LA 100 MAN SIMONE

LA Simone remember we use to be friend and yo u always talk bad bout me to the man only fi find out seh you did want a f**k offa him. I taught we were friends now u just a walk a clean up dancehall… simone you body wa mek over yo face tuff rest dancehall aand stay home u nuh ready fi this. weh the use yu ave a Pum pum and cyaa control that LA Girl she a walk and a f**k everybody man in the party world trying to make a name for herself b*tch. Imagine u ina the dance dem n 100 man can seh dem f**k yo

10 thoughts on “LA 100 MAN SIMONE

1. oh, oh grandma is getting it in…go grandma. It’s funny how these so call hot boi sleep with these old ass chick and then want to hype. I hope she put it on them and keep them wanting more.

2. Who really suh desperate to f**k her she look like man herself lmaoo. No sah she fi get f**k Ina dark bitch ugly nuh rass

3. me ask bod if a f**k the woman eno and him tell me say wey him a do wid that big ugly woman and me knw a lie the boy a tell eno smfh me go har party last year fi see if dem a f**k fi tru bout him neva go dog shit dem

4. Nuh bout a year her man did dead and I remember she an Matterhorn show down over her son when Matterhorn post him pictures
    Simone can’t do hair a caress gal from long time

5. all har so call sister chat her wid me wen me ask her if bod use to f*k har sister she so she don’t knw but tru me neva care who wanna f**k him at dat time cuz me take ova now la girls eno name bad a road man dem a talk eno bitch eno is ntn go look a life

6. But dem say a 100 man n a only 4 mi see dem put up a guess some a dem afraid fi put up fi dem man mi na lie fi a old gal she a gwan if she can get a 100 man n a two years now mi she dey a road unno betta hold on pon unno man tight La … Girl a come ……. fi a old gal she have unno thinking and pondering mine unnu get cancer ah do brain.

7. And you miss carefull why the f**k u ah hide under a fake f**king name we know who u r miss carefull aka Keke aka lick out botty freak ah do weak. All the lick and f**k and suck u ah do u need fi gel lessons from la girl, la ol girl. U Nuh see ah 100 man. U nuh see seh ah unnu ah talk, not the man them. She’s doing something right, ah unnu ah bad mind har. MISS CAREFULL AKA KEKE/FREAK AH DI WEEK. Suk hood keke.