LIZARD ON AUGUST 8…JUST 8 DAYS BEFORE HE DIED

0 thoughts on “LIZARD ON AUGUST 8…JUST 8 DAYS BEFORE HE DIED

1. right…dis fucca yah…….him need fi wuk a JPS or go dung a UWI so he can prove di matta. I jus can’t stand miserable piece of shit people. Like, breathe easy, ur day will will go fine. If you don’t know the man, betta u keep ur opinion to urself. You know what. This is not even my type of forum to follo……betta mi come off and make the thread continue…..I don’t have patience for this foolery.

1. dem really is too much…di way dem talk it mek u haffi draw a fast breaks and really pre…is like dem really think dem know kartel and everything that he is capable of..even though he has shown what he is capable of ..dem waa kill u fi defend justice ..When Gaza Kim get beating dem run behind him..lisa pic put out dem run behind him ..and the half of what he has done hasn’t reached the ears of the masses because if u go to portmore dem a go say who him is without a doubt…but he will still be idolized for nothing :travel

1. Mi love dah move yah Met, Humanize him yes!!!…IMAGERY PROJECTS REALITY!!!….HE WAS SOMEONE’S CHILD!!!…YOU WILL GET YOUR JUSTICE YUTE, SO YOU CAN REST IN PEACE!!!

1. Dem fi gweeey because dem mussy tink seh a one animal and not even animal u discard ..di same fear whey him did feel when dem go fi him a dat dem fi feel and every time dem eye lock dem fi see him

2. Anonymous DI MAN DEAD……wedau choose fi believe a ur problem……gwaan and follow up di news and wa people wa tell u…… u nuh even know di history a dis man an him story….. u fi leff and mek di man rest in peace…… Met didn’t write any opinion on the matter. She stated a fact. Facts are facts. Anyways, the point of the post is not to prosecute any of the accused. It nuh matta if him dead or a hide a gully. The man real fren and family miss him and muss live without. So, can we just remember the man in his happier days w/o u postin any f**kry. It always is just that one fucca who jus can’t mek dem deh if dem nuh av nuttin neg to seh. Breathe easy anonymous. Go down a UWI and become a practicing attny, den prove di case.

3. de way how dis ting yah ah go, I’m almost certain Lizard asked for forgiveness from any wrong doing before he gave up the ghost, he knew he was going to die!!….God is a forgiving God!!

1. maybe dat a why whatever reach dem reach suh quick..also that the heart they had for him…he did not have for them…when u reward evil for good u will have to reap the ramification

1. @ met: powerful words and sound reasoning. if a really so it go, then it explains alot an dem deserve dem beaten. mi nah lie bleacha a mi top artis altho mi nuh like him ways, but if a really so him wicked den mi lose offa him big time.
        please met to do the piece on absent fathers an thugs seeking street acceptance. it really dread

4. Look how me look happy a dance out rass.. Catch him macdonalds shirt to R.I.P likkle ute!! Boii addi me loose off a you !! Happy New Year Met & Metters!! Me know me late me never have no net

5. what a shame look like the yute just start enjoy life.., Anybody notice the fat white woman a lean up against the stick figure out fi crush him?

6. Yuh can clearly seet seh a entertainment was him passion….a kartel tun him inna murdera….di yute dead ova gun weh him fi guh mash works an bring back….wah kinda career killa don’t have him own gun? Dat goes to show dat him can’t even fire one shat widout di boss know, # condolence

1. cc a dat someone se pan mi fb se a mus keep him did keep dem..and no badman huh go a road go dance so dem would be putting dem life in a danger

7. Bwoy mi a tell uh sometime some ppl come in a uh life and if uh did know then weh uh know now uh wudda run like teif! Nuh worry youth uh ago get uh justice. Smh! Fi one bloodcl**t gun unuh tek d youth life. Kmbrct. Mi seh man all the one Shawn storm a unda d foundation a d jail mi waan dem put him.

