LISA YUH MEAN HEEL AND DIRT

DI SENDER SEH YUH NUFF LIKE A FLUXXY MANGO AND MI AGREE..DI SUN WAS SCORCHING HOT AND YUH TELL DEM FI TEK DI PICTURE A YUH A WALK BAREFOOT FI SOCIAL MEDIA………….EXTRA

screenshot_2016-09-10-22-22-02

9 thoughts on “LISA YUH MEAN HEEL AND DIRT

1. The woman is entitled to do whatever she chooses with her feet!! Everything Lisa does is a problem to some people. If she wears her bathing suit at the beach it’s a problem, she walks barefooted she’s considered ’nuff. Oonu need to leave di ooman alone. Sass Crise!

2. And Met entitled to do whatever she pleases… If we post a story its a problem …oonu need fi f**k off an low Met ..sass Crise!

3. Leave har alone lol unno nuh si di ppl dem on the other side doing the samething for social media too. Besides Lisa is down to earth so its ntn new.

4. Met u know me have a soft spot fi Lisa.However mek sure when mi pass away up yonder unno nuh mek she come a mi funeral. Most likely then it would be all abt her n she will do he uptmost fi the focus be on her so mi know nobody nah go remembe me at mi OWN funeral sake a Lisa!

Remind me to update no Lisa inna mi last will n testament next Thursday mawning plz n tonks.

Leave a Reply to Lalibela A Nile Cancel reply