LENA ALL EYE ON YUH MAN

Hi Met-

Hope all is well on Pink wall. Met mi nah tell no lie, every time mi see lane British Man, mi waan wet up miself! Lol!! God know Metty. Mi seh di bwoy tun up Loud met. So today mi get a prips pon Lena page and mi tek off some hot pics. Di young man body hattta dan fire Metty. Him Tattoo dem shot! Mi happy fi Lena Jah know. Mi see Lady Saw a pose up to Met. Mumma Saw love him off to…lol!! Big up yuself Lena. You large wid dah man here. Enjoy Pink wall.

Lena 2

Lena 3

Lena Man 1

Lena man and Mumma Saw

0 thoughts on “LENA ALL EYE ON YUH MAN

1. Lena, Jah know….this bwoy is hot but I doan know why, there is something about him weh mi nuh feel so hot bout…

1. Looking at the body language, I can see seh dis bwoy yah not feeling you as much as you a feel him.
    2. This bwoy look good and him know…this bwoy is all about himself and weh him can get from you – a so mi feel.
    3. If I were you, me woulda cut back pon weh mi a give him, and see weh him up to, cause you cant tell me seh you nah mine dis ya cocky yah.
    4. Tek note: If a you a send in dem picture yah to Met (or your combolo dem) be cautious; this bwoy look like a thief without a gun….. a dat mi a tell you…….. AND ME NAH DUN YOU…AS MET SAID BEFORE, NOTHING IS WRONG WITH BEING CAUTIOUS!!!!!
    :tkp

1. I see no lies none of these ladies of certain ages love props up with these kids and these kids only looking a sugar momma.

2. On the other hand, dat tattoo artist deh weh him have, tun right up!!!!LOOOOUUUUDDDD!!!! Dem tattoo deh badddd. Mi love dem…..

3. what can he do outside of the bedroom ? can he speak standard english ? Does he have a degree ? or a high schooll diploma ? a legit job ? what’s his claim to fame apart from looking good and with Lena ?

4. Speaking of Saw my friend in my head, I saw the hubby the other day I said where do I know him from, of course the famous pink wall, him no hard fe look pon.

5. Big up Lena, me glad to see her so happy. Every picture I see her with a huge smile. Yes him sexy and look good and if he makes her happy all the better. Watch how the snake dem ago crawl pon dem belly fi try mash up dem life. These days people just don’t want to see people happy with them relationship. Already right here the shade start throw, why him can’t like her for who she is, why she have to be mining him? Some younger men just happen to appreciate a mature woman. P.s a college degree does not guarantee a man isn’t a shit house.

1. Which street him live pon mek I go stretch mi 2 foot dem.. :travel :travel :travel…just kidding. He looks okay…I am not a tattoo fan but I must say his are done nicely especially the hands praying.

6. How much story lena ago send in bout har man? we get it, u find a young man fi mind and him a gi yuh di good loving weh that platypus cudden gi yuh. On to the next topic.

7. Sweets…I didn’t say if a man has a college degree is a possible shit house or not…I am just saying that it’s another perspective to look at…some men look darn good and cyaan reason at all…..

8. @2:31pm You see it to right???? We ano fool roun here….we know de tekka dem. And for the record; my opinion nuh humble….dwl. All who waan play hypocrite and stifle dem conscience a fi dem business. Mi a talk weh mi see!!!!! :travel

9. Lena you are a nice looking big women, and I love that you don’t over do your look. But I never actually saw your age till you start pose up with this bwoy. I dont like the way you always have this desperate over eager look on your face when with him. He doesn’t look to bright and might be fine playing the role as the eyecandy / trophy in the relationship. But even fools have friends that do math and can explain decades.

10. This is a Reply to Anonymous: I really want to take a minute and say a few things to the ‘covetous coward behind this moniker. Let me enlighten you and the others on this page why you choose the name Anonymous and why I called you a Covetous Coward; You see…an Anonymous person is HIDING. Hiding from something, someone or in this case, the truth. Covetous means -having or showing a great desire to possess something, typically something belonging to someone else. So you see Pink Wall, This covetous Coward called Anonymous is hiding behind her disguise simply because she WANTS something that she CANNOT have. But now that I have intelligently defined this coward, let me take my heels off, pin up my Malaysian, grab a mic and step forward to really reply how I want to. Unuh ready?

Dutty Nasty Jancrow gal whe a go pon Lena page everyday and dun out har pickcha dem fi see how she a live, guh suck out youself! You too bloodclat badmind and red eye. Its Obvious that you nuh like Lena for whatever reason but yuh fi stop being a coward and show yuh self so mi can dun you out fi Lena. Thats all unuh do. Jump pon pink wall fi see who a get chastise and send een proponganda pon people whe a do betta dan unuh. You same mud up mud up rasshole. God know seh mi nuh know Lena personally but mi a watch you same gal from this page and everytime dem mention har name, you jump pon di girl case and tek har on. You pum pum nuh good gal dats why you so bitter. A Lena clothes yuh want. A Lena man yuh want. A Lena money yuh want. A Lena Ambition you want. Go si dung pon a glass bakkle and hurt youself. You sad and mad ova tings whe nuh concern you. Mi nuh like Badmind people. Everybody fi happy including you ..yes you. So if a did you and somebody on here a mess wid you, mi wudda tek dem on to. Mi nuh like badmind and grudgeful. If you nuh have nutten good fi say bout people even if you know dem good good, shet yuh rass mouth. Dis goes for me, but Jah know mi bex star. Yuh bex mi wid you badmind and jealousy. Go inna di mirror and scrub yuhself with di same steelwool you use pon yuh bun up bun up pot dem and pray fi a betta heart. If yuh stay bitter so, you we dead wid heart disease. Mi nuh want nobody tek mi on. I am only talking TRUTH. If unuh like mi comment…a so! But the truth is the truth. Anonymous, mi nuh want hear nan from you my girl. Save the rebuttal fi somebabdy who care. Mi have fi get dress fi go lock mi store. Yes, mi store! Blessed and Highly favoured. Resoect due to all a de hard working woman dem who support dem one a nedda and big up who fi get big up and nuh chastise nuh other woman because a badmind. Whatever you want, you can pray and work towards it to. Gunfire pon a badmind bitch!

1. Gal go sidung cause ur anonymous as well. U a wicked bout u no know Lena that must be because u r Lena. If u no know Lena n teck time from u store fi come write dis essay what if u did know har n jus so u know even the people who aren’t anonymous on this post u still cannot know who they are fool fool gal as this is a blog site so please to f**k off n Lowe we Mek we blog!!! In case u never know we nuh like read essay roun here!!!!

11. As I said b4 he lives with his babymother in toronto he was serving years in prison and breed up the babymother again she is pregnant so all this talk about this old face gyal needs to fall back and go find someone her own age that can b her son nothing more nothing less!!!