1. Mi seh met dem fi hang him, cuz a him d youth know and uh carry the man to him death. Cuz him cudda Neva know dem ago kill him and go in a day car. Shawn convince him seh everything good man. Smh

8. This blog need to erase off the internet. Pure rumour and garbage over here ,and bring peoples life into disrepute…how you soh sure him dead the man is innocent until proven guilty.

1. if ur life was brought into disrepute u need fi erase it before u get to dis blog..how u pass di eraser and reach yasso u need directions to it?

9. Met mi love Kartel chune dem nting but everytime mi hear ppl a defend him mi spirit grieve is like dem ppl ya nuh have nooooo heart, God almighty man if dem nuh kill d man weh him deh??? where?? everytime dem just upset mi….. god have a beaten fi dem eh c unnu wait likkle

10. Kmt. ..As mi seh before , sum a unuh simply hate di man fi no reason n just chat off unu mouth. An MET…mi tell u long time fi ask the police weh Lizard DEH!! None a unu nuh knw Addi personally n longer like me …. Waterford mi come from u hear…Bigup the Queens council Tom Tavares n his dad…u knw how di ting set…u doing a good job although dem a come at u from all angle.The BOSS mus FREE!! # FreeWorldBoss.

1. ask shawn storm fi lizard first before di police because he was with him last…so ask him wha happen after him get in di cab because dat still nuhh ask or ansa… ‘ u hear dat lizard run away ‘ :travel

1. if a mi like unnuh wen unnuh boss get sentenced juss guh heng unnuh self ooooo suh wi hav less crozzez a road

11. happy to see the lil yute a dance and enjoy him life that cause no gunman/badman no go dance and dance up a storm so the watch them head back nah say no more cause dem ppl yah come in like them waan kill and go jail fi kartel live for uself and god not another man

12. The case simple. If lizad was alive, kartel people woulda find him, pay him and bring him come a court. “Your honor, si lizad here”. Case closed.
    Real talk 😡

13. Ohh Gwad Man, so I wonder what dem do wid him body? me talk already, is nuff man Kartel kill and bury dem and all now dem canot be found. what a wicked dutty bitch Him did really think him did go get way with this? Jail no fit fi him, just hang him nasty rass him and shwan staaaam and done.

1. Mi agree oooo
      Aunty Met, mi know mi dee tell yuh good while back sey when mi hear bout ennyting, mi check yahsoh fuss an 99 outah 100 time, IT DEY YAH!!!

QS

14. Said it yesterday and I will say it again. All a who a defend Kartel is cause is not fi dem uncle/brother/father/cousin dead. A bet seh if a did one a dem family memba dem would a sing a next song but because the youth don’t related to them is ok fi dem kill him. You can see that him did get brainwash because no shooter a road not going to any dance/party and gwaan so. I leave it to the judge and God.

15. Da video ya suppose to be painful fe Lizzad family watch it, – and dis was only 8 days before dem kill him? and him dead over 2 missing guns ? Bloodclawwt ?!?!

16. Talking on the internet don’t mean a damn thing why the police dem a pick out text that them want and a leave the rest when the text is in the same conversation. Only presenting two out of five sound to me like somebody planting evidence here, like I said to you when you put technology in a case you better know what you are doing. Because it can be your downfall.

You have been posting up dates why haven’t post this new turn of events where the wickedness is refusing to answer questions what are you hiding. Trying too hard for a conviction. Always remember less is more.

1. yuh juss as bad caw a framm llooooong time wi noe seh ace cry inna rivah objects caw hol fiem tears dem :nohope

1. mi a tel yuh em run gawn pon oddah post a chat off em mout chue wi nah opole wid em demon unhuman faddah smh

17. Dis bwoy yah Neva cut out fi bad yuh can seet seh a ding dong an Shelly belly dem a did him idol, den all di ppl him a kill fi teacha a das all teach geem! A McDonald t-shirt? Smfh. F**kry di boss keepup.

