LIVITY GET SHOT?

55 thoughts on “LIVITY GET SHOT?

1. Yes it’s true.He is battling for life.dem shoot him up over helshire a Portmore.Check Abka tweets.

1. Hope him lose the battle and de war.

Big Gray tone man and can’t stop being a god damn parasite to the poverty stricken communities.

2. War in West Kingston now. Livity a real old time bad man enuh… Refuse to dead. Man drive go link him killy killy dem a village after being shot.

1. Livity is a asshole from whoppy kill phillip!

Any ting hol gun unu call badman :ngakak

TG, rema, jungle/ southie cokeheads acting on behalf a de dope were simply cokeheads in a frenzy.

REAL dogheart name no run like water plus dem dead or retired.

Livity is a bitch!

Anybody a defend this near cleansing a CLOWN.

3. Well Rass not even beach safe! Smh, it’s always something Jamaica need a damn hurricane to wash wey di crosses

4. @ANONY2 beggin is from before Christ find something else fi say…..for u and u family a beg just the same, naw tek up fi him but u comment lame 1/2 a Jamaica are begging wait till the trump tax come

5. not even on a sunday to rass claat ppl can have peace…. bet someone saw him and mek a call. rass claat heirloom of TG and descendants what u expect

1. I daven know. Mi jus a put something together..Im not a traditionalist in the kitchen at all cause mi dont even done cook yet

6. MET THE FEMALE COMPANION WHO WAS WITH LIVITY GOT SHOT MULTIPLE TIES ALSO WOW THIS SAD MON DATS WHY MI NUH WAAN NUH BAD MON NO SAH MI LOVE ME LICKLE NERD DEM WHE HAVE DEM NINE TO FIVE

7. Him name fit him like him have 99 lives. Drive go Central Village after being shot in hellshire before him head to nearest hospital…WtF

8. What kind a gunmen are these?? How them must shoot at Livity and miss? Him nuh deserve nuh time to repent, straight head shot him shoulda get kmt

9. Heavenly Father, we come humbly praying for brother livity. That u may strengthen his resolve to see you and that you grant him passage to the afterlife. Oh brother livity just needs a nudge dear Lord, a likkle shub. We pray for a nigh night confirmation and that the nourishment be plenty. We pray he gets the beautiful mohagony he so richly deserves. And if it is not thine will, kindly give him a swift opportunity to try again amen.

10. What kind of killers are these? How dem never kill him same time? Dem not gonna get any money for this I bet. How dem manage mek him escape all the way to central village? I don’t believe whoever ordered the hit sent novices. What a man hard fi dead. No sah.

11. OMG LOL LIVITY IS A HORRIBLE PERSON MET THE MON DEM WHE RATE DUDUS NEVER RATE LIVITY WHATS HIS STATUS IS HE DEAD OR ALIVE

12. TIVOLI PEOPLE COME TALK UP ABOUT WHAT DUTTY LIVITY DO UNU. YOU DONT HAFFI FRAID RIGHT HERE PON MET SITE UNU SAFE

13. Ppl wicked eee man nothing good fi seh bout the man what has he ever done to you from the day him born him neva tek a life or stole a pen much less a pen he is ok still living jus one shot god has his back lock cause we know knees city ppl too wicked pan this man and lie but all Jesus Christ ppl tell lie pan suh a life. And every BBC house a denham town a guh get f**k all a y’all suck yuh Mada

1. We know unuu know knees! The coke and the COKES mek unu drop pon dem often. Which one a dem hood yu did a gargle pon?

14. Misssprite u full a shit like pampaz bout him nuh do nutten. Gal u feel like man nuh in d streets to? But him such a good God fearing man til “And every BBC house a denham town a guh get f**k” Yes man come ya a defend f**kery. I hope dem gi him a bad jook and bun dung fi u house fuss Jezebel. Defend another man nuh “Live Up” but u cant do nuh betta him n him fren dem goodly kill u rass. MOVE FROM YASSO MONGREL. We naah support nuh f**kery round here and a that Livity stand fah f**kery. I bet u him skin bun him before the year done. Bout tell lie pon, all fi u mumma shudda lock ar rass foot when u a born. U cant tell mi nutten bout him a ova Kiwanis mi baan so nuh feel a jus come a deal wid you. Livity fi DEAD full stop. U think a likkle yute that man kill or ordered killed an u av the nerve a call Jesus name. A ppl like u mek the good suffer fi the bad more while. Live up nuh av nutten name reasoning that’s why dem have him as coke head. Denham town sick a it unnu waah use the yute dem and send dem home hungry while unnu palave and floss wid ill gotten gains.

