LIFT UP YOUR HEAD PRETTY GIRL

Look how dejah nice n pretty, clean piece a fatty but ah swear she too attention craven meaning she’ll do anything for attention. Mek a try summarize it fi yu

She did deh wid dis ute weh work inna (Edited), rlshp started good I’d assume however everything tek a turn fi d worst! Bwoy start disown har, start dis har up pon d plaza till one day she go to d bwoy n him start shout say him nuh want har a she want him fi suck him hood and why she nuh tell ppl she nuh feel good if him nuh come inna har face. Gyal get fraid and call police till har mom lef from port royal and come a 3z mi seh!

After all of dis embarrassment weh Mek she nuh work fi 2 days inuh gyal still find har self in another predicament over a next man!!!
Dis ute family own additional touches zeen, one day gyal see bwoy n start walk down bwoy family a tell dem how she like him and she want him number till one day dem tell him n him say kool. 2 wks after big commotion pon the plaza where as gyal start walk dung d ute fi har phone weh she give him n a tell ppl say a lend she lend him till d ute get pissed!

In the midst of him being pissed him blurt out “wah Mek yu nuh tell dem why yu gimmi d phone! Why yu nuh tell dem a pon d beach we deh n yu kneel dung a suck me **** n yu heavy foot bruk me screen mash it up” mi say dream and dreamers I did nothing but shake my head… another suck *** story? Another random boy? Another moment at yu business place that’s is not uplifting your brand but tearing it down? Cyaa wull up yu head and try change?

Den again gyal go buy har license and go rent a car from Stacey weh own crayfish. Gyal know she can’t drive good but I get it you want everybody to see you making moves right? Long story short gyal crash Stacey car I know not wat became of that case but I can assure you as always it did full a drama!

And me nah ask yu fi post dis fi hurt har but so she can feel bad in herself knowing that.. well.. 30k ppl know her business and that you no longer have to do what your doing for attention, work yu money, save yu money, invest yu money and become a respectable young woman, show the naysayers including myself you can become something, be a caterpillar and evolve in something beautiful cause gyal yu have talent!!!! A substance over hype young girl not the other way around.

Make sure 5 years from now yu have tings fi show… good gosh man shut we up nuh guddy. Leggo offa some a d waste gyal yu keep as friend especially d miss shanique she ‍♂️ Is a next story dat! Associate your self with people who wants to elevate..
Be reminded that if you want to be somebody, if you want to go somewhere you have to wake up, smell d coffee and pay attention… should you wish to grow let go of what is preventing your growth. Young gyal fi be respected and the rate of which she is going clearly shows she isn’t and again that’s nothing to be proud of!

11 thoughts on “LIFT UP YOUR HEAD PRETTY GIRL

1. Gm all,

I must say Sender you are very thorough to uncover all these precise details about Dejah!!Every crasses that reach Dejah it look like yuh did deh dere..just happened to even ketch every wud n actions live in living color! !

Yuh sure a never your elbow or kneecup never bruck di yute’s phone screen when you hitch up too close a tek een the suckings!??Dejah kindly present yourself or send a representative so we can hear ur side of the story. Indeed if it’s the way Sender says it is ,we won’t be partial to you over here and will be quite cruel to be kind for your own good sweet Dejah!

2. stop sending yourself to every gossip page. I don’t get why u want negative attention so bad. Gosh! Everybody wants to be talked about these days.

3. The sender doesn’t sound like an hater, seems like its one of her close friends who want to tell her to clean up her act but is afraid to so they used this platform to do so. Idk know her but if its true you can’t be sucking random dicks and with niggas who don’t want you! look like a nice girl fi tru but what does she do? whats her brand?

1. hairstylist does nice sew in and bobs what strike me as odd is the additional touches part mi believe a the gyal weh own it send this in..so since yuh wanna out Dehja how about yuh tell the people them sey a dung a Sophie’s yuh buy yuh garments and come back come sell dem fi a arm & leg. yuh fi stop it stop it all buy one top fi 1000 wholesale and resale the same top fi all 4000 tief!!!!

4. Now most of the stuff here only a “close friend” of mine knew. But most is totalllyyyyy lies . Now I had little or no friends non at alll so ppl nuh kno my business but she! Anyways me a assume a she cause we got in a little alro altercation and we stop talking. She alone kno me buy mi lisence n rent car from Stacy. The car just got scratched and it fixed the other day . But who god bless no man curse! Nobody never kno bout the argument wid me n me ex but she . But this cya stop my shine ! All if it go on bbc news god still ago bless mi . A who vex!!!???? Come wid facts ! U suppose to kno better bout bwoy run me!!? Lie yaa tell pon that me a mad that! Anyways I’m not with the drama focusing on my future endeavors. May god go wid u n u falla backa dem

5. I believe you sender. Saw her at a party and she was so extra! She wants to be apart of the IG thot world so bad. It’s ridiculous. She loves the hype and behave like she doesn’t. Be humble little girl.