18. Met. I am sorry. I dont understand how some of the big man in this thread can follow unda/back of a man who doesn’t know or care of their existence. Dem only know di man from TVJ and pinkwall, yet dem a run up n defend him like Addi a dem daddi. First of all nuh big man is supposed to comefind time to defend a next big man dat nah pay dem. Like where unnu big computer dust monkey pop up from and feel like u can come defend a man whe even nuh ur name or face… what did kartel seh, if him nuh shit, dem cyaan what?!?! a mussi tru di man a talk. Jus continue come boost up met ratings wit unnu f**kry. Met I don’t know how you do this and dweet well from long timr. i cant even imagine how many dunce bat u mus cum across. This is not a post abt who fat from who no fat…. man dead…. a sum of uunu people cant even badda respect a next man who u dont know in his death…. him mussi kill unnu pickney before him dead or sumthin…. li

1. a nuh man dem…because u can defend di case but di way how dem gwaan dem sick and dem a nuh man a batteyman dem and if kartel was a woman him wudda haffi go get a third hole because him wudda have tuh much man…all mi can do a laugh affa
      dem

1. @MET IF SOMEONE DON’T AGREE WITH YOU INSTEAD OF DEBATE YOU USE PERSONAL ATTACK.. I NEVER ATTACK ANYONE PERSONALLY JUST BECAUSE I DON’T AGREE WITH THEM SMH

1. how can someone personal attack someone they don’t know? u si mi argue or even ansa u any a these days ? mi nuh si u so please…bypass mi

2. HEY @IDIOT YOU KNOW LIZARD? AND IF NOT HOW YUH A DEFEND HIM? LIKE I SAID BEFORE IF KARTEL GET FINED GUILTY UNDER A FAIR TRAIL, I’M ALL FOR THAT.. BUT KARTEL DOING LIFE IN PRISON STILL NOT GOING TO STOP ANYTHING WITHOUT THE SOLUTION OF THE ROUTE OF WHERE IT ALL STARTED… ALOT PPL SAY KARTEL LEAD THE YOUTHS TO DO WHAT THEY DID BUT VIOLENCE IN JAMAICA DID NOT START FROM KARTEL, THE BIGGEST CARTELS IN JAMAICA IS THE SAME PPL YÁLL SAME ONE GO AND VOTE FOR ON ELECTION DAY AND SUPPORT.. I DONT HEAR ONE PERSON COME ON HERE AND SAY THESE PPL ARE EVIL AND WICKED AND ALL THE NAMES YÁLL CALL KARTEL.. DI WORLD NUH SET AWAY AND TO LIVE IN THE GHETTO YOU HAVE TO DO CERTAIN THINGS TO LIVE AND MAKE IT OUT

1. met attack idiot by “simply stating her understanding of the case and by answering to certain rude comments” if dat a ATTACK inna your book oh well..suh like how a dat yuh a duh nuh mussy attack yuh a attack to :nohope: yuh see how easily tings bite bak ppl inna dem rear wen dem twist tings roun? :nerd

2. nuh ansa mi se because dat same person and me argue already and because now mi a ignore dem is a problem ..lizard video a bun ace real bad and I’m having a good night with that alone

3. cho an imagine a juss dance di yute a dance suh guh see wen a haunt em stawt haunt :hammer

1. No worries…. nuh worries….. mi nuh cum pinkwall n talk whe mi nuh kno….. Met kno wha gwan…. and to ansa urquestion…. yep mi kno Lizzaaaddddd good good. so like mi tell di batty man dem earlier, dont cum follow back a who u no nuh….. afta mi a nuh hypocrite….. how can i tell di next man not to do something and then in the same sentence I do the same thing? i am no fool boo.