We suck we mada as such we intelligent it look like a your father u suck. Nyam shit and gweh hope wen dem a battery u bbc u nuh say nutten bcuz a it u a defend. Move yu rass west kgn need a break now everyday the yute dem affi inna war n the woman dem a get raped, beaten and murdered. All f**kery man them must dead starting with Live Up.

15. I can just see the person who ordered this hit now – piiiiissssed as hell. I mean, 2nd f-up on trying to take out a Coke. Yes, somebody’s gonna have to answer for this operational inefficiency.

16. He/She who is without sin cast the first stone – Sin is sin regardless of what kind of act is committed. Regardless of the wickedness this “Livity” person has bestowed upon Jamaica none of us have the right to take a life. The person praying for his death – be careful, your wish maybe fulfilled by way of your family member being murdered. It’s not good to wish bad for people. Let him meet his own fate as he surely will.

1. Comments like this one makes me feel nawmal. You cannot be serious! Would you feel this way if this man murdered your love one? If he survives, I would surely like to put that to the test. This man broke the 6th commandment yet we should not wish death on him because it will turn around on us????? A no suh God work Marsha!!!!

2. No killa or rapist no inna me family. De onw thief police kill him bumbo 30 yrs ago and him only remembered for being a f**king thief, not even coffin him get.

Livity fi dead wid him teeth dem lick out…next time dem fi gas him and bun him. Your heart have space fi demon sympathy.

17. HEAVY D TALK THE TINGS AH TRUE TRUE MEK DI PERSON WHE AH DEFEND DUTTY LIVITY GO WAY LIVITY IS A EVIL PERSON YOU KNOW HOW MUCH PEOPLE HE KILL AND BEAT UNU FI GOWAY BOUT LIVE GWAN HEAVY D BIG UP YOURSELF

18. Every BBC pan this leave mi father alone once god is for us who can be against us Live Up neva give up

1. You sure a you daddy? You lucky you have daddy and a breath!

Whappon to the sons and daughters who father and motherless because a you murderous GRANDFATHER! UNCLES AND DADDY?!

God extend you daddy life so all the likes a you shall bare witness to him miserable death!

Hope you feel him death and bawl a 100 times more than the innocent families.

2. Dem nah miss him the next time. And if you are really his daughter please don’t have any children. End the line. A curse is on your family and will be for generations to come. Seek God, move to another country, stay out of trouble and maybe you can break the curse.

19. Mi done with dis live up alive and well f*k hater we still rich still have our cars well educated as for y’all wish you the best long life and for us nuff success

20. Misssprite as grammar police I really tek umbrage to ur statement that “we still rich still have up our cars well educated”

Ohhh so a unno cars well educated is not unno per say??hmmm where can I find such cars if I tek out a mortgage pon mi mother and granny houses could I afford to buy it?

In all fairness that anon up top nuh easy at all..so u saw livity up n dung inna di BMW? ?Did u know the police reports confirmed it was a Benz…oh n for the record u can find me in Tivoli 70% of the time daily!

21. Lwad mi baddie, little gal, if my fi tell u bout u dutty ole curse crosses, of a gineration, u guh look fi mrs . Images blue rock stone fi crawl under, like the snake uno is, your family lineage of curse nuh regular, and it certainly nuh normal, gal mi would have fi write a book in yere,today, and mi nuh have nuh time fi waste fi educate u, bout yuh line a crosses weh deh pan u head, suh i pray a hot death fi u father, nothing short of what you grandpa did get, and u suppose to know how u grandpa depart the wonderful earth, may the devil continue to trick the Coke family wid the wealth that will never last and sorrow and pain shall never depart from your curse generation, for so a man sowth that shall he reap.