that’s why u nuff gwaan certain way and a hype pon ppl!
thats so true
i agree with the “fan”, warren got a one hype with that bronze medal & think him did reach. He is very disrespectful to women & acts like he is special, him tek up di big foot plank gal lexi who looks very manly & dem hype pon IG like dem happy. Me tired fi tell ppl fi stop idolize those instagram relationship cause 95% of them not real. Weir flop out bigtime, dutty lexi get some ambition & stop run dung di dry head ugly face bwoy. kmt unuh look foolish. I hope 2017 is the yr yall IG thots get a life.
PS. gm MET
what fat girl him diss? i missed it guys what did he say exactly? him too hype fi true and god a cut him down
Lexi stop go a school ?
I still want to know what this gentleman does ?
I dont know y ppl make this trying to be a has been feel special. Weir fi gweh and go look a 9-5.
Weir it sticky pon u but fi tell d truth u did too hype and a dat mash u up. U win d bronze and feel u mek it and it was probably luck .
I guess now u realize that a lot of hard work goes into maintaining good results.
Karma box him down fi true, remember when him was so f****ing hype and all diss him ex girlfriend the one who he was with before him get the little fame. Not sorry for him one bit
trust me serve him right