19. Unnu stop the f**kery how unnu know say this youth was innocent. Met did you or did you not ban mi because I talk the truth. All I have to say is if this man walk unnu heart ago heavy heavy heavy with pain because him money ago long and unnu ago just watch and cry. WHY WHY WHY LORD WHY

1. u got banned that time because u were rude to simplicity so don’t lie.. why we fi cry when u done bawl fi di whole a we and still a bawl?

1. mi se when di case done a don’t think ace a go able fi leave him bed come online…………or even look at any internet device ………..eye water pan tap a eye water

1. den if him a kartel ginnygog wha u expect? man se techa dem run call him techa..him se daddy dem run call him daddy…him se worldboss and dem run behind him…man ginnygog dem

1. u have di nerve a come look pity by lying as much as mi ignore u with your rubbish u really full a nerve…try it again doe and u will see…u notice se mi gi people chance pan tap a chance and u get more dan chance? cuss again like u did today or anyone of those days and u will see a proper ban

1. but all wen ace cuss wi play it off mi all call em by name wen mi nuh seem suh a wen banning gwaan caw em eva free fi cum talk up?

1. long time ago dat before u a come bout…a nuh now ace deh here a long timeee and him did cuss simply mi nuh sure if a she or me and mi ban him and den mi see him come back se him know him ban him..I sure did but since then mi se mek mi ignore him and play roun..

1. when u cuss di people dem mi jus hail u but u a act like ur head really sick knowing how much u get away with and how disrespectful u are for no reason..u nuh need fi stay here n torture urself so why do it?

1. ace doe tek my kindness fi weakness mi is jus not someone who like a lot of contention but mi is and will remain a natural born warrior memba dat

20. Dis yute cudnt still be alive cuz him wudnt know how to stay low…. It seem like him love talk up an dance up in a camera

1. yah guh miss jmg but please mi a beg yuh shani mek dis hurt puppy stay on til di trial dun at least caw mi a tel yuh oooooo em a guh weep

2. BREAKING NEWS…………….MI HEAR SEH KARTEL HAVE A NEX CHARGE………HIM BRAINWASH WAH MAN NAME ACE ,,,,,,,,,,,,,AND LEF IT FI DRY :matabelo

21. @Met, i swear if ACE have a cardiac arress tinite, pink wall is di culprit..What a man loyal to a scumbag, cause thats what shirley is, scumbag..Dat bloodclaate name kartel deh whe him fi deh, rite ina prison whe him ago grow old and rotten dat dutty wicked bumbohole!!! ace mek me BRINGLE BADDDDDDD.

22. This should be a lesson to all “YES MAN” your same so call friends are going to turn around and kill you.Stop being followers and start being positive leaders.

23. Tnx for ths met. It’s funny he was just another victim but when mi see this mi realise how everybody deserve to live. Him never know him was abt to die shortly. This is so sad and yes ah true when yuh go portmore dem talk the tings!! This really humanised him.
    Met yuh always on point this is where the real news @

24. I could never understand how in Jamaica and many places elsewhere we tend to defend people who have a history of violence and crime (minor or major). I get the point that all individuals charged for a criminal activity must be proven guilty in court with facts. However, we have people who just automatically defend those charged witha crime. It is like they are the fly on the wall seeing everything that happened, smdh.

25. Evening Met and Metters…

Met, please free agent Ace on the Case suh him can chat because it good fi have someone fi laugh affa.

Even if dem free hell boy there’s no problem, because his days are numbered.. people nah guh teck it like dat.

1. yeye lid him too disgusting and will get worse
      as u say days numbered u know whey u a talk..it nah guh suh a dat dem nuh know so dem fi send him come..but we may haffi tek a vote pan act

26. I believe he did kill this guy. Mi hear say the night before the killing a up a BRIGHT LIGHT funeral home somebody see KArtel a come from so a mussi buy him go buy casket soda and throw pan the bwoy after them dun kill him cause BRIGHT LIGHT love $$$$ so him will sell dem it…Y yuh think nobody can”t find the body…? Kartel is a DEvil may god go wid him soul

Leave a Reply to Met Cancel reply