KILLA WORSE DAN A COOLIE DUPPY NO MAN!

17 thoughts on “KILLA WORSE DAN A COOLIE DUPPY NO MAN!

1. If we are to be honest Vegas concept was creative and these are the type of performances we need for our hard earn money when we go to a show. Bounty’s thinking is one of the reason why our local acts stay local.

1. True words. Met, if you put one Doberman picture beside bounty I wonder if him we see 2 dog or one.

Him need fi lo de man because its simple costuming during performance and millions of men dressed like this during the time period of this music genre.

1. No woman would find it funny if smaddy a cyadd dem seh dem look like a man likewise a man would not find it funny being called a woman..Bounty too old now fi this kinda ting..Him put it up and realize Vegas took offense he should have ended it right there

1. YU TINK A KIKKLE TIME ELLINTON GO INNA HIM OFFICE GO SI BOUNTY
      A DISPATCH POLICE ,,,,AND DI PLACE TINK A HENNESY ……YE MAN ALL UP A CAMP BOUNTY REACH AN A TELL DI SOLJI SE IF DEM NUH SALUTE HIM ,,,HIM A GO PUT DEM INNA DETENTION…..HIM TEK DI GENERAL TING CRUS :cool